Напишав после што јас видов со мои очи.Толку се слепи републиканците значи, некој да наполни дваесет милиони фалш гласови и никој ништо не видел.
да им ебам гомната глупиПрегледај го приврзокот 434349Прегледај го приврзокот 434350Прегледај го приврзокот 434351Прегледај го приврзокот 434352Прегледај го приврзокот 434353Прегледај го приврзокот 434354Прегледај го приврзокот 434355Прегледај го приврзокот 434356
Мала доза северно македонски комуњарски солзи. Како да не им беше малку ќотекот што го изедоа во мај годинава, па уште ова им фалеше.
даТолку јако ги плеснале, што заборавија за прикзните од пред коорпорација, Водечките медиумски куќи,дека Русите биле вмешани. Кинезите биле бмешани. На фабричко ресетување ги пратија.
Интересно е нема некој нов лажен профил да излета од нигде никаде. Како тој @ovs , Шекспир умрениот и редум други.
За тие избори ќе има истрага колку што ќе ја апсеше Хилари кога сите скандираа lock her up. Мајстор е за правење на такви филмови.Напишав после што јас видов со мои очи.
Јас персонално знам 2 ливчиња за гласање што дојдоа кај роднини мои што не се легални да гласаат, гласачко лифче им стигна на другар за починатата сестра и најакото, кај друга колешка што родителите и се Албанија веќе 5 години, стигнаа 2 ливчиња за гласање и за нив.
https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/ - е вака украдоа, и сега ќе си платат.
Нема пошто све тоа приказни измислени за проста раја, кои си ги раскажуваат на Реддит умрениве.да им ебам гомната глупи
Автоматски споено мислење:
да
камо "Путин се мешаше"?
Како излезе пичкиното влакно, со 5 милиони разлика. Зборував јас со месеци, џабе, пак гледај си CNN.Очекувам разликата во гласови кај swing states да биде пичкино влакно. Се надевам после ќе има насиље по улици.
Прегледај го приврзокот 434206
Немам време доволно да ти објаснам што како. Не му ја секирај, вересијата ќе биде наплатена.За тие избори ќе има истрага колку што ќе ја апсеше Хилари кога сите скандираа lock her up. Мајстор е за правење на такви филмови.
Ваљда и Хилари конечно уапсена.Како излезе пичкиното влакно, со 5 милиони разлика. Зборував јас со месеци, џабе, пак гледај си CNN.
Немам време доволно да ти објаснам што како. Не му ја секирај, вересијата ќе биде наплатена.
него кажи сега со Украина што правиме, последната шанса ти отиде со изборов на Трамп.Ваљда и Хилари конечно уапсена.
Нели Трампчо ќе ја прекине(ше) војната за еден ден, штом дојде на власт...него кажи сега со Украина што правиме, последната шанса ти отиде со изборов на Трамп.
него кажи сега со Украина што правиме, последната шанса ти отиде со изборов на Трамп.
У Кремљ викаш оваа песна ќе иде?него кажи сега со Украина што правиме, последната шанса ти отиде со изборов на Трамп.
Имаше едно видео од Лвов. Антихрист да то бил Трамп
кај блгар нема логика, глуп е ко ќускија...Според твојава „логика„, Израел сака одмазда врз Иран (античка Персија), затоа што Евреите биле под египетско ропство а не под персиско...
ќе пука шампањот у Кремаљ, Песков сигурно веќе го има стаено да се ладиУ Кремљ викаш оваа песна ќе иде?
Значи без Америве нигде не се оди, ни до комшии.