Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
За ова сум против не дека е лош играч туку како прво е ист профил како Хојлунд. Второ не сакам како Тен Хаг што правеше да се носат бивши негови играчи. Нека ги детектира проблемите тој во тимот оваа сезона и нека постави некој систем и стил на игра, а околу засилувањата нека побара каков тип на играчи му фали и тоа нека го остави на Вилкокс, Вивел и Ашфорд.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402
За ова сум против не дека е лош играч туку како прво е ист профил како Хојлунд. Второ не сакам како Тен Хаг што правеше да се носат бивши негови играчи. Нека ги детектира проблемите тој во тимот оваа сезона и нека постави некој систем и стил на игра, а околу засилувањата нека побара каков тип на играчи му фали и тоа нека го остави на Вилкокс, Вивел и Ашфорд.
Вчера изјави дека нема да оди по играчи на Спортинг во Јануари, ако до крај на сезоната Хојланд не се наметне како главен шпиц во системот на Аморим нега го продаваат.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Искрено треба да се прекине со доведување на бивши играчи на тренерот, од Мојс па се до ТХ си доведуваа нивни поранешни играчи. Затоа имаме задолжени луѓе во клубот , Аморим нека си ја гледа својата работа. Другите нивната.

Ако и Спортинг го наполниме како и Ајах нема да е на арно .

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.523
Celiot transkript od presot na Amorim vcera. Mu cuknal cicko Berada na vrata i mu rekol now or never. Kakov big dick move u kontekst na situacijata u koja se naogame. Cetvrtiot paragraph mi e vrv, covekov ke bide box office koga ke dojde. Totalna sprotivnost od siviloto na keljoto. Na 11 noemvri ke ima pres kaj sto ke zbori za Junajted na ovoj se fokusirase samo na Sporting i objasnuvase situacijata transparentno. Mali Jose :sneaky:

Screenshot_2024-11-02_at_8.48.53_pm.png

Последно уредено:
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Искрено треба да се прекине со доведување на бивши играчи на тренерот, од Мојс па се до ТХ си доведуваа нивни поранешни играчи. Затоа имаме задолжени луѓе во клубот , Аморим нека си ја гледа својата работа. Другите нивната.

Ако и Спортинг го наполниме како и Ајах нема да е на арно .
Истото и јас го мислам еден два ајде ама овој Тен Хаг 5 бивши играчи доведе тоа е пола тим, а сакаше и Де Јонг да го купи.
Автоматски споено мислење:

Вчера изјави дека нема да оди по играчи на Спортинг во Јануари, ако до крај на сезоната Хојланд не се наметне како главен шпиц во системот на Аморим нега го продаваат.

Добра одлука нека земе еден два играчи ама ова што го правеше ЕТХ нема смисла. Сега сите поранешни играчи ќе ги доведе.
Автоматски споено мислење:

Аморим веќе има еден поранешен играч овде Угарте. :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Aко не успее да ја среди одбранава, и тој ке има мака.
За одбраната лично не се секирам, 5 души се + двајца везњаци. Ми се чини и Антони винг бек да игра, ќе се снајде. Повеќе ми е сумњив моментот на напад и одбивањето да се играат "line breaking passes" и нивната замена за малце така кружење на топката и посигурен посед т.н. претпазлив напад.

Да не испадне ко ЛВГ и "филошофи" моментот, кога беа опасни ко безопасна игла и правеа едвај по 1 2 шанси на натпревар + кружеа ко киша око Крагујевца. Сепак ПЛ е нивоа погоре од Португалската лига, не ми е верно Ѓокерес (или у нашиов случај Хојлунд) цело време да може така да излага пред голманите во ПЛ.

Во некое happy сценарио кај што се тече идеално, Хојлунд треба да се истури од голови (или да профитира највеќе), системот практично игра за него и многу зависи целиот систем од енергирчноста и атлетските способности на 9ката, како и играта со грб према гол. Зиркзи изостанува во атлетскиот дел, него го гледам ко конкуренција за Inside Forward позициите.

Исто така леб у системов гледам и за штоперите, поготово Мегваер па и Линделоф (не би се изненадил ако исчупа продолжение на договорот, иако некое скромно не од 5 години). Очекувам добро да се снајдат Касемиро, Угарте, Маину и Маунт (ако заигра воопшто).

Исто ќе биде интересно да се види дали редовно повредените играчи ќе почнат помалку да се повредуваат, пошто ЕТХ ги малтретираше со трчањето на секое, а помалку вежбаа тактика на сметка на тоа.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.523
Aко не успее да ја среди одбранава, и тој ке има мака.
Многу храбро со оптимизмов. Да не биде Јануар пак скиснати фаци.
Ne mislam deka nekoj ocekuva odednas da tepa 5-0 sekoja utakmica, ni trebaat rezultati so pomalive ekipi na pr so utakmicive kako west ham brighton palace, i vo evropa site utakmici do sega MORASE da pobedime znaci na tie 45-60min so gi igravme da ne dademe gol povekje na rezultat 0-0 1-1 itn bese kriminal. Daleku od ocekuvanje deka siti arsenal pool ke gi gazime u narednive godina dve.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.533
Поени од реакции
66.072
Ne mislam deka nekoj ocekuva odednas da tepa 5-0 sekoja utakmica, ni trebaat rezultati so pomalive ekipi na pr so utakmicive kako west ham brighton palace, i vo evropa site utakmici do sega MORASE da pobedime znaci na tie 45-60min so gi igravme da ne dademe gol povekje na rezultat 0-0 1-1 itn bese kriminal. Daleku od ocekuvanje deka siti arsenal pool ke gi gazime u narednive godina dve.
Друго мислев. Тоа е да се стегне одбраната, гледам @Shteff Mathers одговорил на тоа. Да не висиме во воздух при секој напад на противникот, да има некоја структура во бранење. Нешто слично направи Тухел кога отиде во Челси. Прво нешто што направи беше да направи Челси тешко да прима голови, па потоа почна да гради на тоа.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Му прости втор жолт на Мекалистер, да беше некој играч од Јунајтед директен црвен ќе беше. Плус и пенал ќе беше. :D да им се мочам во судењето.

Kajgana Shop

На врв Bottom