Фан Клуб: Вардар

Член од
7 јули 2023
Мислења
25
Поени од реакции
179
Лично ми се направи мерак кога на крај му се скандираше името на Мишко, дефинитивно заслужено. Оваа година воопшто не ја пратам играта на терен па не можам да судам, ама за последните две сезони капа доле. Како за компарација, го имаме дечкото што беше третиран како икона, а за сметка на тоа сега ги насочува соиграчите да не отпоздравуваат кон запад пред почеток на утакмица.

Член од
22 февруари 2024
Мислења
73
Поени од реакции
154
Нема морал за навивање веќе. Мртво е све. Играта нула. Полиција како да очекуваат инцидент. Порано и кога слаб бил Вардар имаше харизма, желба за навивање. Ова е дно. Незнам дали и полошо од ова има. Не се ни комити тоа што беа порано… оправдано притиснати и клуб кој буквално ништо не прави. Работнички без навивачи на прво место се. Нека поебе све свињата и нека се задуши од парите.

Член од
26 август 2008
Мислења
736
Поени од реакции
535
Kaде гази вмро, трева не расти.
Од најголем мк фудбалски клуб ради инат и неспособност го сведоа клубот на потсмев.
И да, јас се потсмевам хехехехе

Член од
19 август 2010
Мислења
3.966
Поени од реакции
9.602
На врата на Јужна (од десна страна кај помошното) стоиме 20 луѓе пред билетара сите се прашуваме дали ќе отворат, дали ќе има карти. Ова се дешава у 12:30. Нема мртво пиле кај билетара. Ги прашуем двајцата дибеци со црвени елечиња горе на влез, дали ќе има карти на билетара, вика ќе има. Меѓу нас доле имаше и двајца дечки мислам дека беа од Скандинавија негде, сакале да идат на стадион. Седиме така се печеме на тоа сонцето некои 20 минути, и се појавува еден дечко вика, немој да чекате карти слободен влез е за утакмицава. И сите се упатувме нагоре на врата, и истиот дибек на врата вика 200 денари. И луѓево викаат како 200 денари, рекоа бесплатно. Ај добро вика дај карти, на што типов вика нема карти. Еве сеа едно картонче, картите треба да стигнат ако сакате да чекате, ако не влезете вака само платете 200 денара. Луѓево му викаат, па како не ми даваш карта,на што пак одговаараат дека нема. Кај луѓево такво разочарување имаше, не им се веруваше дека овие не се способни карти да направат за натпревар, не па поголеми работи да организираат. Од инат не му дадов пари на рака, па отидов кај Комити си земав за Јужна. Таков аматеризам не се гледа секој ден. За двата саата поминати на стадион, и во каква состојба е Јужна трибина не сакам воопшто да коментирам. Имаше и странци на натпреваров, значи најголема беда и брука сме во светски рамки.

Член од
3 септември 2020
Мислења
355
Поени од реакции
1.457
На врата на Јужна (од десна страна кај помошното) стоиме 20 луѓе пред билетара сите се прашуваме дали ќе отворат, дали ќе има карти. Ова се дешава у 12:30. Нема мртво пиле кај билетара. Ги прашуем двајцата дибеци со црвени елечиња горе на влез, дали ќе има карти на билетара, вика ќе има. Меѓу нас доле имаше и двајца дечки мислам дека беа од Скандинавија негде, сакале да идат на стадион. Седиме така се печеме на тоа сонцето некои 20 минути, и се појавува еден дечко вика, немој да чекате карти слободен влез е за утакмицава. И сите се упатувме нагоре на врата, и истиот дибек на врата вика 200 денари. И луѓево викаат како 200 денари, рекоа бесплатно. Ај добро вика дај карти, на што типов вика нема карти. Еве сеа едно картонче, картите треба да стигнат ако сакате да чекате, ако не влезете вака само платете 200 денара. Луѓево му викаат, па како не ми даваш карта,на што пак одговаараат дека нема. Кај луѓево такво разочарување имаше, не им се веруваше дека овие не се способни карти да направат за натпревар, не па поголеми работи да организираат. Од инат не му дадов пари на рака, па отидов кај Комити си земав за Јужна. Таков аматеризам не се гледа секој ден. За двата саата поминати на стадион, и во каква состојба е Јужна трибина не сакам воопшто да коментирам. Имаше и странци на натпреваров, значи најголема беда и брука сме во светски рамки.
Почекај сеа 3 саата ке дојде партискиот бот од аестрелија и ке не разубедува дека се ова е нормално,и дека пурамен е тука да си ја заврши својата работа,после тоа не чека светла иднина...

