ТИФОМАНИЈА!

Член од
27 ноември 2021
Мислења
463
Поени од реакции
2.897
Член од
27 февруари 2024
Мислења
19
Поени од реакции
140
sto se macite tolku napravite eden povik za tie kaj staklenata, drug za bolnicata i tolku vi e.... selo so 2 markantni objekti, ne treba poveke.

dobro e so cigan maalo ke dojdat, bar ke ima koj da pee na tribina. :pos:

ajde pozdrav se gledame u bt.
Poleka ne se vozbudvaj Mnogu da ne ni riknish :lolzz:

Sekoj vtor zbor tie protiv bair bodi oci:drk:

Член од
13 август 2023
Мислења
57
Поени од реакции
132
Не знам зошто но се мислам дека ова ќе биди дерби како во старите добри времиња, причина плус за другите навивачки групи да бидат во Битола.
Пука еуфорија кај двете страни сигурен сум дека топ ќе бидат Чкембари и Комити иако тие се последни на табелата а ние исто лоши резултати има се да се заборави во Недела.
Нека биди дерби за паметење ,па би се осмелил да речам дека цела Македонија ќе присуствува се разбира дел кај нас а дел за скопјани МнМ :oeoeoe:

Член од
10 мај 2022
Мислења
769
Поени од реакции
2.390
На теренот ќе биде дуел помеѓу глувиот и слепиот со голема веројатност Вардар да бидат и глувиот и слепиот знаејќи какви пациенти од играчи има во тимот.
Пелистер добива лагано,нашиве не сe ни за општинска лига.

Член од
23 април 2022
Мислења
414
Поени од реакции
2.082
Пелистер добива лагано,нашиве не сe ни за општинска лига.
Каков мрачник и песимист си ти, чудо едно. Среќа ние не гледаме дека сме слаби, ти ни ги отвори очите, ете идеме у Битола да си изгубиме лагано и да си се вратиме дома.Најди ми еден навивач на било кое дерби во свет кој не иде со мисла дека ќе го згази најголемиот ривал колку и да е твојот тим слаб, а другиот јак.

А бе на времето јас гаев надеж дека имаме шанси да анулираме 4-0 од Рим со Рома а сега читајќи те тебе лагано треба да се помирам со пораз во Битола од екипа која замисли има неверојатни 5 бода повеќе...

Член од
10 мај 2022
Мислења
769
Поени од реакции
2.390
Каков мрачник и песимист си ти, чудо едно. Среќа ние не гледаме дека сме слаби, ти ни ги отвори очите, ете идеме у Битола да си изгубиме лагано и да си се вратиме дома.Најди ми еден навивач на било кое дерби во свет кој не иде со мисла дека ќе го згази најголемиот ривал колку и да е твојот тим слаб, а другиот јак.

А бе на времето јас гаев надеж дека имаме шанси да анулираме 4-0 од Рим со Рома а сега читајќи те тебе лагано треба да се помирам со пораз во Битола од екипа која замисли има неверојатни 5 бода повеќе...
Ти имаш ли очи гледаш ли што се случува на терен,живееш во илузија???Која црна надеж бе незнаат да одат во општинска лига лагано ќе ги губат мечевите, имаме најлош старт од кога постои тимот, полош и од времето кога сами се переа играчите.Најди ми една тронка надеж во овој тим на чело со козарот и може да правиме муабет.

Член од
23 април 2022
Мислења
414
Поени од реакции
2.082
Ти имаш ли очи гледаш ли што се случува на терен,живееш во илузија???Која црна надеж бе незнаат да одат во општинска лига лагано ќе ги губат мечевите, имаме најлош старт од кога постои тимот, полош и од времето кога сами се переа играчите.Најди ми една тронка надеж во овој тим на чело со козарот и може да правиме муабет.
Е па ништо тогаш, ја мислам бојкот најубаво

Член од
15 јули 2022
Мислења
11
Поени од реакции
16
Се е тоа во ред ама мислам дека мора да бидеме оптимисти у секој случај, со наша поддршка одиме у Битола по 3 бода!!!

Член од
20 мај 2024
Мислења
24
Поени од реакции
73
Член од
18 септември 2024
Мислења
29
Поени од реакции
100