Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
potpisi prvo deka nema da se uvredis

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Швеѓанец, јас нема да се навредам. Пуцај.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Сите сакате sweden да ви каже дали сте девици или не(демек он знае) па после да се правите фраери:pos:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Сите сакате sweden да ви каже дали сте девици или не(демек он знае) па после да се правите фраери
тебе никој не ти даде право на збор :) ... анализирај, барај да те анализираат или ќути.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ќутам цело време(само пишувам де):jaj:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
SWEDEN aj i mene?
Fantom duzis analiza ti btw :P

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Извини, ама поради еден пост на темава сфатив дека не сум компетентен да правам анализи...
И нема да правам повеќе...

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Liverpul fan

vaka

deca ko tebe koa navivav gi prakavme po semki i da go pljukaat liniskiot sudija sto ne e loso znaci mozes da bides korisen .

Tebe samo futbal ti e u glava i edna zenska koja se nadevas deka te saka bidejki ti dala da ja fatis poveke od dva pati za cicka . Ti si sprotivnost na raziel moj sovet ti e da se rafinirash malce da pocnesh da citash knigi i literatura.

Recnikot ti e ogranicen i ja pokazuva tvojata prosecnost, ali jebiga ti toa go znaes i nema da go smenis toa nikogas bidejki si pregord na sebe i ne primas soveti od drugi.

Avatar metalika hmm imas ukus ama toa e demode bas kako i ti sto si . Sega za sega , ne velam deka nema spas za tebe . Ratoboren si vaka , izbuvliv , konkurenten no so toa ja kriesh svojata dlaboka nesigurnost vo sebe koja proizleguva od tvoite godini.

Tezneesh da bidesh vo grupa sto znaci deka nemas odlika da bides golem individualec ama zatoa ke bides dobar timski igrach. Siguren sum vo toa , ako najdes nekoj drug da te vodi vo zivotot i ne poslusas mojot sovet od stav eden da pocnes da se rafiniras so nekoi drugi raboti kako knigi , enciklopedii ucenje na stranski jazici na primer.

Se na se se pravish bad boy a u stvari si pichica ... zasega !

Sepak imas potencijali da evoluirash vo poveke ako prestanes da bides tvrdoglav , posto ne mislam deka si glup samo inatliv a toa ti e glavna mana.

Sea znam sto mislis deka se crvenees od bes no za nekolku godini ako procitas ova ke sfatis kolku sum bil vo pravo . Pozdrav

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Ај и на мене една анализа после TonInter

Edit:Не се навредувам,одамна го надраснав тоа......со фил фри то шут...

Kajgana Shop

На врв Bottom