Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 44.984
- Поени од реакции
- 83.347
Албанци и педери е многу мал дел од светот.Zavisi, ako mislish deka Kocani e cel svet, togash vo pravo si!
Албанци и педери е многу мал дел од светот.Zavisi, ako mislish deka Kocani e cel svet, togash vo pravo si!
So delot i quantitetot na albancive ne veruem deka nekogash si mozhel da se sporeduvash... no vo posledno vreme i pederite ve minaa vo quantitet na graganiАлбанци и педери е многу мал дел од светот.
Ќе биде изненадување ако Камала ја земе Џорџија, затоа што речиси сите анкети му даваа предност на Трамп таму. Меѓутоа се очекува предноста во Џорџија за Трамп да се зголемува, па дури Атланта и околината кога се пребројува на крај и најдолго, каде Камала би требала да има двојно поголема предност во тие окрузи.Интересно станува во Georgia (swing state).
трамп добива таму, северна каролина води харисИнтересно станува во Georgia (swing state).
Нема шанси таму Камала (како што и очекував). Важното е Трамп да добие што повеќе окрузи во Џорџија за да се зголемат шансите и да не се очекува Пенсилваниjа да одлучи на краjот.Ќе биде изненадување ако Камала ја земе Џорџија, затоа што речиси сите анкети му даваа предност на Трамп таму. Меѓутоа се очекува предноста во Џорџија за Трамп да се зголемува, па дури Атланта и околината кога се пребројува на крај и најдолго, каде Камала би требала да има двојно поголема предност во тие окрузи.
Иако мали, сепак има шанси. Окрузите околу Атланта речиси немаат ништо пребројано, а од досегашното искуство процентот на Демократите во Џорџија почнува да се зголемува дури по 80% пребројани избирачки места.Нема шанси таму Камала (како што и очекував). Важното е Трамп да добие што повеќе окрузи во Џорџија за да се зголемат шансите и да не се очекува Пенсилваниjа да одлучи на краjот.
Готова е Џорџија.Иако мали, сепак има шанси. Окрузите околу Атланта речиси немаат ништо пребројано, а од досегашното искуство процентот на Демократите во Џорџија почнува да се зголемува дури по 80% пребројани избирачки места.
Инаку во С. Каролина прво се пребројува раното гласање и гласањето по пошта, затоа Камала има висока стартна предност. Натаму разликата драстично ќе се намалува.
Не победила, туку има стартно водство затоа што во Охајо исто како и С. Каролина прво се бројат од рано гласање и од гласање по пошта. Охајо е веќе црвнена држава, речиси невозможно е Камала да победи таму, но Браун до некаде има шанси за Сенатот.Камала победила во Охајо
Чеекаj малку.Камала победила во Охајо
Не е, иако Трамп е со поголеми шански. Човече 20 години пратам избори у Америка и речиси знам округ по округ како ги прогласуваат резултатите.Готова е Џорџија.
И во Висконсин мн веројатно да го цицнат плавиве.Не е, иако Трамп е со поголеми шански. Човече 20 години пратам избори у Америка и речиси знам округ по округ како ги прогласуваат резултатите.
Различна партиска стратегија. Демократите ги храбрат своите да гласаат по пошта, републиканците да гласаат физички. За полесно да ја контролираат партиската маса.Не ми е јасно зошто од рано гласање и гласање по пошта секаде води Камала? Нели е логично тоа да биде слично и со денешното гласање..