го јадете стапот вие нафоидиве па квичите.Прегледај го приврзокот 433787
Нема поболна нација од русиве, зашто ги напраиле ко Урко и Ален пред МНТ на времето…
Не замарај телетабис.го јадете стапот вие нафоидиве па квичите.
Ауу тебе жал ти е за детето
Шемата на западот е за секогаш да се направи јаз меѓу Русија и државите од поранешниот Варшавски сојуз, а да се зајакне НАТО сојузот не само како дефанзивен туку и како офанзивен сојуз. Веќе западот направи јаз помеѓу. Хрватска и Србија...идиотска е изјавата на гомнарот, Пекинг да го зауздал Пјонгјанг, кога они го милитаризираа Јапан и Јужна Кореа и Филипини против Кина...Нормално дека ми е жал, за сите ми е жал... Освен тоа знам дека сите сме на чекор или два до истата судбина, но не само заради тоа ми е жал. Треба да си психопат да не ти е жал за луѓе посебно од блиски сродни народи, кога онака умираат заради сплектарења и профити на финансиската елита на запад. Тие идиоти паразитираат врз човечка несреќа со децении и со векови, и нормално дека најмногу ме погодува кога профитираат од нашата словенска несреќа.
Зарем ти не размислуваш вака отприлика нешто слично, барем за овој аспект на работите?
Политичарите се измеќари... Путлер им се обрати директно на газдите на измеќарите:Треба Путин да им плесне во фаца на сите западни политичари кој се во служба на военото лоби задните 10 години, дека кога тогаш ќе бара меѓународен суд за нив...
Од негова уста во Божји уши, амин !!!Политичарите се измеќари... Путлер им се обрати директно на газдите на измеќарите:
Seriozno dzeki cen go prikazale kako dokaz za severnokorejski trupi vo rusija ili e nekoja AI zaebancija?
Mene licno nisto ne bi me iznenadilo od nivna propagandaSeriozno dzeki cen go prikazale kako dokaz za severnokorejski trupi vo rusija ili e nekoja AI zaebancija?