Фан Клуб: Вардар

Член од
12 март 2023
Мислења
78
Поени од реакции
289
Сите сме гневни, Комити порачуваа дека не сме свесни колку се бесни, но конкретен план и акција да се избрка козарот - нема.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Што ве гледам чудни, само Миленко може да ја истера оваа работа.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.071
Поени од реакции
6.834
Се е залудно и Гвардиола да дојде ништо не правиме толкав е капацитот на играчите, вчера кај нас на трибина да направевме екипа ќе најдеме подобри играчи.

Член од
7 јули 2023
Мислења
25
Поени од реакции
179
Се е залудно и Гвардиола да дојде ништо не правиме толкав е капацитот на играчите, вчера кај нас на трибина да направевме екипа ќе најдеме подобри играчи.
Дефинитивно да, со оглед на тоа што Дејан Блажевски беше дојден со нас, уште од старт бевме минимум 100% поопасни во напад.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.243
Поени од реакции
1.611
abe kopilj vardar dojde i si otide fakt koga vi gostuvame toa e najgolemiot event vo bt godinava...eve ti uste kisnis na nasata tema. jas sfakam deka sme ti idoli i deka sakas vnimanie ama ne si mi interesen... teraj si kaj vas, raduvaj se so ciganite od bairo.
Ти да ми си идол ќе си клам бесилката, тебе те рачунам за лице со посебни потреби и затоа многу и не ти замерувам, те жалам. Чекај да дојдат големите пари а дотогаш држиго магарето за кур и викај женско е. Спортски поздрав.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Остана уште козарот сам да си се назначи за тренер, и полека да го спремаме катанецот.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.435
Поени од реакции
2.435
Ајдеее :tapp: :tapp: :facepalm:
Захариевски и ФК Вардар спогодбено ја раскинаа соработката! - sportsport.mk
Автоматски споено мислење:

Нема више подоле од најголемото дно.
тоа е тоа,имаше ветувања срѓан дека до 31 дек све ке средат со долговите и ке му донесат топ играчи ама изгледа од тоа ништо..
вчера слаба утакмица ,честитки само за симпатизерите на двете екипи и нејасно ми беше зошто не го одложија почетокот за 30 мин и комити да влезат и заедно сите и химна да се пејт и да удрат Баклијада 5 мин

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
445
Поени од реакции
335
Ме мрзи сега да враќам страни назад дека велев да не летате со Миленко, неколку овде прво велеа топ3 па потоа во првите 6 за на крај ако дојде Вардар пак до бараж ќе биде премија, кај се сега комити што се во управата да излезат јавно.

Член од
20 септември 2023
Мислења
299
Поени од реакции
1.662
тоа е тоа,имаше ветувања срѓан дека до 31 дек све ке средат со долговите и ке му донесат топ играчи ама изгледа од тоа ништо..
вчера слаба утакмица ,честитки само за симпатизерите на двете екипи и нејасно ми беше зошто не го одложија почетокот за 30 мин и комити да влезат и заедно сите и химна да се пејт и да удрат Баклијада 5 мин
Кога ќе му донесат играчи, преодниот рок оддамна помина.

Па и химната како се испеа, подобро и да не се пееше… Срамота е на толку народ да звучи онака, едни пребрзи, други пребавни, а најзабележливо беше дека повеќето не ја ни знаат итн.

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
555
Поени од реакции
1.808
Па и химната како се испеа, подобро и да не се пееше… Срамота е на толку народ да звучи онака, едни пребрзи, други пребавни, а најзабележливо беше дека повеќето не ја ни знаат итн.
Па реално и химната три пати претрпела промени и ние нешто постарите генерации од раните 90-ти ја знаеме и сме ја учеле втората верзија од текстот на Тодор Скаловски.

Член од
20 септември 2023
Мислења
299
Поени од реакции
1.662
Па реално и химната три пати претрпела промени и ние нешто постарите генерации од раните 90-ти ја знаеме и сме ја учеле втората верзија од текстот на Тодор Скаловски.
Тоа да, но пеењето на публиката немаше врска со промените, ова буквално како раштиман оркестар звучеше. Не дека ова е критика за битолчани, туку истово се случило/случува и кога игра репрезентацијата, што за нас како општество треба да претставува проблем.