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.250
Поени од реакции
2.543
Ќе си осетат следно коло кога нема ни 100 души да идат да ги гледаат во Битола.Нема човек што сум зборел да не е разочаран ова денес беше тешка бламажа шут кон гол немавме.
Те разбирам, само зошто мислиоте дека они ке осетат ако има малку луѓе на утакмица ?
Мислиш ке ги погоди тоа, па нема да спијат, ке се нервираат зашто ги нема Комити и другите Вардарци зашто е празно ? Мислиш дека ги допира тоа ?
Па нив тоа им одговора, на сите душегрижници, им сметаме тие што идеме, им сметаме да неможе да ја тераат нивната агенда до крај.
Ние немаме 14.000 публика константно, па да осети некој нешто, ако ја немаа таа публика.
Ако нема 100 души у БИтола, ке се избрукаме ние како група, ке имаме минус, во дерби, едно дерби е какво такво, друго дерби нема на навивачки план. Со СЛога и со Шкенидја е по вештачко и е поише ради различна етничка и верска припадност.

Колку и да е очобол и да е тешко, знам дека е мука, да се гледа, да се слуша, ние мора да се појавуваме дури и повеќе од ова.

Последно уредено:
Член од
18 август 2019
Мислења
234
Поени од реакции
403
Те разбирам, само зошто мислиоте дека они ке осетат ако има малку луѓе на утакмица ?
Мислиш ке ги погоди тоа, па нема да спијат, ке се нервираат зашто ги нема Комити и другите Вардарци зашто е празно ? Мислиш дека ги допира тоа ?
Па нив тоа им одговора, на сите дуѓегрижници, им сметаме тие што идеме, им сметаме да неможе да ја тераат нивната агенда до крај.
Ние немаме 14.000 публика константно, па да осети некој нешто, ако ја немаа таа публика.
Ако нема 100 души у БИтола, ке се избрукаме ние како група, ке имаме минус, во дерби, едно дерби е какво такво, друго дерби нема на навивачки план. Со СЛога и со Шкенидја е по вештачко и е поише ради различна етничка и верска припадност.

Колку и да е очобол и да е тешко, знам дека е мука, да се гледа, да се слуша, ние мора да се појавуваме дури и повеќе од ова.
За ова си потполно во право,газдите на клубовите поудобно се осеќаат кога нема публика

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.250
Поени од реакции
2.543
Официјално 03.11.2024 у недела у Битола од 19;00 , ноќна.

Ајде да им се истуриме, они го чекаат ова како нова година, како велигден.

Сеа барем немаме изгооври за лош термин и тргнување рано будење.

Член од
18 август 2019
Мислења
234
Поени од реакции
403
Што се однесува до вчерашниот натпревар Вардар не сум го видел послаб незнам дали имаа две додавања во противничка половина,а Работнички иако ја држеше топката освен 2-3 обиди ништо посериозно не направи.Од сите играчи посебен впечаток ми остави црнецот штоперот во Работнички незнам дали приметивте ама ми изгледаше ако се сеќавате на Блесинг што играше во Вардар пред едно 20 години

Член од
20 септември 2023
Мислења
303
Поени од реакции
1.685
Што се однесува до вчерашниот натпревар Вардар не сум го видел послаб незнам дали имаа две додавања во противничка половина,а Работнички иако ја држеше топката освен 2-3 обиди ништо посериозно не направи.Од сите играчи посебен впечаток ми остави црнецот штоперот во Работнички незнам дали приметивте ама ми изгледаше ако се сеќавате на Блесинг што играше во Вардар пред едно 20 години
Ако не се лажам тој и лани после баражот со Скопје го поврзуваа со нас, но заврши во Работнички.

Член од
18 август 2019
Мислења
234
Поени од реакции
403
Ако не се лажам тој и лани после баражот со Скопје го поврзуваа со нас, но заврши во Работнички.
Спред мене најдобар штопер во цела лига,може со топка не е толку спретен,но за дуел игра и скок со глава мислам дека е одличен

Член од
23 април 2022
Мислења
421
Поени од реакции
2.133
Овој играше за Скопје против нас во првиот бараж во Кавадарци па од таму отиде во Работнички. Тој што се поврзуваше со нас летово од Брегалница отиде во Саудиска Арабија

Член од
20 септември 2023
Мислења
303
Поени од реакции
1.685
Овој играше за Скопје против нас во првиот бараж во Кавадарци па од таму отиде во Работнички
Да, само што после утакмицата со нив се пишуваше како потенцијално засилување за Вардар. Јас од баражот и го памтам, не ми остави ама баш никаков впечаток тогаш, а вчера против нас изгледаше како Ридигер.

Kajgana Shop

На врв Bottom