Фан Клуб: Вардар

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.638
Поени од реакции
4.238
Lugeto koj ja vodat prikaznata ke se tamu duri klubot ne gi rascisti smetkite i ne bide formalno proaden na firmite sto treba da vlezat vo Vardar. Edna tek pred nekoja nedela dobi dozvola za rabota i vlez vo mkd a druga se ocekuva na pocetok na idnata godina. Nemam info za drugite koga/kolku ke fati.
А зошто тие нови фирми кои ќе бидат главни спонзори на Вардар откако ќе се расчисти долгот би го тргнале еден така способен фудбалски работник како Миленко од позиција во клубот кога он ќе ја заврши главната работа пред нивното влагање во истиот? Се на натаму ми мириса дека ќе оди работава.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.382
Поени од реакции
24.529
А зошто тие нови фирми кои ќе бидат главни спонзори на Вардар откако ќе се расчисти долгот би го тргнале еден така способен фудбалски работник како Миленко од позиција во клубот кога он ќе ја заврши главната работа пред нивното влагање во истиот? Се на натаму ми мириса дека ќе оди работава.
zatoa sto sakaat uspeh vo evropa i zatoa sto veke imaat slicni iskustva na balkanot kade tokmu toa napravile, si donele svoj covek od stranstvo. logicki e koga kupuvas/prezemash nesto da ima smena na rakovodnite funkcii i da si postavat svoj luge pogotovo koga se golemi stranski firmi vo prasanje.

Член од
31 март 2011
Мислења
110
Поени од реакции
597
Кано друже малце не е озбилно Козарот да тврди дека сакал да биде претседател ама Комити го спречиле.
Комити му дадоа благодарница за годишницата можеа да го искулираат.
На ТРИ пати му беше кажно од Комити и човек близок до Комити да помогне со финансии, одговор беше да дојдат моите у Лига Шампиони ќе играме.
И тогаш и сега позади Миленко не стои странска фирма - стои Орце Камчев и треба ова сите да го знаат.
Орце има психички проблем со Вардар уште од времето на татко му, Миленко му е џокер да ги лечи комплексите.
99,9% од луѓето што имаат симпатии било какви према Вардар сметаат дека Козарот не е за Вардар и тоа треба да се почитува.
Секоја почит према тебе ама твоето еве вие најдете пари па работете го Вардар не држи вода.
Брат ми продае дуќан на Партизанска за да има пари за Вардар 30.000е дае никој фала не кажа, 10ина души што беа во Вардар до крај покрај финансии двоеја од дома за да Вардар преживее за на крај една свиња дебела да укажува дека наводно не ни знаеле што потпишале.
Спомнува некој Вмро на темава пред месец дена со сите можни луѓе што беа инволвирсни во наоѓање решение за Вардар е зборено за Свињата од сите до еден е добиен истиот одговор другар од сите нема он никаква поддршка и грб од Вмро он е со Орце не можеме ништо да направиме.
И последно, у Самс време коа го постави Андреев како тренер и коа на последната одлучувачка утакмица во Штип заспа на клупа ја увидоа грешката и го сменија.
Така треба и со Козарот доблесно да го сменат ама тоа нема да се деси.
Сеа и за лечење на комплексите ќе го гурнат у 2ра лига.
***уште ова не постои шанса шкењдија или ѕинговци дс му пуштат на Вардар бод не па утакмица или куп!

