Политички случувања во САД: Генерална дискусија

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.924
Толку се слепи републиканците значи, некој да наполни дваесет милиони фалш гласови и никој ништо не видел.
Напишав после што јас видов со мои очи.

Јас персонално знам 2 ливчиња за гласање што дојдоа кај роднини мои што не се легални да гласаат, гласачко лифче им стигна на другар за починатата сестра и најакото, кај друга колешка што родителите и се Албанија веќе 5 години, стигнаа 2 ливчиња за гласање и за нив.

https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/ - е вака украдоа, и сега ќе си платат.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.910
Поени од реакции
83.129
да им ебам гомната глупи
Автоматски споено мислење:

Толку јако ги плеснале, што заборавија за прикзните од пред коорпорација, Водечките медиумски куќи,дека Русите биле вмешани. Кинезите биле бмешани. На фабричко ресетување ги пратија.

Интересно е нема некој нов лажен профил да излета од нигде никаде. Како тој @ovs , Шекспир умрениот и редум други.
да

камо "Путин се мешаше"?

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.781
Поени од реакции
36.781
Напишав после што јас видов со мои очи.

Јас персонално знам 2 ливчиња за гласање што дојдоа кај роднини мои што не се легални да гласаат, гласачко лифче им стигна на другар за починатата сестра и најакото, кај друга колешка што родителите и се Албанија веќе 5 години, стигнаа 2 ливчиња за гласање и за нив.

https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/ - е вака украдоа, и сега ќе си платат.
За тие избори ќе има истрага колку што ќе ја апсеше Хилари кога сите скандираа lock her up. Мајстор е за правење на такви филмови.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.751
Поени од реакции
12.772
да им ебам гомната глупи
Автоматски споено мислење:

да

камо "Путин се мешаше"?
Нема пошто све тоа приказни измислени за проста раја, кои си ги раскажуваат на Реддит умрениве.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.924
Очекувам разликата во гласови кај swing states да биде пичкино влакно. Се надевам после ќе има насиље по улици.

Прегледај го приврзокот 434206
Како излезе пичкиното влакно, со 5 милиони разлика. Зборував јас со месеци, џабе, пак гледај си CNN.
За тие избори ќе има истрага колку што ќе ја апсеше Хилари кога сите скандираа lock her up. Мајстор е за правење на такви филмови.
Немам време доволно да ти објаснам што како. Не му ја секирај, вересијата ќе биде наплатена.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.781
Поени од реакции
36.781
Како излезе пичкиното влакно, со 5 милиони разлика. Зборував јас со месеци, џабе, пак гледај си CNN.
Немам време доволно да ти објаснам што како. Не му ја секирај, вересијата ќе биде наплатена.
Ваљда и Хилари конечно уапсена.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.780
Поени од реакции
4.830
него кажи сега со Украина што правиме, последната шанса ти отиде со изборов на Трамп.
Нели Трампчо ќе ја прекине(ше) војната за еден ден, штом дојде на власт...:unsure:

Член од
27 мај 2018
Мислења
898
Поени од реакции
1.548
Според твојава „логика„, Израел сака одмазда врз Иран (античка Персија), затоа што Евреите биле под египетско ропство а не под персиско...:lolzz:
кај блгар нема логика, глуп е ко ќускија...

Kajgana Shop

На врв Bottom