Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Cucence си побара, јас исполнувам. :)

Аватарот и потписот се со тажна црта низ нив, но сепак имаат делумна позитивност во нив. На мсн погодив :))) дека е повредена од некој близок што и значи многу. Сеуште си расчистува со емоциите во себе и се обидува да се среди по тој емоционален стрес. Си ги знае мааните и гордо ги признава и прифаќа. Љубовта и значи многу во животот и ја исполнува. Има приземен карактер, иако е самоуверена, во нормални граници. Приватноста и е многу важна работа, и сака да си е по нејзино, т.е. мрази да и чачкат во нејзините работи. Си ги изразува емоциите без проблем и јасно. Има многу пријатели, значи е отворена и дружељубива личност. Пријатна за муабет. Постовите и се топли и полни со позитивност и енергија. Има жалостив карактер, но во граници. Во врска со приватноста, сака да си живее по нејзин распоред и мрази да и наредува некој. Упорна е, понекогаш тврдоглава. Сака многу видови музика не се ограничува на еден. Нема предрасуди за музиката. Openminded-е во тој поглед. Искрена е секогаш. Не памти лошо, т.е. простува лесно. Тоа е добро, но некогаш може да ти се удри од глава. Сака повеќе оптимизам во животот, тоа е и најважно. Мрази песимизам, иако има таква црта во неа. Како што пишав, самата знае дека не е совршена, но кој е перфектен, додуша? Сите си имаме маани и мрачни страни.

Коментар за анализава, Cucence? Погодив?

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Cucence си побара, јас исполнувам. :)

Аватарот и потписот се со тажна црта низ нив, но сепак имаат делумна позитивност во нив. На мсн погодив :))) дека е повредена од некој близок што и значи многу. Сеуште си расчистува со емоциите во себе и се обидува да се среди по тој емоционален стрес. Си ги знае мааните и гордо ги признава и прифаќа. Љубовта и значи многу во животот и ја исполнува. Има приземен карактер, иако е самоуверена, во нормални граници. Приватноста и е многу важна работа, и сака да си е по нејзино, т.е. мрази да и чачкат во нејзините работи. Си ги изразува емоциите без проблем и јасно. Има многу пријатели, значи е отворена и дружељубива личност. Пријатна за муабет. Постовите и се топли и полни со позитивност и енергија. Има жалостив карактер, но во граници. Во врска со приватноста, сака да си живее по нејзин распоред и мрази да и наредува некој. Упорна е, понекогаш тврдоглава. Сака многу видови музика не се ограничува на еден. Нема предрасуди за музиката. Openminded-е во тој поглед. Искрена е секогаш. Не памти лошо, т.е. простува лесно. Тоа е добро, но некогаш може да ти се удри од глава. Сака повеќе оптимизам во животот, тоа е и најважно. Мрази песимизам, иако има таква црта во неа. Како што пишав, самата знае дека не е совршена, но кој е перфектен, додуша? Сите си имаме маани и мрачни страни.

Коментар за анализава, Cucence? Погодив?
Ме остави без зборови...иако не ме знаеш добро сепак успеа да направиш точна слика за тоа каква сум и можам да кажам дека се што напиша и погоди.Фала многу:smir:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Aj ќе ги замолам сите членови што сакаат анализа, да не досадват со постови јас сакам јас сакам многу често, особено ме нервираат членовите со по 100 постови, од кој неможиш да дознаеш ни кој се ни што се :) анализата не туку така ај се зачлени на форум и некој од нигде никаде неможи да те знај така да не досадвајте често со молби за анализи . :)
Мислам дека се разбравме :)
Moze edna analiza od tebe?

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Аман остај ја, бизи е, she's doing people... *grin*

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Лет бегин вит Потато анализис .
Е па вака потато се регистрира сега летото така нешто знам и имаше ставено за ватар и потпис нешто многу женствено и сите на почетокот мислеа дека потато е девојка :) и после пополека се дозна кој е шо е.
Почна и тој со Играчница да тепа стаж па смена теми почна насекаде да го има на форум, но неможеше да се забележи не некоја озбилна тема. Почната така малку по озбилен, но се отпушти подоцна на форум и си се покаша во неговото вистинско светло.

Потато е една така не озбилна личност, но сепак е многу одговорен како што можам да забележам. Мислам дека игра одбојка или така нешто, и е многу самоуверен во неговите можности сили и слично, исто така тврдоглав е многу, сака да е по негово, мисли дека секогаш е во право, и дека е ,,најпаметен" или така нешто :). Сака да велгува во конфликти, но никогаш не ја преминува границата барем така мислам :).
Потоа моши да се кажи дека не е баш нај нај чувствителна личност или барем така сака да се покажи , но сепак има некој девојки допреле до неговото ладно срце :pos2:. Инаку за девојки ми кажуваше дека бил казанова или така нешто, инаку незнам дали навистина е :) но и по неговото дудлање можи да се забележи дека е така.
Потоа сака да биди во центар на вниманието, но неќи да претерува со славата :) .

Обожава да дава совети на другите но најчесто некој многу глупи , провокативни но сепак се искрени :) А исто така сака да си се фали но во одредена мера :) да не е апла. Потоа многу е по спортот, :) и по cyber спортот исто така :) . Игра мислам дека одбојка и ракомент нешто така не памтам заборавив.

Најчесто можиш да го најдиш во игралница кај шо билда постови и во Спорт така мислам . :)
И тоа е тоа засега за Потато.
Поздрав

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
мислам дека си го погодил и дека ќе биде задоволен од анализата:)да не имаш нешто да додадеш за мене FLiX?:pipi::vozbud:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Рано е има време за дополнителна анализа :)

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
аа добро:)извести ме кога ќе имаш нешто плус,да знам:pipi:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Е па вака потато се регистрира сега летото така нешто знам и имаше ставено за ватар и потпис нешто многу женствено и сите на почетокот мислеа дека потато е девојка :) и после пополека се дозна кој е шо е.
Tocno, duri nekoi od " dudlacite " pocnaa da mi se pustaat... Nekoj me pobara i za zena =))
FLiX напиша:
Почна и тој со Играчница да тепа стаж па смена теми почна насекаде да го има на форум, но неможеше да се забележи не некоја озбилна тема. Почната така малку по озбилен, но се отпушти подоцна на форум и си се покаша во неговото вистинско светло.
Delumno e vistina, me nemate videno vo vistinsko svetlo :)

FLiX напиша:
Потато е една така не озбилна личност, но сепак е многу одговорен како што можам да забележам. Мислам дека игра одбојка или така нешто, и е многу самоуверен во неговите можности сили и слично, исто така тврдоглав е многу, сака да е по негово, мисли дека секогаш е во право, и дека е ,,најпаметен" или така нешто :). Сака да велгува во конфликти, но никогаш не ја преминува границата барем така мислам :).
Da, kapiten sum na makedonskata kadetska odobojkarska reprezentacija, i sekogas sum vo pravo :)

FLiX напиша:
Потоа моши да се кажи дека не е баш нај нај чувствителна личност или барем така сака да се покажи , но сепак има некој девојки допреле до неговото ладно срце :pos2:. Инаку за девојки ми кажуваше дека бил казанова или така нешто, инаку незнам дали навистина е :) но и по неговото дудлање можи да се забележи дека е така.
Ima edna devojka... ama ne e od forumov :P... I nikogas ne sum ti rekol deka sum kazanova :), mozebi si slusnal deka Kazanova i Don Juan mi bea edni od najlosite ucenici, ali... =))

FLiX напиша:
Потоа сака да биди во центар на вниманието, но неќи да претерува со славата :) .
Moze da se kaze.

FLiX напиша:
Обожава да дава совети на другите но најчесто некој многу глупи , провокативни но сепак се искрени :)
Pa, internetot e kako i sportot, isprovociraj go protivnikot, a ti ostani smiren =))

FLiX напиша:
А исто така сака да си се фали но во одредена мера :) да не е апла.
Pa sto da pravam koga prasuvate =))

FLiX напиша:
Потоа многу е по спортот, :) и по cyber спортот исто така :) . Игра мислам дека одбојка и ракомент нешто така не памтам заборавив.
Pa, po postot koj planiram da go ispratam vo temata za juniorskoto prvenstvo vo rakomet, mnogumina ke pomislat deka sum rakometar, ali ne.. Rakometot ne e moj stil :)

FLiX напиша:
Најчесто можиш да го најдиш во игралница кај шо билда постови и во Спорт така мислам . :)
Ja zaboravi temata " igri " :)

PS. Da kazese nesto loso, ke te banirav odma =))

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.033
Поени од реакции
24.742
И тогаш откако Јован го крстеше Исуса му рече сега ти ќе ме крштеваш мене.

