ТИФОМАНИЈА!

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.581
Поени од реакции
8.417
Ова некој искомплексиран битолчанец
Или искомплексирани админи, меѓу кој и еден ваш. Па многу често “немамерно” не објавуват. Нешто слично како ова со описот.
Така да, кај кој е комплексот не знам:rolleyes:

Член од
27 ноември 2021
Мислења
463
Поени од реакции
2.897
Или искомплексирани админи, меѓу кој и еден ваш. Па многу често “немамерно” не објавуват. Нешто слично како ова со описот.
Нашиот админ не е таму со години више.

Член од
12 март 2022
Мислења
142
Поени од реакции
1.130
I od Ultras World se nasi adminite, za toa i so godini na cover photo stoi nasa slika, ne za drugo.

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.581
Поени од реакции
8.417
Нашиот админ не е таму со години више.
Можи, не знаев.

Порано имаше и од кај нас, зато и пишав, а овие шо ме цитарат и се смеат, сами се кажват колку не знат.

Член од
31 август 2021
Мислења
434
Поени од реакции
2.433
Член од
18 септември 2024
Мислења
29
Поени од реакции
100

Ќути и седи на клупа, дојде Главната Група.
Автоматски споено мислење:

Ќути и седи на клупа, дојде Главната Група.

П.с Уште одамна не е админ али само да треснеш нешто и да искочиш паметен

Член од
20 август 2022
Мислења
55
Поени од реакции
233
Член од
2 февруари 2023
Мислења
123
Поени од реакции
690
Оддамна сакав да се зачне темата за Балкански Навијачи страницата. Имав некој инфо или полу инфо пред неколку години дека админите се некој од Армада што се занимава со работа на брод па нема што да прави уште пар постари навијачи кој одамна не се дел од ништо битно во групата. Веројатно од тогаш многу генерации се сменија остана само шизофренија. Концептот на водење е да се објави што е можно по провокативна слика, по можност со националистичка соддржина за да привлече повеќе коментари или одредени групи кој сами по себе влечат лајкови и кавги во коментари. Прост пример: Кортео Фирма Телеп до стадион, прескокнат цел извештај на типа Робијаши Зеница, па обавезно соопштение на Делије што имаат да кажат за следната недела, па некоја слика што ќе привлече коментари типа тракторијада, Јесеновац, Вуковар, Ратко Младиќ и така во круг. Ништо навијачки ниту корисно не може да се види таму. На крај на денот ме заболе кур за изданието на Малиџани, Герила Травник и Вандали Бугојно. Така да мене многу многу не би ме лутело ако не ми постават слика од мојата група каде коментарите ќе бидат Стара Србија, Бугари, Грци и слични глупости.

- Да се надоврзам Бонтонова школа двомотката со среден прст е правена во 2014 год. Уште кога се извади вашата верзија имав овде пишано дека не се пратело доволно, до душа не била ни нешто многу форсирана од наша страна

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.296
Шури,се дружиме вечер у Фелициа или?
E za ova zboram celo vreme i nasite objavija slika od rakomet pa posle nekoj ni kriv ni dolzen go jade vo Jane Sandanski sega isto vo Felicia vecer bilo koj da najdat da gi jadi za dzabe niz grad do koga so vakvi detski igri a prvi vie pocnavte na fudbal pred nekoja godina slikani so stikeri za slednata tie so dojdoa kako uprava nekoj da go jadi i kapceto duri da mu padni abe ne treba slikanje dete treba srce i madinja zvonis ma telefon tolku sme dojdete tamu sme ferska na race, noze i kodeks so e ova ke se slikame ke begame ke objavuvame sliki od pred nekoj den niz pazar i niz korzo ic ama ic nikoj nisto ne naucivte duri ne go jadi nekoj za dzabe i prekinete so glupostite i taka sekogas pred derbi vrie gradot barem vie znajte deka kaj nas se brka rabotata sekogas sme na gotovs i patrolira se e kako so treba za so vakvi niski provokacii mubaet mi e ili bidi maz ili bidi picka so sliki na stikeri!

P. S. A za felicija mozi samo ako si od tie tancerkite vo kabareto da igras taka samo skopjanec/ka mozi da vlezi

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom