- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.695
- Поени од реакции
- 85.574
кај ги наоѓаш овие бе, како не ти е гад
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај ги наоѓаш овие бе, како не ти е гад
Notice anything?2004 Kerry - 59M
2008 Obama - 69.5M
2012 Obama - 65.9M
2016 Clinton - 65.9M
2020 Biden - 81.3M
2024 Harris - 66.4M
Според климата што е во Америка моментално,Очекувам од Трамп да им ја исклучи склопката во Иран. А со Украина да купи време, со цел да се возообнови воениот потенцијал на некој период, пред да се продолжи со понатамошните воени дејствија. Енигма ми е само со Кореа и Јужна Кореа. И Тајван со Кина. Секако дека ќе продолжи со јакнење на Нато на далечниот Исток. Покрај економскиот притисок врз Кина.
Последно е дека на окупираните теритоии од Сирија се доставени неколку ПВО системи. Претпоставувам цел им е да дејствуваат против Иранските ракети пред да навлезат во Изрсекиот воздушен систем.
Очекувам од Трамп да им ја исклучи склопката во Иран. А со Украина да купи време, со цел да се возообнови воениот потенцијал на некој период, пред да се продолжи со понатамошните воени дејствија. Енигма ми е само со Кореа и Јужна Кореа. И Тајван со Кина. Секако дека ќе продолжи со јакнење на Нато на далечниот Исток. Покрај економскиот притисок врз Кина.
Последно е дека на окупираните теритоии од Сирија се доставени неколку ПВО системи. Претпоставувам цел им е да дејствуваат против Иранските ракети пред да навлезат во Изрсекиот воздушен систем.
Прочитав дека му дал простор на Нетанјаху да прај шо ќе прај до 20 јануари, оти после тоа си имал планови.