Како играат во другите држави вечерни дури и кога истура снег или дожд. Далеку од то дека покривот наш е како на светските и европски стадиони но според мене мора да се игра поќе вечерни оти само така ке имаат нашите играч плус (ние публиката) и можиме поќе од бод така. Ако се сака се сѐ можи а не само оваа да остани сега вечерна..Ко ќе ми текни на +40 во Август ко се печевме. Нека бидат ноќни вака големи утакмици долу под стадион отворете фан шоп, барче нешто пред утакмица пивце сок шо било да си купиме. Картите напрајтеги по 200 ки, ко можи во ракомето по 500 550 да плаќаме, зошто да не и во фудбалот. Вчера беше празник, продолжете да идите на фудбал секоја утакмица се побројни сме, мора да го доизградиме менталитетот дека одиме за нас за никој друг. Ќе биди се ајде има надеж.
Тренери има ама овај ко за инает се спасува цело време и цела критика е да игра по офанзивно еве го тргна Стефан назад поарни сме во одбрана сега уште малку повеќе да проба да играме на победа тука пишиме за арно на клубот синкир него го не го сакаме или пак некој друг сакаме за нас е исто дали Влатко, Срџан ,Илчо кој ќе биди тро да личиме на екипа она вчера беше очобол цела среќа беше на наша страна инаку со нерешено исто ќе беше како да сме загубиле или не дај боже да изгубевме ќе го сменеја ,но сега еве со Силекс нема шо да изгубиме и треба конечно да изиграме фудбал плус не игра Мирко нека проба нешто ама не пак со тројца односно пет назад да се браниме ко немаме кој да истрча контра баш ме интересира кој ќе го игра шпиц дали Мики конечно ќе добие шанса или ќе оди со србинот Катанич или Масевски исто на средина знам дека иако вчера беше слаб Виктор треба да игра против Силекс оти имаат нерачситени сметки па беше најдобар ко игравме дома каде тој ѓупакот(Оусман) ни праеше многу проблеми исто и шпицот Ѓоргиевски не знам оти се мислам дека Сабота ќе изненадиме сега е полесно да се игра по оваа победа плус мислам дека е време конечно да фрли во оган уште некое дете нема шо да загубимеЈа извадивме на крај некако, до кога Љамче на клупа не ми е јасно, каков пас, вакви играчи ко Љамче, Мирко, па и Маневски да играше уште се доста поопасни од овие "помладите" сега....
Костов дефинитивно разочара, немав пишано ништо до сега, ама на ваков никаков Вардар, требаше со три парчиња да се испрати, полни трибини, барем за публиката да тргнеше поофанзивно, се научи на игра без голови да игра, па Вардар беше поопасен и повеќе шутираше, срамота е вака дома да не надигра, исто не ми е јасно зошто не игра дел од играчите, со победата си го продолжи мандатот, ама сепак мислам со она игра ако продолжиме ќе биди мачење, беда и мизирија. Срџан е интересна опција вака без клуб.....
Ако им го можевме на Силекс дома, можиме и таму. Не ме чуди да сврзиме уште една победа. А за со Шкендија само со публика и вечерна можи до бод или да дај госпо и неочекувана победа пред толку публика.ќе извади 2-3 бода во наредните костов,за то е цар
Во право си, мора да се изгради комплетно ама не знам дали е возможно. Старата трибина треба туркање и градење иста како северната. Ама тоа требаше дури не беше патот позади асфалтиран и пуштен. Сега не знам дали има простор за такво нешто. А зад головите од западна страна кај помошното има место ама од источна од кај олимпискиот и Барон немам поим како би го извеле тоаDeset pati imam pisano, ako misli nekoj deka ne sum vo pravo, neka pisi da slusnam razlicno mislenje...
Da se napravat tribinite zad golovite, odnosno da se zavrsi proektot kako sto e isplaniran stadionot ( iako spored mene zgresen, ama mora da se istera do kraj, oti eden del najgolemiot e vekje izgraden)...bez infrastruktura i vtor stadion vo Makedonija so UEFA licenca, dzabe kje se lazime ...