zatoa sto sakaat uspeh vo evropa i zatoa sto veke imaat slicni iskustva na balkanot kade tokmu toa napravile, si donele svoj covek od stranstvo. logicki e koga kupuvas/prezemash nesto da ima smena na rakovodnite funkcii i da si postavat svoj luge pogotovo koga se golemi stranski firmi vo prasanje.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.382
Поени од реакции
24.529
Кано друже малце не е озбилно Козарот да тврди дека сакал да биде претседател ама Комити го спречиле.
Комити му дадоа благодарница за годишницата можеа да го искулираат.
На ТРИ пати му беше кажно од Комити и човек близок до Комити да помогне со финансии, одговор беше да дојдат моите у Лига Шампиони ќе играме.
И тогаш и сега позади Миленко не стои странска фирма - стои Орце Камчев и треба ова сите да го знаат.
Орце има психички проблем со Вардар уште од времето на татко му, Миленко му е џокер да ги лечи комплексите.
99,9% од луѓето што имаат симпатии било какви према Вардар сметаат дека Козарот не е за Вардар и тоа треба да се почитува.
Секоја почит према тебе ама твоето еве вие најдете пари па работете го Вардар не држи вода.
Брат ми продае дуќан на Партизанска за да има пари за Вардар 30.000е дае никој фала не кажа, 10ина души што беа во Вардар до крај покрај финансии двоеја од дома за да Вардар преживее за на крај една свиња дебела да укажува дека наводно не ни знаеле што потпишале.
Спомнува некој Вмро на темава пред месец дена со сите можни луѓе што беа инволвирсни во наоѓање решение за Вардар е зборено за Свињата од сите до еден е добиен истиот одговор другар од сите нема он никаква поддршка и грб од Вмро он е со Орце не можеме ништо да направиме.
И последно, у Самс време коа го постави Андреев како тренер и коа на последната одлучувачка утакмица во Штип заспа на клупа ја увидоа грешката и го сменија.
Така треба и со Козарот доблесно да го сменат ама тоа нема да се деси.
Сеа и за лечење на комплексите ќе го гурнат у 2ра лига.
***уште ова не постои шанса шкењдија или ѕинговци дс му пуштат на Вардар бод не па утакмица или куп!

najozbilno e.

ok stoi zad nego toa e tocno, ne e nisto novo. ok go finansira cistenjeto na dolgovite. posle ok ke go prodade vardar i da se nadevame deka na podolg rok ke se oslobodime od nego. milenko u paket so ok ke se trgnat togas.

i kup e... se e mozno a do togas ke imame i razlicen tim.

Член од
4 септември 2019
Мислења
1.690
Поени од реакции
4.409
Е ова е Македонија. Чиста слика. Сега на полусезона ќе се потрудат малку повеќе, ќе донесат играчи за неколку победи во низа и да се избегне опстанокот и автоматски ќе привлечат повеќе луѓе кон себе. Сакаме ние да се лутиме или не, таков е овој народ - брзо заборава. Сега и со Масер на чело, па ние финале куп ќе играме..

Член од
23 април 2022
Мислења
418
Поени од реакции
2.108
Не можеш драстично да ја смениш екипата на зима. Едно, сите квалитетни играчи се под договор со други екипи, а друго и твоите играчи се под договори со тебе кои мораш да ги исплатиш ако ги отпуштиш.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.069
Поени од реакции
6.800

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.382
Поени од реакции
24.529
Не можеш драстично да ја смениш екипата на зима. Едно, сите квалитетни играчи се под договор со други екипи, а друго и твоите играчи се под договори со тебе кои мораш да ги исплатиш ако ги отпуштиш.
sve moze ako se ima pari.

Член од
20 септември 2023
Мислења
298
Поени од реакции
1.654
ОК прави милионски "долгови" кон негови фирми, ОК поставува човек за да ги исчисти тие "долгови" кон неговите фирми за да го продаде чист клубот.

Целта на живеењето на ОК е поврзана со уништувањето на клубот, тоа е така уште од времето кога татко му го сјеба Вардар со опремата. Сегашната улога на свињата козарска некрмена не е да ги исчисти долговите, тие бајки по дома…

Член од
1 август 2015
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.263
Пошто цело време се збори, цитирам "најдете вие решение и пари", еве просто прашање:
Ако јас и било кој друг од овде најдеме сериозен инвеститор кој ќе се нафати да подмири се и дополнително да инвестира, дали МН, ОК итн. ќе го отстапат местото и ќе се повлечат?!?
Јас лично мислам дека НЕ. Не е до тоа дека нема кој друг, премногу голем залак е Вардар за да се остави туку така, за трпање кеш преку него е идеален.

За нити еден клуб во МК не се дига толку фама и прашина, тоа е големината на Вардар и затоа оние што ќе успеат да му се закачат, цицаат до крај.

Kajgana Shop

На врв Bottom