- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.557
- Поени од реакции
- 6.213
Абе има и полошоЗа вакви ликови, на кои најверојатно ова им е најголем подвиг во нивната квази навивачка кариера, пошо некој кој што ја сфаќа и перцепира навивачката култура на ваков начин, да шкрта со спреј на врата од wc, e нешто налик во компарација со криминал, кога некој глуми мафија, а најголемо "кривично дело" му е сечење гуми со нож или скршен ретровизор, украден акумулатор.
Треба да е среќен, што поминал само со неколку шамари, овакви појави треба да се малтретираат, снимаат како даваат изјава: - Ја сум класичен шминкер, ова што го направив е голем блам и контра кодексите на кои се темели ултрас културата, се извинувам до мојата група што јавно допринесувам да изгуби дел од рејтингот што макотрпно го стекнуваше со години.
Јас сум дегенерик и кретен, ултрас ради мода, глумам навијач и со оваа порака сакам да и порачам на членовите од другите навивачки групи во Македонија, кои се со ист Б-комплекс како мене сомоментално да престанат и своеволно да ги напуштат своите групи, заради опстанокот и иднината на ултрас културата во МКД.
https://x.com/BobanAlexGFX/status/1855632395333960157?t=1difjGXQkyT24ibJAEvDjg&s=19