Tv Listi
Tv List
Автоматски споено мислење:
Tv List
Attachments
-
3,2 KB Прегледи: 92
-
5,7 KB Прегледи: 133
Последно уредено:
Najvjerojatnije imas liste s jednom konekcijom pa sam vlasnik te iste liste gleda u isto vrijeme kada i ti. U tom slucaju nema srece.Postovanje svima.
Da li tko zna zbog cega sve liste od anotv bufraju (tj sjeckaju).
Testo sam da gledam i sa WIFi i sa LAN kablom ali ista stvar.
Testo sam sa razlicitim internet brzinama ali stvar je ista.
Dali ko zna kako to da sredim i da radi kako treba ili ako netko zna neku
drugu lstu sto ima isti izbor kanala kao sto ima anotv.
Bitno je da imaju 24/7 kanali kao sto ima u anotv listi.
Odgovor moze na PM
Unapred se zahvaljujem
Veliki pozdrav svima i sve najbolje
Pa nauci nas ti kako raboti iptv@Aleksandar123456789
Немаш појма што зборуваш ти, незнаeш воопшто како работи IPTV
Prijatelju mnogo ti hvala za odgovor.Najvjerojatnije imas liste s jednom konekcijom pa sam vlasnik te iste liste gleda u isto vrijeme kada i ti. U tom slucaju nema srece.
Pretpostavljam da pitas one koji imaju placenu listu za anotv, o skeniranima anotv listama i problemima sa zastajkivanjima i buferiranjima nema vajde raspravljati....Pitanje: Dali tko od clanova na kajgani ima anotv listu da gleda njihove ponude kanala i ako moze da mi javi kako radi kod njega i imali ikakvi zastoja i bufranja.
Ima.Pozdrav svima dali ima neko ovo http://focuskanali.pro:8080..
Ja giedam bez problema u aplikaciji Shamel.tvmožda je do playera u kojem gledaš ano listu, imam ano gledam u sfvip/tivimate i ne štuca
PPPozdrav svima dali ima neko ovo http://focuskanali.pro:8080..
Ja gledam ponekad tu listu i ne secka nista.Do pleyera ti je i uredaja.Ubiti sve nase liste odlicno rade bez stucanja.Prijatelju mnogo ti hvala za odgovor.
Nazalost nije do toga, provjeravao sam i sa jednom konekcijom i sa vise konekcija i isto se desava tj bufraju (tj sjeckaju). Neznam da nije sta sa njihovim serverom, uglavnom nije do mog interneta, imam brzu internet konekciju i nije do mene nego nesto je sa njihovim serverom.
Pitanje: Dali tko od clanova na kajgani ima anotv listu da gleda njihove ponude kanala i ako moze da mi javi kako radi kod njega i imali ikakvi zastoja i bufranja.
Zahvaljujem se unapred za pomoc
Prijatno i ugodno druzenje zelim svima na forumu