Член од
20 ноември 2021
Мислења
27
Поени од реакции
129
Mozebi i jas ke preteram, no ako bidam celosno iskren ke mora da priznaam deka se prasuvam i dali ovoj momentalen sostav na FK Vardar e posilen makar i za nijansa od onoj koj se natprevaruvase vo lanskata sezona. Se donesoa nekoi igraci koi treba da se zasiluvanja, no istovremeno se izgubija i igraci kako Svajc, Glisic, Briski, Lemos koi za nasi uslovi se sosema pristojni. E sega, dali novajliive ke uspeat dostojno da gi zamenat ovie sto otidoa e golem znak prasalnik, no duri i da uspeat jas ne gledam kako nie bi bile posilni od lani.
Za zal pesimizmov od pocetokot na Avgust mesec mi izleze opravdan. Se mislam posledniov mesec ipol da pisam, no pusta nadez, se lazam sam sebe deka ajde ke trgne, na slepo ke tepame edna, drugata nereseno...ke se krene atmosferata, ke iskoci barem nesto pozitivno, no od ova bre nisto ne biva!!! Vakvi anti talenti ne pamtat terenite sirum svetot, dno dna e ova. Pa da mu ebam majakta, trgni gi na strana onie gratis 2 gola od sluzbenata so Tikves i imas 7 dadeni golovi na 13 utakmici, a 23 primeni, vo ubedlivo najslabata liga sto nekogas e zabelezana vo istorijata na fudbalot!!!

Uste letoska koga se napravi euforija deka Vardar se vraka na Gradski sakav da pisam, no ajde da ne bidam negativen i da ne mu krojam kapa na neroden Petko pa bataliv. Ovoj Vardar e skroen da igra vo Madzari ili ako ima moznost da se najde nekoja beter niva od toj teren i da se odi na 0:0 ili na kjoro da se dobie nekoja domasna utakmica 1:0. Dzabe filmovite za Gradski, ni ima poveke lugje, ni pa igracive se spremni da igraat na takov teren. Dodeka da se svestis deka si na utakmica veke e 0:1 za protivnikot, a posle pola saat nasive nemaat dusa polovina da pominat...ne deka i vo prvite pola saat se vo moznost da vrzat dve dodavanja.

Se e promaseno od denesna gleda tocka i mislam deka site ke se soglasite deka ke bese milion pati podobro da ostanese lansakta ekipa na celo so Gorazd. Ovie novajliive se koj od koj pogolem promasaj, duri i nerealno mi e kako uspeaa se da promasat. Pa na najgolemiot dusman da mu dades da donese tolku igraci, od koi skoro pa site se stranci, barem dvajca nesakajki bi pogodil da rinat vo mrtvovo prvenstvo. Zlatna medalja treba da im se dade za izborov.:facepalm:

Sega site nadezi se nasoceni kon januari, no tamu ke ni treba vistinska magija za da se izvleceme od kalta. Da fali igrac ili dva pa da se ima nadez, no kaj nas treba bukvalno SITE da se izbrkaat i da se napravi tim od novo kaj sto site novajlii bi gi pogodile, a kolku e toa realno... Druga rabota e sto startot na 2025g ni e protiv ekipi cii iminja nejkam da gi spomnam, a momentalno se 3 klasi nad nas, Gospod na pomos neka ni e.

Zbor dva ke kazam i za mladincite koi mora da se na teren zaradi praviloto, a moj vpecatok e deka se najslabite mladinci vo cela liga. Pa dobro be da go ebam, 100g nema pari vo FKV i 100g ne se najde edno dete sto kolku tolku razbira fudbal?? Treniraat li ovie nesto? Sigurni li sme deka ovie stvarno se fudbaleri?? Mizerija teska sme i na toa pole upm.

Za kraj samo bi kazal, baraz za opstanok=titula.

Член од
1 август 2015
Мислења
1.066
Поени од реакции
2.265
Уште денес ќе се збори и толку ќе биде... Пак по старо.

Јас се си мислам дека следни откази ќе има кај играчите, мислам дека во јануари пола сами ќе си отидат. Не им се игра, се гледа по говор на тело и пристапот на терен.

Чекајќи го Атила да пише уште едно писмо :D

Член од
23 април 2022
Мислења
419
Поени од реакции
2.128
Кога ќе му донесат играчи, преодниот рок оддамна помина.

Проблемот со химната беше во озвучувањето. Срамота е на нова трибина, на свечено пуштање на рефлектори, да имаш озвучување како од транзистор. Мобилни телефони погласно се слушаа од химаната во позадина...

Kajgana Shop

На врв Bottom