Оддамна сакав да се зачне темата за Балкански Навијачи страницата. Имав некој инфо или полу инфо пред неколку години дека админите се некој од Армада што се занимава со работа на брод па нема што да прави уште пар постари навијачи кој одамна не се дел од ништо битно во групата. Веројатно од тогаш многу генерации се сменија остана само шизофренија. Концептот на водење е да се објави што е можно по провокативна слика, по можност со националистичка соддржина за да привлече повеќе коментари или одредени групи кој сами по себе влечат лајкови и кавги во коментари. Прост пример: Кортео Фирма Телеп до стадион, прескокнат цел извештај на типа Робијаши Зеница, па обавезно соопштение на Делије што имаат да кажат за следната недела, па некоја слика што ќе привлече коментари типа тракторијада, Јесеновац, Вуковар, Ратко Младиќ и така во круг. Ништо навијачки ниту корисно не може да се види таму. На крај на денот ме заболе кур за изданието на Малиџани, Герила Травник и Вандали Бугојно. Така да мене многу многу не би ме лутело ако не ми постават слика од мојата група каде коментарите ќе бидат Стара Србија, Бугари, Грци и слични глупости.
- Да се надоврзам Бонтонова школа двомотката со среден прст е правена во 2014 год. Уште кога се извади вашата верзија имав овде пишано дека не се пратело доволно, до душа не била ни нешто многу форсирана од наша страна