Јас па уште Капетан го имав ставено на фантазито.
Каде беееееееееее
Јас па уште Капетан го имав ставено на фантазито.
Сега капетан можеш да ставиш само еднаш во неделата, и ти го потроши на првиот ден со голем број натпревари...Јас па уште Капетан го имав ставено на фантазито.
Каде беееееееееее
Видов дека е така, го ставив уште пред дестина дена капетан уште кога го направив составот пошто знаев дека ќе се нема време секојдневно да се бавам со тоа кој игра кој не игра.Сега капетан можеш да ставиш само еднаш во неделата, и ти го потроши на првиот ден со голем број натпревари...
Повеќе памет за следната недела
Russel Westbrook - 2/10 from the field, 1/6 from three, 1/4 from the free throw line,Bas mi e drago za Denver sto go donesoa ciglata.
Ke gi zacrni maksimalno aber nema od kosarka...
Ja gledav utakmicata, vleze od klupa debitirase, publikata mu aplaudirase.Russel Westbrook - 2/10 from the field, 1/6 from three, 1/4 from the free throw line,
Го фатило трема бидејќи си ја гледал утакмицата.Ja gledav utakmicata, vleze od klupa debitirase, publikata mu aplaudirase.
Narednata akcija se krena na trojka i frli air ball.
Многу тенка клупа имаат.Ќе измељат Никси сезонава.
Нападот е одличен, за дефанзива без Мич под кош ќе биде многу тешко против солидни центри, а и со него во тимот ќе биде тешко пошто склон е на лични (иако е добар дефанзивец, донекаде).General braty, ovoj golemiov ako po utroto denot se poznava ...... Kako pcela na polen legna na utskmicava , 14 dreb imase mislam i so nogy jaka switch play so playof , uuu ima da bidat dobri za gledanje , samo da ns gi iscedi vo minutite kopitovo od trener