Глуп си или само глумиш лудило ???ахам.Него кај го пишува тоа дека треба 500 мислења???
да не треба да го прочешлам цел форум за да најдам такво инфо.
На првиот пост од асид не пишува нешто такво дека треба мин.500 мислења.:nesvest:
Глуп си или само глумиш лудило ???
На која основа да те анализира ? на 30 мислења ? на јузерот ?
Треба да имаш пишувано да те има читано па да те анализира
сега јасно ти е зошто баш таа бројка од 500 мислења се бара
Me next
бтв до каде сме со мојата анализа.....ееееејјј смислив како,јас ке почнам со анализипа може ќе ви текне дека треба да ме анализира...нефер луѓе едни!:pos2:
Од ново настаната ситуација`, за тебе може да се каже дека си едно досадно девојче....НЕ, ....туку девојче кое ќе досадува се додека не си го добие своето...али убаво што ти текнало дека треба да заработиш анализа.
,,,,позитивно расположено детиште кое форумов го гледа како одлично место за дружење и ширење познанства, стварно незнам , ама се гледа дека си миленичка на некои од членовите на кајгана комјунити, Хммм, дали тоа се должи на муце фотката, незнам:smir:....немаш лоша репутација во секој случај, ваљда затоа што се однесуваш некако невино .....и многу битно , не приметив да тресеш зелени, сигурно си многу зборлеста по природа, во смисол не би имала проблеми да му пријдеш на некој и да му свртиш муабет
, иначе ја колку што разбрав, ти си му сестра на Владан,ако не сум те измешал....
нормално е зошто си поише стрит тип поекогаш забегуваш со ненормални работи (тепачки и глупости бла бла и немој да ми кажеш не!знам дека е така) со другарите,тука проработува детското во тебе
Единствената мана ти е што пребрзо донесуваш заклучоци за личностите што ги запознаваш
Абе прво пишав девојче, па после тоа ,некако ми се повторуваше зборот, и глупо му звучеше реченицата, па земав ја преправив малку и пишав детиште, или требаше да пишам тинејџериште ,:pos2:...Се гледа дека си читал за мене:star:ветува анализава ама ги правам подолгички ја малце...добро те сфакам ова било кратко зошто сум нестрплива...сепак не сум детиште,тинејџер сум и голема разлика е тоа,а на темава стварно одлепив зошто се изнервирав како што кажа нестрплива сум.Невина не ќе да сум,во секој поглед:zlo:ама сепак многу сум задоволна Императоре има потенцијал во тебе..и да Владан се вика брат ми!:smir:
За тебе се гледа дека си окапал пред комјутер гледајќи серии, па дури и непотребни ствари ,зш немаш попаметна работа..., гарант тоа ти го викаат твоите по дома, еее, што сме вака брзи со анализиве:jaj:мојата психоанализа на Скај Дог<no1> е :
Аватар: Според аватарот гледам дека сакаш многу затворски кучиња со новогодишни капчиња!!!!:pos2:
Потпис: Многу сакаш празници и свеќи!!!