Иран

Член од
6 јануари 2018
Мислења
131
Поени од реакции
193
Уште еден непогален тастер од женско раче иди да си лечи комплекси на форум. Уште еден љубител на муџи...Ајде врати се од кај што си дошол муџо, и не напинај многу, ќе се посериш...
Ајде научи да читаш па после коментирај. Ако неможеш сам кажи да ти најдеме врски за во основно не ти е касно ;)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.405
Поени од реакции
24.558
Па не читаш торко на 250 км од иранска граница ги лансирале ракетите со авиони во низок лет за да не ги фати ПВО. Читај погоре за све има напишано и документирано не само да коментирате..
glup e on... ke sfati za nekoja godina

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Ајде научи да читаш па после коментирај. Ако неможеш сам кажи да ти најдеме врски за во основно не ти е касно ;)
Не е болест се што боли, ти си еклатантен пример за тоа.
Автоматски споено мислење:

glup e on... ke sfati za nekoja godina
Мирна Џесика, си го наседнала од сабајле не го пушташ....

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.612
Поени од реакции
33.761
Kико од што сакаш нешто tough guy да испаднеш, со сила се правиш глyп. Погледај се отстрана како комично изгледаш со испадиве, или ако не можеш сам да приметиш тогаш замоли пријател што е искрен... Олабави се малку, и барем поднамали. Ова е пријателски совет (а не дека го заслужуваш, со однесувањево итн).

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Kико од што сакаш нешто tough guy да испаднеш, со сила се правиш глyп. Погледај се отстрана како комично изгледаш со испадиве, или ако не можеш сам да приметиш тогаш замоли пријател што е искрен... Олабави се малку, и барем поднамали. Ова е пријателски совет (а не дека го заслужуваш, со однесувањево итн).
Tough guy? Абре Вано, значи, си застанал со Џесика од Австралија како тетки некој сакате духовити да испадните, па кога ќе ви врати човек на ваше ниво, тогаш неубо звучи а? Се гибаш, па после цвикаш! Пријателски совет за некој што ми испцу до седмо колено на форум? Не не, сполај ми ти (не важи ова за тебе). Прво ќе го влечкам, па после можеме и пиво да пиеме!

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.405
Поени од реакции
24.558
Tough guy? Абре Вано, значи, си застанал со Џесика од Австралија како тетки некој сакате духовити да испадните, па кога ќе ви врати човек на ваше ниво, тогаш неубо звучи а? Се гибаш, па после цвикаш! Пријателски совет за некој што ми испцу до седмо колено на форум? Не не, сполај ми ти (не важи ова за тебе). Прво ќе го влечкам, па после можеме и пиво да пиеме!
kopilj daleku najglup clen si na forumot.

ubavo te prasaa dali e ok da ti umre cela familija radi nekoj random potencionalen terorist komsija spored mosad. dali e ok majka ti i sestra ti da bidat razeneseni na parcinja zasto mosad ili nekoj tamu resile da ubije nekogo vo druga drzava 1000ci kilometri od svojata drzava.

sfativme veke site na forumot deka si glup, sega ostanuva da vidime dali si bescustvitelno kopile na kogo ni familija ne mu e bitna...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
kopilj daleku najglup clen si na forumot.

ubavo te prasaa dali e ok da ti umre cela familija radi nekoj random potencionalen terorist komsija spored mosad. dali e ok majka ti i sestra ti da bidat razeneseni na parcinja zasto mosad ili nekoj tamu resile da ubije nekogo vo druga drzava 1000ci kilometri od svojata drzava.

sfativme veke site na forumot deka si glup, sega ostanuva da vidime dali si bescustvitelno kopile na kogo ni familija ne mu e bitna...
Џесика, пуши и ќути. Со курви како тебе не разговарам....

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
taman rabota da razgovarame jas i ti. jas samo te mocam pred site da vidat kolku glup si i kolkavo gomno si.
Не ме мочаш, ти ми го пушиш и нонстоп ме цитираш, а јас само со куров те мавам, пошто си грда со рака да те допрам...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.405
Поени од реакции
24.558
Не ме мочаш, ти ми го пушиш и нонстоп ме цитираш, а јас само со куров те мавам, пошто си грда со рака да те допрам...
normalno deka ke te citiram forum e ova, ne sum jas picka kako tebe da seram bez da citiram nekogo.

vakvi biseri sto pisuvas ne se propustaat. eve poslednoto e toa sto opravduvas ubistva na nevini pa najverojatno sosema e ok spored tebe da ti ja ubijat familijata radi nekoj random komsija ako toj napravil nesto. fino e ova da se znae sto gomno si.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
normalno deka ke te citiram forum e ova, ne sum jas picka kako tebe da seram bez da citiram nekogo.

vakvi biseri sto pisuvas ne se propustaat. eve poslednoto e toa sto opravduvas ubistva na nevini pa najverojatno sosema e ok spored tebe da ti ja ubijat familijata radi nekoj random komsija ako toj napravil nesto. fino e ova da se znae sto gomno si.
За да видиш пичкетино, која дунда си ти....

А моите блиски сигурно нема да бидат во кола која гази цивили..Ама ако моите најблиски, хипотетички и во најлуд кошмар би дошле да бидат во колата со некој твој идол налик Синвар, муџа брадосан или потомок на ајатолахот, обидувајќи се да изгазат невини цивили, нема да чекам некој друг да ги елиминира, јас ќе ги елиминирам.
Ако не ти се гледа убаво, кажи ќе ти дадам лек за прочистување очи, тапоглава Џесико.....Селанке, тие глупите аСтралиски финти ќе му ги прајш на тие факените таму....

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.405
Поени од реакции
24.558
За да видиш пичкетино, која дунда си ти....

Ако не ти се гледа убаво, кажи ќе ти дадам лек за прочистување очи, тапоглава Џесико.....Селанке, тие глупите аСтралиски финти ќе му ги прајш на тие факените таму....
glup eden ako se u kola togas se sekako teroristi ne ja izvrtuvaj situacijata. jas te prasav dali e ok da gi ubijat radi nekoj random komsija sto mosad resil da mu ja srusi zgradata kako sto toa go pravat u bejrut.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
glup eden ako se u kola togas se sekako teroristi ne ja izvrtuvaj situacijata. jas te prasav dali e ok da gi ubijat radi nekoj random komsija sto mosad resil da mu ja srusi zgradata kako sto toa go pravat u bejrut.
Џеси, јас во мојот пост кажав дека ако моите се терористи нема да чекам некој да ги убие јас ќе ги убијам...Инаку, кој сака да му загине фамилија поради комшија некој?

Што се криви во Украина цивилите кои гинат поради некоја шака нацисти, и поради некој што си умислил дека треба да ги денацифицира?

Kajgana Shop

На врв Bottom