Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Ова пример велиме можи и врска да нема :smir:

Ти си брат чоек шо не се замара многу, не форсираш некој алтернативен начин на живот за да бидиш забележан. Кур те боли и за политика и за глобално затоплување и за гладните во африка. Мажјак класика, да можиш цел ебан живот ќе прчиш кур пред телевизор ќе гледаш фудбал и жената да те служи. Не дека не те разнежнуват емоциите кон жените, ама толку си ебено тврдоглав шо дури и на себеси не сакаш да си ги признаеш, а уште помалку да ги смениш, нештата шо те прават полош човек. Некогаш јавно се истакнуваш со шеги на своја сметка изразувајќи ги своите негативни страни, со исчекување дека некој ќе те негира и ќе каже нешто добро за тебе. Правиш работи шо во очите на другите те прават човек помалку, го знаеш тоа и потсвесно сакаш да престанеш, ама си човек шо е крајно принципиелен и само поради своите принципи не се променуваш. Се инаетиш често за глупи работи за кои не си 100% сигурен дека се точни, но кога ќе заземеш страна во расправијата, кај тебе не постои резерва и нема место за прифаќање на туѓо мислење. Не престануваш со расправијата додека не попушти другиот. Доволно си свесен дека многу работи пропушташ во животот поради принципи, а слепо продолжуваш да ги следиш без некое посебно објаснение. Си пропуштил многу шанси во љубовта, за кои знаеш дека си погрешил и се каеш, ама сепак одбиваш да ја прифатиш вистината. По природа си класичен шовинист, но демократски го сокриваш истото зошто често ти е важно и да бидеш прифатен.

П.С. И јас сакам сеа ... од кој било какво било

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас сакам една од Синдикат и од Леандра, ама обавезно.

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
ijaaa Sindikat, si mi pogodil nekolku vazhni raboti :)
aj neka pominat drugite pa sakam analiza od nekoj chlen od ponezhniot pol :smir:

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Имам молба до Sweden за една анализа :)
И до Бада :)

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
По лична молба на SWEDEN ќе му направам една анализа.

Тип што претставува гром од ведро небо кој не удира во коприва.
Типичен Канадски-Балканец кој ја обожава проституцијата, но од друга страна потајно исто така ја обожава помислата да биде со само една жена која искрено ќе го сака.
Мислам дека е заљубен во Pearl и мислам дека имал реална афера со нејзе, ама тоа двајцата директно виртуелно го негираат.
Заработува добро и парите не ги штеди, освен за голема свадба во „Alexander Palace“.
Има зад него еден неуспешен брак со едно дете кој е на возраст од 9 години, а жена му е премажена за некој од 38 години.
Сака да мези пушено месо од Војводина и да пие[SIZE=-1] Шљивовица[/SIZE].
Со еден збор нормален човек, со нормални сваќања, нормални потреби и нормална желба за живот кој не е разбран и е само исмејуван [virtual].

Are you Happy? I know You are.:pipi:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
По лична молба на SWEDEN ќе му направам една анализа.

Тип што претставува гром од ведро небо кој не удира во коприва.
Типичен Канадски-Балканец кој ја обожава проституцијата, но од друга страна потајно исто така ја обожава помислата да биде со само една жена која искрено ќе го сака.
Мислам дека е заљубен во Pearl и мислам дека имал реална афера со нејзе, ама тоа двајцата директно виртуелно го негираат.
Заработува добро и парите не ги штеди, освен за голема свадба во „Alexander Palace“.
Има зад него еден неуспешен брак со едно дете кој е на возраст од 9 години, а жена му е премажена за некој од 38 години.
Сака да мези пушено месо од Војводина и да пие[SIZE=-1] Шљивовица[/SIZE].
Со еден збор нормален човек, со нормални сваќања, нормални потреби и нормална желба за живот кој не е разбран и е само исмејуван [virtual].

Are you Happy? I know You are.:pipi:

:pos2::pos2::pos2:

da happy thanks sustinata e taa

С

Сатори

Гостин
Сега кога е малку поопуштен период, SWEDEN ќе може една анализа од тебе.
Ветувам една за возврат.:smir:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Ај за мене анализа по можност од Лејди Сатори, Леандра. Но може и другите.:smir:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Mislam sta rechi

poetesa , lucidna , interesna ama mlada i naivna , saka ljubov i mazi so bradicki

zasto saka sex ?

