ТИФОМАНИЈА!

Член од
12 март 2022
Мислења
142
Поени од реакции
1.131
Член од
16 март 2022
Мислења
58
Поени од реакции
470
Јас мислев ќе бидете мангупи и ќе го вратите шалот за да ја исправите грешката на децата што земале шал од пензионер, ама толку ви е капацитетот… знаме од татко со дете, шалови од пензионери :place:
Жал ми е за тебе искрено

Член од
13 февруари 2024
Мислења
28
Поени од реакции
419
Јас мислев ќе бидете мангупи и ќе го вратите шалот за да ја исправите грешката на децата што земале шал од пензионер, ама толку ви е капацитетот… знаме од татко со дете, шалови од пензионери :place:
Шалов постар од годините на копуциве на сликава заедно. Сигурно прејако се чуствуваат со шал земен од 70 годишен човек.
Шо КУР бараше да го носи шалот ко не е способен да си го брани?(до душа тој толку години направил и уште не научи дека не се носи шал кај шо не можи да го брани!)
Имаше до него 3ца млади момци(ако гледаме за така)зошто тие не се потрудија да го одбранат?
Не јадете лајна бе курви едни

Последно уредено:
Член од
14 април 2023
Мислења
41
Поени од реакции
238
Мускулите и тетоважите во битола ги оставивте!
зошто во маџари не се појавивте?

Секоја чест на екипата од Комити што дојдоа во новаци!

Крај на муабетот! Ебаве мажиштата.

Член од
18 септември 2020
Мислења
1.171
Поени од реакции
6.848
Мускулите и тетоважите во битола ги оставивте!
зошто во маџари не се појавивте?

Секоја чест на екипата од Комити што дојдоа во новаци!

Крај на муабетот! Ебаве мажиштата.
Вие бевте во маџари против Гостивар?

Прво вие видете се на шо личевте денес, па после за другите кажвај.
received_1065192555152456.jpeg

Последно уредено:
Член од
2 септември 2016
Мислења
855
Поени од реакции
1.919
Член од
28 април 2023
Мислења
14
Поени од реакции
104
Дали ќе ја имаме можност да видиме уште некоја слика со истиов шал?
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 433702
Па брат јбг другите 100 души мораат да работат за тендерот од rvr.brand

Член од
25 август 2023
Мислења
390
Поени од реакции
723
na poluvreme e be peer ova uslikano iskoceni se oni nadvor
oni bea u novaci vie ne u madzari
A realno vaka moze da odgovorite kaj bevte deneska vo madzari? Zosto Komiti dojdoa vo novaci , valjda vie deneska trebase da dojdete vo madzari makar da dokazete eve i nie dojdovme na vas teren ne sme picki kako sto ne zborite deka nemame tepacka od 1990ta… ama vas ve nemase taka da po koj znae koj pat se pokazavte na delo deka ste obicni devojcinja i toa e toa i da dojdevte 2 koli bitno ke pokazevte muda i da ve napadnea ke kazevte eve bevme dojdovme ke imavte respect + , vaka iskreno go ispusivte…i nema sto sega pa se slikale so shal zemen od nesposoben covek da go odbrani o be vtora klaso kaj bevte deneska vo madzari?????

Член од
12 март 2022
Мислења
142
Поени од реакции
1.131

Прегледај го приврзокот 433702
Разликата е што утакмицата со Вардар беше без публика и на 200 м до стадион не можеше да се помине, а вие можевте да си купите карти и ненајавено да влезете на трибина без никаков проблем.. само муда треба за тоа како дечките што се појавија со Новаци и ве измочаа, а вие муда само на форум мерите.

Член од
2 септември 2016
Мислења
855
Поени од реакции
1.919
A realno vaka moze da odgovorite kaj bevte deneska vo madzari? Zosto Komiti dojdoa vo novaci , valjda vie deneska trebase da dojdete vo madzari makar da dokazete eve i nie dojdovme na vas teren ne sme picki kako sto ne zborite deka nemame tepacka od 1990ta… ama vas ve nemase taka da po koj znae koj pat se pokazavte na delo deka ste obicni devojcinja i toa e toa i da dojdevte 2 koli bitno ke pokazevte muda i da ve napadnea ke kazevte eve bevme dojdovme ke imavte respect + , vaka iskreno go ispusivte…i nema sto sega pa se slikale so shal zemen od nesposoben covek da go odbrani o be vtora klaso kaj bevte deneska vo madzari?????
tele .. posledno pisam vo vrska so ova na temata ..
kaj bevte vie vo madzari so gostivar ? kaj bevte so tikves na rakomet a nemavte denta nikakva druga aktivnost..
koga bilo da pokazeme muda ? zabegan eden 7 godini ve molime struga da dojdite na neutralen teren so 4ca dzandari vkupno so muda skas da ti pokazime ? da ti gi slikam ako sakas
koja tepacka ja imate so ckembari kazi mi oti gledam spomnuvas godina koja ne si bil roden ?
akcija imavte vo kavadarci ete na sipcite zname mu padnavte ok akci se
koja ja imate so ckembari be ?
ne mi lupetaj tepacki nemalo od 90ta odi spij ke zvoni alarmo za na uciliste vo 7

Член од
18 септември 2020
Мислења
1.171
Поени од реакции
6.848
Разликата е што утакмицата со Вардар беше без публика и на 200 м до стадион не можеше да се помине, а вие можевте да си купите карти и ненајавено да влезете на трибина без никаков проблем.. само муда треба за тоа како дечките што се појавија со Новаци и ве измочаа, а вие муда само на форум мерите.
:tapp:

Член од
20 август 2022
Мислења
57
Поени од реакции
247
100 пати имаме дојдено во то вашето скУпје, еднаш дојдовте новаци на 5 минути 20 страни пишавте. Колку пати само против мзт имаме дојдено во работен ден? Та четката ваша со кривата капа, на кој му го скрши автобусот, од кај си одевме дома тогаш? Мажи глумите на форум само. На тој истиот ден, пред јане дојдовте ко влегвавме всала и ко дунди седевте, наместо вие да не нападните, ние пробаваме да дојдиме до вас. На ова немој некој да речи "ами како да ве нападниме ние 20 души бевме, вие 50". Ако не сте способни за напад шо трошевте гориво за од маџари од на утакмица до јане да идите тогаш. Само за да не видите тогаш дојдовте? Не продавајте муда ко немате. Тој ден во ваш град идат балисти, влакно не му фали, нас автобус ни кршите. Од ваши редој е излезен муабетот, дека требало 30 души да се соберите тогаш, ама немало кворум. Од шо сте гневни од немоќ, на ракомет во април шо беше утакмицата, тепате деца шо од километар се гледа дека врска немат од ултрас шо би рекле љочојте. И ај шо ги истепавте всала, па после то сте зеле со коли да ги бркате. Група шо достигнување му е да изват бт таблица и да нападнат рандомец дека на лична карта е од Битола е голема и сериозна група?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.408
Поени од реакции
24.572
Две страни погоре ваш член пишеше дека навиваме само за дерби

Од константна бројка 500/600 да дојдите до 70/80 луѓе не ме малку колку и да е лош терминот и состојба на клубот
sreka vie ste tuka da pokazete napredok. od 30 na 0 dojdovte, doduse 0 vi e prosek na gostuvnja ne e ni novo toa
Автоматски споено мислење:

Уште колку пати ќе се сликате со шалов??.
de be ostavi gi ne gledas kolku se raduvaat... 3ca maskirani plus fotograf za da pokazat shal... od kilometar se gleda deka zivotna zelba im e nekoj da gi sfati seriozno :pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom