Искрено или не за сопственото минато

Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
771
За вакви работи постојат закони.
Каква врска имаат законите? Ако тебе некој те сними каде што правиш "експерименти" (ескперименти правеле бе, мислат креветот е хемиска лабораторија) и ги пушти снимките во јавност, штетата е веќе направена. Тоа дали тој понатаму ќе одговара или не потполно е сеедно. Ако сама не се заштитиш никој нема да те заштити.

Последно уредено:
Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
771
Vo koja smisla?
Bash sum radoznal so koi afiniteti se odlikuvash!
Сериозно, олабави со манијачките постови. И со афинитети не можеш да се одликуваш, туку со квалитети. И не си радознал, Србите се радознали, во Македонија се љубопитни. И општо, пролив досаден си.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.624
Сериозно, олабави со манијачките постови. И со афинитети не можеш да се одликуваш, туку со квалитети. И не си радознал, Србите се радознали, во Македонија се љубопитни. И општо, пролив досаден си.
Abe odi odjebi.
Nikoj tebe nishto ne te prasha.
Zel ovde bistri glupavi politiki.
Koj kur ima nekoj neshto da objavuva od devojkata zhenata i sl. Zatoa shto vo vremeto mu shetala niz soba gola i stokata ja snimil bez taa da znae. I sega najde ti ovde muda marijanova da pravdash

Последно уредено:
Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
771
Abe odi odjebi.
Nikoj tebe nishto ne te prasha
Не се нервирај. Не сум јас виновен што си пролив досаден. Серозно, женет си? Ако да, знае жена ти дека манијачиш виртуелни ликови на форум? Ептен очајно делуваш.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.624
Не се нервирај. Не сум јас виновен што си пролив досаден. Серозно, женет си? Ако да, знае жена ти дека манијачиш виртуелни ликови на форум? Ептен очајно делуваш.
Shto manijacham be stoko edna?
Ako ne ti pasuvaat moite komentari imash Ignor
Od vcera clen pa kurot ti nekomu znash dali tie likovi se za mene virtuelni

Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
771
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Види, жените ги бираат мажите заради гените....не заради тоа колку биле лојални и други карактеристики. Така да веројатноста да те заебе избраникот е секогаш голема. Втора работа која е битна у муабетов е што луѓето се менуваат и уствари еден човек има многу лица. Ти како жена ќе му го знаеш едното лице, и ќе веруваш дека тоа е тоа.
Проблемот е што ти сама не се познаваш а очекуваш да бидеш сигурна у други.....далеку сте од реалноста.
Нормално, да се самоцитирам од другата тема? Дека во еден човек може да постои и многу добро и многу лошо истовремено? :)

Конкретно снимање за време на секс никогаш не ми било интересно, ни кога ревејнџ порн не беше нешто познато или популарно, СЕЕДНО, сега постојат закони за истото. Разликата е што кога ќе проба некој да ме “срами“, не што не се срамам, ги користам сите средства да добие тоа што си бара со боринче и за што постои правна регулатива.

Башка ич не патам од “кој ли ќе ме земе“, јас никој нејќам да земам, секако :)
Автоматски споено мислење:

Не ти ги украде, сама и ги даде ти. :) Колку само такви има примери, или ќе остават телефон/лаптоп или било каков хардвер на поправка и техничарот ќе си го прибери. Затоа или треба да бидиш свеснен/на за сигурноста на медијата на која ставаш такви сензитивни материјали или не ги снимај.
Освен што домашниот порниќ се смета за сопственост, копирајт Пума ;) Абе живеам на инат и кофеин да ти кажам :D

Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
771
Разликата е што кога ќе проба некој да ме “срами“, не што не се срамам, ги користам сите средства да добие тоа што си бара со боринче и за што постои правна регулатива.

Најјака си. Жива сила не ебеш. Сигурен сум и дека можеш да го истепаш Џон Џонс во октагонот.

Последно уредено:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.045
Поени од реакции
9.386
Нормално, да се самоцитирам од другата тема? Дека во еден човек може да постои и многу добро и многу лошо истовремено? :)

Конкретно снимање за време на секс никогаш не ми било интересно, ни кога ревејнџ порн не беше нешто познато или популарно, СЕЕДНО, сега постојат закони за истото. Разликата е што кога ќе проба некој да ме “срами“, не што не се срамам, ги користам сите средства да добие тоа што си бара со боринче и за што постои правна регулатива.

Автоматски споено мислење:

Освен што домашниот порниќ се смета за сопственост, копирајт Пума ;) Абе живеам на инат и кофеин да ти кажам :D
Не би рекол добро и лошо туку конструктивна и деструктивна енергија...Шива и Шакти, masculine and feminine нели и у таа смисла треба да ги носиме своите одлуки у однос на другите околу нас. Едино мајка може да има но не мора да значи исклучиво конструктивна енергија кон своето дете.
И не е стварта за твоето срамење или не, имаш родители, пријатели и т.н. не е убаво за сите нив да кружат 18+ видеа....земи го како некој респект кон блиските. Ако веќе се снимаш не ставај фаца пред камера.
Иначе не мора само некој да те земе, може да се земете....има некој токсичен ај да го кажам феминизам у твојот тон. Ја те разбирам зошто и како и до негде се согласувам со тебе ама има една животна лекција а таа гласи: не му должиш ништо на човекот што си бил вчера. У секој момент можеш да запалиш све позади тебе и ич мува да не те лази.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.748
Не би рекол добро и лошо туку конструктивна и деструктивна енергија...Шива и Шакти, masculine and feminine нели и у таа смисла треба да ги носиме своите одлуки у однос на другите околу нас. Едино мајка може да има но не мора да значи исклучиво конструктивна енергија кон своето дете.
И не е стварта за твоето срамење или не, имаш родители, пријатели и т.н. не е убаво за сите нив да кружат 18+ видеа....земи го како некој респект кон блиските. Ако веќе се снимаш не ставај фаца пред камера.
Иначе не мора само некој да те земе, може да се земете....има некој токсичен ај да го кажам феминизам у твојот тон. Ја те разбирам зошто и како и до негде се согласувам со тебе ама има една животна лекција а таа гласи: не му должиш ништо на човекот што си бил вчера. У секој момент можеш да запалиш све позади тебе и ич мува да не те лази.
Кога си во тема со страшен шовинизам, мораш да се браниш :)
А инаку мајките (и татковците) и тоа како можат да имаат според твои сфаќања деструктивна енергија, според мои токсични односи кон сопствените деца. Посебно овде патиме (и мажи и жени, само на различен начин се манифестира истото) од непресечена папочна врвка.
Според мене, тоа е затоа што родителите сами со себе не создале живот за себе, па доживотно се опседнати со сопствените деца, а децата никогаш не ни пробале да се осамостојат и во голема мера и биле од истиве родители попречувани/им било набивано чувство на вина, не се ни свесни колку нездрава врска имаат во тој однос.
Од мамини синови, до татини ќерки, да не разглабам, јасно е, возрасни луѓе кои живеат од/за мислењето на родителот, а родителот е известен за секоја поединечна одлука.
Како што реков, ова и кај мажи и кај жени го гледам, така што родител може да има сериозно негативно влијание врз животот на детето.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.114
Поени од реакции
30.181
Каква врска имаат законите? Ако тебе некој те сними каде што правиш "експерименти" (ескперименти правеле бе, мислат креветот е хемиска лабораторија) и ги пушти снимките во јавност, штетата е веќе направена. Тоа дали тој понатаму ќе одговара или не потполно е сеедно. Ако сама не се заштитиш никој нема да те заштити.
Не е мудро да се снимаш за време на секс, мастурбација и слично, но тие закони се повеќе за заштита на приватност одколку заштита од сопствената непромисленост.
Така на пример, Ким Кардашијан од обична богата жена, стана милијардер инфлуенсерка, затоа што постојат тие закони.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.889
Поени од реакции
6.165
Искреност за минатото ќе добиете онолку колку што сте отворени да прифатите.
Ако уште од старт види дека ќе ја осудувате, ништо нема да ви каже и признае. Ако види дека сте поотворени и може да ви верува, ќе ви ги каже и нај мрачните тајни со тек на време.
Пристапот е најбитен.

Еве пример за праќање на голи слики и видеа, скоро па да нема некоја што не пратила, ама ако влезете со осуда уште од старт, нема никоја тоа да го признае. И никако нема да го дознаете, освен, нели, ако некој не го искористи тоа против неа и не го објави. А тоа повеќе говори за него, отколку за неа.

И ова не е нешто ново, Џен зи работа, туку си постои од време. И порано фрчеа слики, видеа, камсекс. Веројатно пред тоа на Мирц паѓал тежок секстинг, па преку телефон претходно.
Само што сега технологијата е подостапна, повеќе сме поврзани, полесно е од било кога, а од друга страна како никогаш поопасно.

Kajgana Shop

На врв Bottom