Ми се допаѓа неговиот газ
-Ми се допаѓаат неговите раце
-Ми се допаѓа начинот на кој оди
-Сакам да го частам фелацио
-Издрогирана сум
-Пијана сум
-Сум била на гатачка и ми кажала дека денес ќе имам...

Znaci ima smisol za humor

Ama poetesa e a za mene e toa bez veze posto poezija bez rima za mene e mlatenje prazna slama ... ko gatanje ... ne sum ljubitel na apstrakcii pa zatoa ne sakam ni vakva poezija ni obid za umetnost !

Drugo sto da kazam ... se gleda devojce taka normalno so open mind gledista , opsesija i e ljubov pred se i bradati maski , sto ce rechi saka muzi nejke pichici

Mislam deka ovaa ne bara peshir koga ja sprica decko i :)

Sve u svemu pozitiven lik koj znae da ja zatupi pa koga ke ja zatupi so poezii i chuda , pa togash ja ripam ne ja chitam inace e cool

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Иако ме анализираа до сега 3 пати. Јас би сакал анализа од SWEDEN , неговите анализи се контроверзни и затоа ме интересира.
Нема да се љутам шо и да пише.

Али чисто сумњам дека би се нафатил.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Јас направив 2 анализи,па ако може мене некој да ме анализира...да видам како ме сфаќаат луѓето.:)

С

Сатори

Гостин
Mislam sta rechi

poetesa , lucidna , interesna ama mlada i naivna , saka ljubov i mazi so bradicki(1)

zasto saka sex ?

Ми се допаѓа неговиот газ
-Ми се допаѓаат неговите раце
-Ми се допаѓа начинот на кој оди
-Сакам да го частам фелацио
-Издрогирана сум
-Пијана сум
-Сум била на гатачка и ми кажала дека денес ќе имам...

Znaci ima smisol za humor

Ama poetesa e a za mene e toa bez veze posto poezija bez rima za mene e mlatenje prazna slama ... ko gatanje ... ne sum ljubitel na apstrakcii(2) pa zatoa ne sakam ni vakva poezija ni obid za umetnost !

Drugo sto da kazam ... se gleda devojce taka normalno so open mind gledista , opsesija i e ljubov pred se i bradati maski , sto ce rechi saka muzi nejke pichici

Mislam deka ovaa ne bara peshir koga ja sprica decko i :)

Sve u svemu pozitiven lik koj znae da ja zatupi pa koga ke ja zatupi so poezii i chuda , pa togash ja ripam ne ja chitam inace e cool

1. Не брадичка, брада ... не сакам машки кои до пола имаат брада, до пола немаат ... бљак.

2.Инаку јас сум љубител на апстракции.

Анализа вечер, малку подолга од твојата за мене.
Благодариме.:back:

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Може мене некој да ми направи анализа??? :smir:
Одамна е ова ветено и еве:
Значи, Цуценце ми има уште одамна оставена впечаток со постовите, премногу зрела за годините, преубаво размислува, чинам како да или налетала на некој будала па успеала многу да научи од лично искуство или за своите години успела многу да научи на туѓите искуства. Кога ја запознав, скромна и многу комуникативна. Се мислам дека е постојано така весела како што ја видов во Дајмонд. Често пати има преблеми, ама тие ретко ги искажува. Пред другите е секогаш веројатно насмеана и супер расположена. Сака искрени луѓе, сака да сака, но и да биде сакана. Кога се лути веројатно е експлозивна, ама милата фаца не ми вика така :back:. Често пати се приврзува многу за личностите околу неа, за предметите кои и значат. Личи на многу самоуверена девојка, сигурна во себе и во нејзините постапки. Понекогаш сум искрено зачудена од нејзината храброст. Звучи како секогаш да знае да си го контролира срцето, како да не дозволува да подпадне под негово влијание. Бравос, ако е така алал да ти е. Силна е и е далеку од типот на лигави девојки, плачки и се слично. Прилично горда и упорна. Мислам дека е и голема дрдорка :baeh:. И кога некој со неа е лош, таа успеава на фин начин да врати. Иако повредена и исфрустрирана од минатата врска, не се предава. Доволно е силна за да не подлегне на провокациите, за да се спушти на нивото на... Внимателна и чувствителна. Читајќи по постовиве се повеќе сум уверена дека е една добра душичка, која угодува на се наоколу, која секој лош потег од другите го голта и која е страшно, страшно јака.

Те гушкам Цуценце, ваљда погодив нешто.
Некој друг пат повеќе :back:

Kajgana Shop

На врв Bottom