jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.498
- Поени од реакции
- 27.316
Неколку души од форумов чекаат да бидат кафекуварка на Палчо. Имаш конкуренција.Уф...сега ми е полесно...а таман помислив дека ќе бидам Палчова кафекуварица...
Салто мортале.Ајде да ти помогнам...
Во Постанок 10.5 е време во кое Евреите напросто не постојат како засебен народ!
Тогаш, кој народ е „паган„ во тие времиња? Кој народ е „човеколико животно„? Зарем Бог, под чија благодат е пишувано Петокнижето и целото Писмо би го потценил она кое самиот го створил?
Можеш да се утепаш од барање стихови од „оригинали„ и од „преводи„, ама не можеш да избегаш од фактот дека записите од Светото Писмо се изработени од Богогугодници, не од самоповикани рабини кои „прошируваат„ и надградуваат„ по својот памет...и исклучиво во Еврејска корист и „супериорност„.
Автоматски споено мислење:
-----------------------------------
Да се вратиме на настаните. Израел денеска со претходно уредно најавен напад го ракетираше Иран или што и да правеше. Штетата речиси иста како и таа во Израел, никаква. Мене све ми личи дека Иран го пушти Хамас низ вода, а за Хезболах Иран ги искористи Евреите како консултанти за кадрови промени. Се најавува повлeкуeње од Либан, кајшто новиот и освежен со нови кадри Хезболах ќе прогласи победа и да видиме што се има план во Газа.
Последно уредено: