ТИФОМАНИЈА!

Член од
30 август 2012
Мислења
3.557
Поени од реакции
6.213
За вакви ликови, на кои најверојатно ова им е најголем подвиг во нивната квази навивачка кариера, пошо некој кој што ја сфаќа и перцепира навивачката култура на ваков начин, да шкрта со спреј на врата од wc, e нешто налик во компарација со криминал, кога некој глуми мафија, а најголемо "кривично дело" му е сечење гуми со нож или скршен ретровизор, украден акумулатор.
Треба да е среќен, што поминал само со неколку шамари, овакви појави треба да се малтретираат, снимаат како даваат изјава: - Ја сум класичен шминкер, ова што го направив е голем блам и контра кодексите на кои се темели ултрас културата, се извинувам до мојата група што јавно допринесувам да изгуби дел од рејтингот што макотрпно го стекнуваше со години.
Јас сум дегенерик и кретен, ултрас ради мода, глумам навијач и со оваа порака сакам да и порачам на членовите од другите навивачки групи во Македонија, кои се со ист Б-комплекс како мене сомоментално да престанат и своеволно да ги напуштат своите групи, заради опстанокот и иднината на ултрас културата во МКД.
Абе има и полошо :)
https://x.com/BobanAlexGFX/status/1855632395333960157?t=1difjGXQkyT24ibJAEvDjg&s=19

Член од
25 август 2024
Мислења
61
Поени од реакции
72
Прво воспитајте си ги малце децата доаѓаат да провоцираат и после чешаат зошто јаделе шлапаници јас гледав од страна ништо не им направија само шамари јадеа и колку што знам детево е 2005
epa jbg glumel mafiosso toa e sho da pravis

Член од
26 јули 2024
Мислења
21
Поени од реакции
13
Од денес па се до 15.11.2024, сите поло маички по неповторлива цена од 65€. Нарачај веднаш.
Испорака на маичките на 18.11.2024

Член од
17 април 2024
Мислења
583
Поени од реакции
1.355
Член од
27 ноември 2021
Мислења
401
Поени од реакции
4.158
МОБИЛИЗАЦИЈАТА ја започнуваме, точно оваа вечер од МАКЕДОНСКА ВОСКА!

Цел ОХРИД, секое маало и улица е на нозе!

Од ВОСКА го најавуваме настанот на годината!

35 ГОДИНИ РИБАРИ ОХРИД!

#Мобилизација

Attachments

Последно уредено:
Член од
14 февруари 2014
Мислења
267
Поени од реакции
127
МОБИЛИЗАЦИЈАТА ја започнуваме, точно оваа вечер од МАКЕДОНСКА ВОСКА!

Цел ОХРИД, секое маало и улица е на нозе!

Од ВОСКА го најавуваме настанот на годината!

35 ГОДИНИ РИБАРИ ОХРИД!

#Мобилизација
So se zapalivte be? Ili ve istepaa sabotava vo vasa sala, i sega demek ajde ua Albanci.
2 koli, zastanvite kaj cinarot, si gledate guzva, i fakjate magka na kaj stadionot, legendi

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2021
Мислења
57
Поени од реакции
310
So se zapalivte be? Ili ve istepaa sabotava vo vasa sala, i sega demek ajde ua Albanci.
2 koli, zastanvite kaj cinarot, si gledate guzva, i fakjate magka na kaj stadionot, legendi
Тивко бе мочковци како до сега!
А кој на кого истепа не ти пренеле добро.
Ќе ќутите и ќе сејте мирни во Охрид.

Член од
14 февруари 2014
Мислења
267
Поени од реакции
127
Тивко бе мочковци како до сега!
А кој на кого истепа не ти пренеле добро.
Ќе ќутите и ќе сејте мирни во Охрид.
– Тој се сомничи дека е сторител на кривично дело „загрозување со опасно орудие при тепачка или караница“, сторено на 8-ми ноември 2024 година, во 23:30 часот пред спортска сала во Охрид. Притоа, со повреди нанесени со остар предмет се здобиле 25-годишно лице од селото Лактиње, општина Дебрца, и две лица од Охрид, двете на возраст од 22 години.

Член од
27 март 2023
Мислења
3
Поени од реакции
9
IMG_1609.jpeg
– Тој се сомничи дека е сторител на кривично дело „загрозување со опасно орудие при тепачка или караница“, сторено на 8-ми ноември 2024 година, во 23:30 часот пред спортска сала во Охрид. Притоа, со повреди нанесени со остар предмет се здобиле 25-годишно лице од селото Лактиње, општина Дебрца, и две лица од Охрид, двете на возраст од 22 години.

Член од
27 ноември 2021
Мислења
401
Поени од реакции
4.158
Како прво непостојте!
Како второ, како "Албанци" секогаш сте биле ПИЧКИ! Настанот немат врска со НГ Рибари, иначе да се рашири низ Охрид, и не е десено "во сала" него во дискотека "кај салата". Поголема група на Албанци, искачија 3 мирни деца од Охрид и то за тебе е ХЕРОЈСТВО! Добро бе нетие срам уште да се фалиш, дека 15 на 3ца избодиле со нош!?
И како второ од 2014 завршивме со вас, во ОХРИД ИМАТ САМО ЕДНА ГРУПА!
Едноставно во навивачкиов свет, непостојте.
Не си битен ни да ти реплицирам, 10 класи сме над вас.

Член од
26 август 2024
Мислења
35
Поени од реакции
310
grafitot vcera so bese izckrtan
Nema sho da praite vie grafiti tamu, ne vi e ova cair. Prvo vie imate prekreceno poraka za Turcin tamu. Koj i da go prekrecil dosol i potrosil nekoe vreme za razlika od vas sto frlate kofi so boja i u rok od 10s ve nema. Pa uste vie za kodeksi ke zborite, edinstvena grupa koja se fali so unistuvanje na grafiti, koristi nozevi i se ismeva so ubistvo na dete...

1731331265209.png

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991

Kajgana Shop

На врв Bottom