Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто ми праиш смешки бајо ако цреповите Паок неможе да го решат шо фајде имаме од сезонава.Заебани се паок, не зборете за инат
Од друга страна лесно ќе му е да направи прогрес зошто од ова не може полошо.Зато и ќе заглави Алморим со цреповите наши.
Реалност е дека немаме играчи за тактички захтевни менаџери дали Рашфорд, Гарначо Амаф или црепот Ентони.И рековте Амад е талентиран и тој е решение за на десно крило? Ако фати место во Пелистер, Џамши да ми викате.
Допрва ќе глуми главна карика.Треба ли мене да ми текне дека сме too predictable и дека Брумо е најпредвидлив од сите,прима топка се врти и пас лево или десно,кон крилата,нема тука друга опција со години веќе,недај боже да протме топка кон напаѓач,и не само тој,предвидливи ни се потезите генерално. А тимот генерално игра без никаков систем,на резултат само.
Со години немам видено ваква желба кај играч да земе топка. Браво. Детево супер ке се вклопи во Пелистер.