Thanks. :smir:ТонИнтерТони е човек што насекаде остава впечаток на позитивен, среќен и без никакви проблеми тинејџер. Заинтересиран е за сите можни клишеа на нормалниот тинејџер без да форсира некој квази стил или алтернативен начин на истакнување. Во процесите на социјализација се забележува изразена желба за докажување на нешто, некаква елементарна потреба за исправување на некоја грешка која всушност не постои. Како да се наоѓа во некоја неминовна уназадена положба по дифолт, пристапот му е тенденциозен кон докажување на спротивното. Чуствува некоја опшествена репресија, плод на свое неправилно деградирачко расудување на сопствената опшествена положба или пак, евентуално, наметната од некои авторитетни субјекти во примарните стадиуми на карактерна изградба. Поради овај погрешен пристап чуствува резервираност и страв од предрасудно осудување при социјализација во пошироки кругови. Бо моментите кога добива сигнали дека впрочем, неговата поставеност не е излишна ами сосема коректна, исклучоците ги придодава кон својата имагинарна генерализација и воедно ја зацврстува длабоко во себе. Добро е тоа што во потесниот социјален круг се чуствува сигурен, прифатен и тотално ја елиминира резервираноста и го покажува своето вистинско лице.
Јас кога ќе почнам да лижам гз ќе се вратат диносаурусите:wink:, сите други межусебно си лижат гз со анализиве демек фини се вакви се такви се и си добиваат некакви еготрипови. Плус ако лижам гз на некој тоа ќе биде девојче а не на синдикалец:baeh:, ми се допаѓа начинот накој што ги прави анализиве баш затоа што му се лутат луѓево па малку да ги спушти девојчињава на земја, затоа што се навкнаа сите на анализи д типот леле она е фина паметна интелигентна и мила е ај сега сите сме:pos2:.ај немој сеа и ти со тоа шо ќе му лижеш гз на остриот анализодавач да пробуваш да бидеш уникатен на темава, таква работа не постои кога се работи за еготрипови а сите можни анализи по некое време стануваат тоа, па едноставно, немој:smir:.
Па сеа да не биди монотоно зато така.Thanks. :smir:
Немав појма дека сум олку комплициран човек.:nesum:
Се шалам.
Хахахаах не бе, ми личиш конкретно на некој шо го познавам и автосугестивно те поистоветувам со него зошто немам појма шо чоек си.Леле Синдикат 10000000000% грешка....до толку ти изгледам на човек што сака внимание*ОМГ*
Незнам оти очекуваше да биди грубо. Немам намера јас да навредам некој, ако се навредиш значи нешто е погодено и ти пречи. :smir:Fala ama sea pa za inaet ista ke si ostanam :baeh: Ne e grubo kolku so mislev deka ke bide ))))))))))))) Joke. Mn mi se poimive "stranski" i ne skontav se.. Ama pak FAWA EPTEN :back:
Досега напишав за сите шо ми побараја, само одам по ред.Синдикат,ќе бидеш фин да пишеш нешто за мене?:smir:
Имаш грешен впечаток, баш тебе те ценам многу. Во секој случај анализата шо ќе ти ја напрам ќе гледам да не биди пристрасна.Осеќам дека Синдикат има голема желба да ми се испука, па би сакала една освестувачка анализа доколку е во можност.
Каква и да биди анализата сега испаѓа дека е под некое влијание, ако е блага испаѓа дека Гадис е во право, а ако е пак сурова испаѓа дека јас нешто се курчам и форсирам да бидам интересен. Зато твојата анализа ќе биди крајно несериозна. Само шо си 6 на ред.Синдикат напрај ми и мене анализа. Ако сакаш да те мотивирам да бидеш побруателн према мене еве ќе те вреѓам :pos2: не бе се зезам.
Поради ова цитираното од страна на Серпико, престанувам навремено да правам анализи на молба на членовите. Од причина шо постои голема можност истите да преминат во досадни, некреативни повторувања, а и немам баш време зошто стварно зачестија побарувањата, не би сакал никого да одбијам. Од сега па натаму, правам анализи само на моја инспирација. Тие шо си побараа веќе ќе добијат. Толку.Хуморот се почитува. Духовитоста и Трендоизмот исто така.