Искрено,стварно неможам да ти дадам некоја анализа,затоа што голем дел од постовите ти се во играчница,како се чувстуввате денес или во спорт.абе ќе сака некој да ме анализира?
Фала за анализатаИскрено,стварно неможам да ти дадам некоја анализа,затоа што голем дел од постовите ти се во играчница,како се чувстуввате денес или во спорт.
Можам само да заклучам дека го сакаш спорот,особено фудбалот,а кога се работи за репрезентацијата наша(во било која област),тогаш ептен си страстен навивач.Инаку постовите ти се кратки,ептен кратки,така да претпоставувам дека си човек кој е концизен и претежно не сака да разглаба на долго и широко,не вртиш одоколу,туку директно кажуваш што ти е поентата на разговорот.
Инаку слушаш рап,веројатно таа музика те исполнува,сакаш да се пронаоѓаш во текстовите и те нервира кога се појавуваат некои особи кои со својата појава го "срамат"(не знам како поинаку да се искажам) рапот.Жестоко се спротиставуваш и го браниш овој жанр,па претпоставувам дека можеби и ти самиот пишуваш понекогаш некој текст и ја гледаш уметничката страна на овој вид музика.
Толку е за жал,не знам што би рекла друго,не те знам лично,а како што реков повеќето постови ти се во темите кои ги набројав,па неможев да оформам некое мислење.
лееееј ѕвере:kesa: ме наежи,стварно мнооооогу добро ме имаш изанализирано,погодено е СЕ!...you r good...Very good!:back:Eве и јас.
Една од рокерките на форум, али не од оние што рикаат на мрачност и не знам какви тинејџ срања. Умна девојка, со големо срце ама не знае да се грижи. Не знам дали животот ја научил или си е родена така, ама знае да ужива и во ситници и во големи работи и да се фрли во моментот. Да, размислува понекогаш за иднината и прави планови, ама тоа сега тука и е најважно. Беше едно време девојка на тапанарот, али пошо моменталното уживање не и дозволи да сфати дека тие имаат групис се сјеба. ОД тогаш не знам дали научи нешто, пошо ставила потпис животот е убав. Ја мислам дека пак се трти да ја сјебат, ама времето ќе покаже.
Онаков тип е што многу го сакаат, често насмеана, ведра, постигнува рапорт во 13 секунди и е тип на човек што кој сакаш да поновиш искуство на запознавање само затоа што не бил напорен муабетот. Отворена е во погледите, не за друго туку да се дружи затоа што многу работи не ги зема при срце, и успева да мислиш дека таа е единствената која те сфаќа.
Има наркоманско име али се сомневам дека се дружи со тие супстанци. Тоа е незаконски и не ни треба да помисли да го прави. :nenene:
Доколку би имала коњ она е тип на каубојка што би го водела до себе наместо да го јавне затоа што докторите рекле може да настане до кривење на прекрасниот грб на животното. Ама ќе ја болат ножињата после. Мисли на ножињата малце! Дефинитвно треба да мисли на ножињата повеќе. Треба да ја носат на многу места тие ножиња. На многу коњови. :back:
Фала за анализата. :wink:Acid-the bad ass Administrator who gives ban like no body
Тој е главниот на овој форум, форумџиите или го сакаат или го мразат од дното на нивната душа. Има 14 291 мислење и само 22 години, на прв поглед изгледа како гик што кисне во Играчница, а уствари таму има едвај 5 мислења. Нема сериозна тема а Ацид да не се појави таму, нема тема кај што се пишуваат офтопици а Ацид да не ги избрише и да ја насочи темата на правиот пат, принципиелен форумџија кој сериозно си ја има сватено работата ГЛАВЕН НА КАЈГАНА. Човек со едно нешто свое ЈАС, организатор на фудбал, пеинтбол, баскет и СОБИРАНКИ. Ако се бара одговор тој е The Man. Излегува дека е компјутерџија и фудбалер, тоа се две различни страни на светот а тој ги има споено-сестран човек. Обожава да банира, малце изгледа лошо тоа, но од друга страна тоа е добра работа за да се одржи форумот чист и убав. Сака да ги ремети дудлачите уствари обожава ремет....сега малце во мој стил со аватар потпис бла бла бла
АВАТАР- Бапчор-поим за нешто смешно, можеби незнае многу вицови ама сепак знае да те насмее до солзи
ТАЈТЛ- Администратор-страв и трепет за одредени личности, а воедно и знак дека е тука да помогне кога има некој проблем
ПОТПИС-Кајгана собиранка....што друго да кажеме, знаеме дека ќе има добра журка во брзо време
NICKNAME-Acid-Киселина можеби инспириран од Анџелина Џоли во филмот Hackers каде што е Acid Burn или затоа што се појавува прв во секоја листа
П.С. Заборавив да кажам, а можеби ќе згрешам но Acid е ученик на Мистичен, а како што викаат чајниз кунг фу маестрес „Ученикот ќе го помине учителот„ па ваљда би било тоа така, бест вишес од точкест
Ќе сакаш една од мене?:smir: (иако те имам анализирано на времето, бар така мислам)Добро мислам дека заслужив и јас една анализа,од некој.Од било кој.