Ада-Девојка млада

Ада ретко сум среќавал паметни девојки во животот а интелигентните се бројат на прстиве од левава рака. Да почнеме од почеток. Твоето толкување на метафизичките принципи е од старт конфузно непрактично. Го искористи моето барање да ми направиш анализа за да ми реплицираш на темата комунизам vs капитализам дури и помалку пакосно. Колку и да е здраворазумско твоето мислење не е до крај исправно затоашто не можеш да ги сегрегираш емоциите од разумот. Не би те бивало за порота. Тоа е разбирливо со оглед на полот на кој му припаѓаш иако одскокнуваш од нив. Црвената боја на косата има едно единствено значење-забележете ме. Генералистички гледано таа боја е најчесто поврзувана со јако либидо. Опозитирачки на тоа во анималистичкиот свет таа боја е поврзана со животни што содржат опасни хемикалии или оружја и нешто од кое треба да се одстапи. Ада кај тебе се појавува психолошката особина наречена когнитивна дисонанса. Фактичката и исперцепирана состојба на реалноста е во сукоб со посакуваната, мечтателската. Како човек што ја согледува социолошката база и општествената структура и односите на предметите појавите и процесите делува помалку разочарувачко па и застрашувачко. Како хуманист сакаш да веруваш во Црвен Крст, Грин Пис, Доктори без граници и слични непрофитабилни и невладини организации коишто ги делат твоите ставови и идеи, односно организации коишто предимствено служат за перење пари, политички пропаганди и материјални цели. Се надевам не требаше јас да бидам тој што ќе ти го каже ова нели? Она што ќе ги разреши дилемите е аксептацијата на системот на ад-хок база земено здраво за готово. Не можеш да се бориш против тоа не можеш да го смениш редно е да го прифатиш. Имаш одлична ментална структура за разбирање на уметноста талент што ретко кој го поседува. Оној што го зголемува знаењето ја зголемува и тагата ќе рече Библијата. Одржи го тој баланс на восприемање на знаење и простотата на толкување и нивелирање бидејќи тоа е решението за сатисфакциско емотивно и ментално вдховение истовремено баланс што е толку тешко да изгради и одржи. Тешко дека меѓу копуциве ќе најдеш машко коешто ќе успее сопатнички да продолжи со тебе. Ако тоа го бараш (а знам дека е така) тогаш ќе го имаш проблемот на пронаоѓање тежок проблем но не и нерешлив. И кога сме веќе тука добро запамти дека You and I are the same Darian, we are smart enough not to buy into the oldest myth running: love. A fiction created by people to keep them from jumping out of windows." (што би рекол мојот омилен филмски јунак). Знам дека го знаеш тоа треба да не го одрекуваш. Можеби имаш душа за цел свет но дали целиот собран свет го има истото за тебе. Хедонизмот но не во претерани граници многу би ти помогнал-практикувај го почесто. Уживај во ступидноста декаденцијата турбо фолкот запамти дека среќата најчесто е скарана со филозофијата, уметноста. Иднината е подеднакво зебана како и минатото. Поезијата идеологиите исто така. Задоволството е константа отсекогаш истите состојќи го содржале. Ти посакувам се најдобро во животот научи да ги држиш и мечот и штитот истовремено. Урамнотежи ги имаш сите знаења и можности за тоа. Ти треба само волјата.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Po podolgo razmisluvanje ne mozam da bidam licemeren sepak

ACID sepak ne sakam da me analizirash bidejki navistina ne te cenam kako procenitel, bidejki si nedorasnat za taa funkcija pa koa bolje ke razmislam nikako ne te cenam a ako prifatam toa ke bide od kurtoazija a toa kaj mene ne proaga ... sorry

voedno bi pobaral od slednive likovi na forumov cie mislenje cenam da dadat analiza za mojot lik i delo :

Dakle moite top 10 :

Strumix

divine

sagaqua

ragazza

zevsus

sussaro

dr kil joy

bada bing

Ljupco

i dimitargg ( deckoto za vardar od dete )

zaboraiv

jasmin

latitea da mi vrati ako nisto drugo

i od ovie sto sum analiziral po sloboden izbor koj saka

PS IMA I DRUGI STO VREDAT AMA SE PREMLADI DA ME RAZBERAT NE ZA DRUGO

e taka fala na paznji

dakle posle ada slobodno ... povelete ako imate vreme i zelba neli

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.033
Поени од реакции
24.742
Азриел (Разиел)

Тебе момче ако те мрази светот до тебе ќе да е не до светот. Да почнеме со аватарот. Аватарот ти е тематика од крстоносните војни каде што витезите темплари во улога на крстоносци седат со оние Арапине. Под никот стои дека си просветлен од Телема. Јас како љубител на Лед Зепелин сум и те како запознаен и складно ќе ти реплицирам. Луѓе кои што се просветлени од Телемата или Храмот на златната зора се класични случаи на социјална изолација и сегрегација односно отфрлени од општеството. За да ја почуствуваат потребата на припадност потпаѓаат под култот што им ја дава таа фамилијарна припадност. Гарант си фасциниран од ликот и делото на Алистер Краули и секако човекот кој ти е идол и чив аватар носеше Антоан Сандор Ла Веј. Духовниот пат кој ти сметаш дека за другите е неразбирлив што можеби е така ти е промашен ама тоталка. Знам дека ќе кажеш пушти ги не знаат ама јас знам и ќе ти кажам дека си направил тотална утка. Родени сме лузери живееме за да победиме. Под итно смени пристап или ќе продолжиш да тонеш во канџите на окултизмот патот на пропаста. Толку за тебе а другото среди си го сам си знаеш.

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.033
Поени од реакции
24.742
Шведо ќе ти направам анализа во твој стил ама потпиши дека нема љутење.

Kajgana Shop

На врв Bottom