Трета Израелско - Либанска војна.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
Уф...сега ми е полесно...а таман помислив дека ќе бидам Палчова кафекуварица...(y)
Неколку души од форумов чекаат да бидат кафекуварка на Палчо. Имаш конкуренција.

Ајде да ти помогнам...

Во Постанок 10.5 е време во кое Евреите напросто не постојат како засебен народ!

Тогаш, кој народ е „паган„ во тие времиња? Кој народ е „човеколико животно„? Зарем Бог, под чија благодат е пишувано Петокнижето и целото Писмо би го потценил она кое самиот го створил?

Можеш да се утепаш од барање стихови од „оригинали„ и од „преводи„, ама не можеш да избегаш од фактот дека записите од Светото Писмо се изработени од Богогугодници, не од самоповикани рабини кои „прошируваат„ и надградуваат„ по својот памет...и исклучиво во Еврејска корист и „супериорност„.
Салто мортале.
Автоматски споено мислење:

-----------------------------------

Да се вратиме на настаните. Израел денеска со претходно уредно најавен напад го ракетираше Иран или што и да правеше. Штетата речиси иста како и таа во Израел, никаква. Мене све ми личи дека Иран го пушти Хамас низ вода, а за Хезболах Иран ги искористи Евреите како консултанти за кадрови промени. Се најавува повлeкуeње од Либан, кајшто новиот и освежен со нови кадри Хезболах ќе прогласи победа и да видиме што се има план во Газа.

Последно уредено:

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.895
Поени од реакции
5.028
Неколку души од форумов чекаат да бидат кафекуварка на Палчо. Имаш конкуренција.

Салто мортале.
Што е „салтото„ па уште и „мортале„? Кој е „гојим„ во Стариот Завет?
Ајде, чекам на одговорот...

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.895
Поени од реакции
5.028
Види у Израел што имало, лепенки носеле гојимите за да можат да возат. Сегрегација спроведувале таму :popce:

Нејќат да се мешаат со „небањати„...
Автоматски споено мислење:

И ништо, глупите луѓе во Македонија биле на повисоко ниво одколку што очекував, за жал Палчо го увидел тоа и си оформил секта. Разочарувачки, ама тоа е.
...и ондак-то.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.660
Поени од реакции
42.229
И ништо, глупите луѓе во Македонија биле на повисоко ниво одколку што очекував, за жал Палчо го увидел тоа и си оформил секта. Разочарувачки, ама тоа е.
за сагрегацијава имаш нешто да кажеш јамајка? Или сите на палчо кафе му вариме?

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.535
Поени од реакции
3.693
Види у Израел што имало, лепенки носеле гојимите за да можат да возат. Сегрегација спроведувале таму :popce:

Јас кога викам евреите користат иста доктрина како фашистите што користеле на времето..

1.png

Тоа што нив им го правеле и уште кукаат за истото, сега они го прават врз Палестинците сакаат да ги исчистат скроз.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.895
Поени од реакции
5.028
Дебилаана….
Ааааааа...ова (изразов) си го „купил„ од Мирољуб (Петровиќ). Идеш на консултации кај него?...

Ликот е „старозаветен православец„ и страшно наклонет кон Евреите.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
Ааааааа...ова (изразов) си го „купил„ од Мирољуб (Петровиќ). Идеш на консултации кај него?...

Ликот е „старозаветен православец„ и страшно наклонет кон Евреите.
Тој ви е прикладен назив на сектатата на Палчо. Скупина на луѓе со едновифрен IQ. Скратено дебилаана.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.895
Поени од реакции
5.028
Тој ви е прикладен назив на сектатата на Палчо. Скупина на луѓе со едновифрен IQ. Скратено дебилаана.
Во недостаток од „текст„ преоѓаш на лични навреди?

Убо‘, убо‘,

Туку, од кај знајш дека си толку бистар и дека твоите неистомисленици се глупави?...

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.316
Во недостаток од „текст„ преоѓаш на лични навреди?

Убо‘, убо‘,

Туку, од кај знајш дека си толку бистар и дека твоите неистомисленици се глупави?...
Не мислам дека моите неистомисленици се глупи. Викам дека следбениците на Палчо се глупи. Ти си доказ за тоа.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607

И после ќе цвика Ванлок и компанија овде. Или чекај, и ова може е фелс флаг....

Kajgana Shop

На врв Bottom