I jajcata vo stomak vovleceni od ladnoШо сторе овие Даикините економични ич струја не трошат. Многу голема заштеда.
Инвестицијата се враќа зе 2 години.
Парите назад в џепче
Прегледај го приврзокот 434917
I jajcata vo stomak vovleceni od ladnoШо сторе овие Даикините економични ич струја не трошат. Многу голема заштеда.
Инвестицијата се враќа зе 2 години.
Парите назад в џепче
Прегледај го приврзокот 434917
Многу ви е убава рекламата
Probaj prvo so hemisko cistenje na Mitsubishi FH modelot eve nekolku servisi sto vrsat cistenje perenje na vnatresnata edinicaZdravo na site clenovi
Imam klima MITSUBISHI FH35VE DELUXE toa vreme bese TOP klima ili 3,5kw no e dosta mocna klima vo ducanot od 50kvadraati NO VISINA e3,2m
bev prezadovolen MINATITE 10GODINI SO KLIMATA NO pocna da ispusta dusa ne gree kako sto greese viknav serviser mi rece treba da ja zeme da ja iscisti bila mnogu zapusena,proba na lice mesto da ja iscisti i dobiv 30% podobruvanje,inaku vo mnogu ladnite denovi morav da dogrejuvam so drugo grejno telo bidejki e 3.5kw klimata.
No kako zaladuva klimata ne postiga temperatura 21-23 vo ducanot a serviserot imal mnogu rabota i nemoze da dojde da ja zeme i detalno da se iscisti se kako treba
Megjuvreme dobiv vaucer za klima i mislam da stavam nova naprimer ACP-18CH50AERI+ dali ke mi zadovoli prema kvadraturata sto ja imam
neznam sto da pravam da ja cistam starata ili da kupuvam nova nekoja poevtina marka od MITSUBISHI zosto sega mi se mnogu skapi.
blagodaram
falaProbaj prvo so hemisko cistenje na Mitsubishi FH modelot eve nekolku servisi sto vrsat cistenje perenje na vnatresnata edinica
Klima Servis Navin 072-278-724
Saniko Servis 077-583-877
Bane Air 078-242-656
Ако не можел да ја исчисти монтирана.. (иако малку чудно ми е тоа)Zdravo na site clenovi
Imam klima MITSUBISHI FH35VE DELUXE toa vreme bese TOP klima ili 3,5kw no e dosta mocna klima vo ducanot od 50kvadraati NO VISINA e3,2m
bev prezadovolen MINATITE 10GODINI SO KLIMATA NO pocna da ispusta dusa ne gree kako sto greese viknav serviser mi rece treba da ja zeme da ja iscisti bila mnogu zapusena,proba na lice mesto da ja iscisti i dobiv 30% podobruvanje,inaku vo mnogu ladnite denovi morav da dogrejuvam so drugo grejno telo bidejki e 3.5kw klimata.
No kako zaladuva klimata ne postiga temperatura 21-23 vo ducanot a serviserot imal mnogu rabota i nemoze da dojde da ja zeme i detalno da se iscisti se kako treba
Megjuvreme dobiv vaucer za klima i mislam da stavam nova naprimer ACP-18CH50AERI+ dali ke mi zadovoli prema kvadraturata sto ja imam
neznam sto da pravam da ja cistam starata ili da kupuvam nova nekoja poevtina marka od MITSUBISHI zosto sega mi se mnogu skapi.
blagodaram
Значи Mitsubishi FH35 10 години загрева дуќан од 50 м2 каде што има постојано отвори-затвори врата.Zdravo na site clenovi
blagodaram
Vaka jas licno ja imam cisteno perkata sto vrti ja cistev so arisdegras i tus vrela voda. Drugo nisto nemam rabotenoЗначи Mitsubishi FH35 10 години загрева дуќан од 50 м2 каде што има постојано отвори-затвори врата.
10 години не е чепната не е чистена...
Е тоа е климиште.
Абе @Strelec ваква ли беше твојата што ја трампа за Амбер
Zemi si so Vaucerot AmberNordic12 da vidis sto e klima, ke gi stavi u mal gjep i FH35 i Aeri18 (vtorava pa kaj ja najde taa za u Grcka e da grees do +2 ne e za na +2 ni FH35 kolku sto te razbrav kolku zaladi ? tolku dokaj +2 eventualno 0C denes i vcera, edino ako ne si na planina u Berovo )Vaka jas licno ja imam cisteno perkata sto vrti ja cistev so arisdegras i tus vrela voda. Drugo nisto nemam raboteno
Klimata e TOP
u dukjanot imam isto merac i utre ke postiram sliki od nego mislam deka konstantno e okolu 500-600wмуабетот климава ми беше топ ееее климиште е или климиште беше....грееше...да грееше ама и колку трошеше?
неможе 3,5кв да грее дуќан со отвори затвори врата и да биде економична,тоа може да се убедувате на слава,чашка муабет.
ако греела така,значи работела со 80/100% снага тоа во превод е 1500/1800 вати
ете така греела
еден земи ова,друг земи онва....ќе си ги мериме сега ко мали деца...
и сите така ќе грејат ако се монтирани добро,пушти ја на максимум и тоа е тоа,ќе грее
п.с.и мене клима обична(не инвертер) ,не е битен брендот,со мицибуши компресор ме грееше на -18,недела дена не беше изгасена
и што сега јас треба да викам еее КЛИМИШТЕ БЕШЕ
правиме прост муабет
Konstantno nemoze da trosi celo vreme isto zasto nadvoresnata temperatura ne e konstantna celo zimou dukjanot imam isto merac i utre ke postiram sliki od nego mislam deka konstantno e okolu 500-600w
ke slikam i ke postiram