Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
24 март 2019
Мислења
26
Поени од реакции
30
Postovanje svima.

Da li tko zna zbog cega sve liste od anotv bufraju (tj sjeckaju).
Testo sam da gledam i sa WIFi i sa LAN kablom ali ista stvar.
Testo sam sa razlicitim internet brzinama ali stvar je ista.
Dali ko zna kako to da sredim i da radi kako treba ili ako netko zna neku
drugu lstu sto ima isti izbor kanala kao sto ima anotv.
Bitno je da imaju 24/7 kanali kao sto ima u anotv listi.

Odgovor moze na PM
Unapred se zahvaljujem
Veliki pozdrav svima i sve najbolje

Член од
27 октомври 2024
Мислења
4
Поени од реакции
0
Dobra noc.Molim dragog druga koji je prosle godine ostao bez hard diska i skoro svih alata za liste da mi se javi u pm.Moj nik je skoro isti.Starom nalogu ne mogu vise da pristupim.

Член од
8 август 2022
Мислења
44
Поени од реакции
53
Postovanje svima.

Da li tko zna zbog cega sve liste od anotv bufraju (tj sjeckaju).
Testo sam da gledam i sa WIFi i sa LAN kablom ali ista stvar.
Testo sam sa razlicitim internet brzinama ali stvar je ista.
Dali ko zna kako to da sredim i da radi kako treba ili ako netko zna neku
drugu lstu sto ima isti izbor kanala kao sto ima anotv.
Bitno je da imaju 24/7 kanali kao sto ima u anotv listi.

Odgovor moze na PM
Unapred se zahvaljujem
Veliki pozdrav svima i sve najbolje
Najvjerojatnije imas liste s jednom konekcijom pa sam vlasnik te iste liste gleda u isto vrijeme kada i ti. U tom slucaju nema srece.

Член од
24 март 2019
Мислења
26
Поени од реакции
30
Najvjerojatnije imas liste s jednom konekcijom pa sam vlasnik te iste liste gleda u isto vrijeme kada i ti. U tom slucaju nema srece.
Prijatelju mnogo ti hvala za odgovor.

Nazalost nije do toga, provjeravao sam i sa jednom konekcijom i sa vise konekcija i isto se desava tj bufraju (tj sjeckaju). Neznam da nije sta sa njihovim serverom, uglavnom nije do mog interneta, imam brzu internet konekciju i nije do mene nego nesto je sa njihovim serverom.

Pitanje: Dali tko od clanova na kajgani ima anotv listu da gleda njihove ponude kanala i ako moze da mi javi kako radi kod njega i imali ikakvi zastoja i bufranja.

Zahvaljujem se unapred za pomoc
Prijatno i ugodno druzenje zelim svima na forumu

Член од
4 мај 2020
Мислења
591
Поени од реакции
912
Pitanje: Dali tko od clanova na kajgani ima anotv listu da gleda njihove ponude kanala i ako moze da mi javi kako radi kod njega i imali ikakvi zastoja i bufranja.
Pretpostavljam da pitas one koji imaju placenu listu za anotv, o skeniranima anotv listama i problemima sa zastajkivanjima i buferiranjima nema vajde raspravljati....

Последно уредено:
Член од
16 јули 2024
Мислења
64
Поени од реакции
92
Bice burno odblokirani su mnogi danas opet
Автоматски споено мислење:

Prijatelju mnogo ti hvala za odgovor.

Nazalost nije do toga, provjeravao sam i sa jednom konekcijom i sa vise konekcija i isto se desava tj bufraju (tj sjeckaju). Neznam da nije sta sa njihovim serverom, uglavnom nije do mog interneta, imam brzu internet konekciju i nije do mene nego nesto je sa njihovim serverom.

Zahvaljujem se unapred za pomoc
Prijatno i ugodno druzenje zelim svima na forumu
Ja gledam ponekad tu listu i ne secka nista.Do pleyera ti je i uredaja.Ubiti sve nase liste odlicno rade bez stucanja.
Recimo art koja nikad ne secka na gogo pleyeru na windovs zna seckat.Znaci ta solucija gledanja za art nije dobra.
Moras malo balansirat izmedu sebe i pretplatnika.
Recimo primjer max il prijasnji hbomax,ja se nakicio na nekog amerikanca vidim 30 dolara mjesecno on placa.Ja gledam on spava i obrnuto_Ocu rec malo biras usera.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom