Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Треба само трпение
Трпение - спасение викаат, ама јас ни спас гледам ни бутур.

Ги исполнувам условите (анализирав неколку членови погоре, ама никој од нив или некој друг да ме изанализира:bilo: ), некој ќе ме ? :brj:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Трпение - спасение викаат, ама јас ни спас гледам ни бутур.

Ги исполнувам условите (анализирав неколку членови погоре, ама никој од нив или некој друг да ме изанализира:bilo: ), некој ќе ме ? :brj:

eVE jas ke te ... ama jas i Ajsha bi ja taka da ne sum ti nekoja siguracija.

Od slikata pokazues dekas i senzualna imas ubavi usni mozebi i u stvaronst , sakas da se ljubish posebno pretpladne i navecer po polnok.

Gratsko dete si , imas ok sfakanja ama malce zavlekuvas kon smizlicka bidejki se druzis poseverojatno so takcvi pa da ne kvaris prosek. Zabite gi mies tri pati dnevno ama ne flosash. Karakterno si jaka se dodeka ne dojde krizna situacija a togas si ekstremno nesigurna vo sebe i places . Prakticna si no opteretena so izgledot . Se na sve prosecno srekna devojka so tendencija kon poveke

Ч

Чек Он Ит

Гостин
eVE jas ke te ... ama jas i Ajsha bi ja taka da ne sum ti nekoja siguracija.

Od slikata pokazues dekas i senzualna imas ubavi usni mozebi i u stvaronst , sakas da se ljubish posebno pretpladne i navecer po polnok.

Gratsko dete si , imas ok sfakanja ama malce zavlekuvas kon smizlicka bidejki se druzis poseverojatno so takcvi pa da ne kvaris prosek. Zabite gi mies tri pati dnevno ama ne flosash. Karakterno si jaka se dodeka ne dojde krizna situacija a togas si ekstremno nesigurna vo sebe i places . Prakticna si no opteretena so izgledot . Se na sve prosecno srekna devojka so tendencija kon poveke
Благодарам за анализата. :vozbud: Во ред е само болдираното. Останатото не, но нели не ни можев да очекувам повеќе од член кој би ја анализирал и Ајша - која и да е таа, шала, мислам дека не ме познаваш доволно ... :smir:

С

Сатори

Гостин
pa izglea nikoj mene analiza nema da mi napravi.
ili treba da se lepat post za post.... analiza, analiza.!!! za nekoj konecno da slusne?
Страшно силна потреба луѓето да се чувствуваат инфериорно и исплашено пред тебе за да можеш да си го наполниш егото како самозадоволна личност полна со квалитети и доблести.
Задоволен?

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
pa izglea nikoj mene analiza nema da mi napravi.
ili treba da se lepat post za post.... analiza, analiza.!!! za nekoj konecno da slusne?
Ајде ќе пробам јас...
Очигледно си фасциниран од змии...што според мене е супер, покажува дека она што сакаш го добиваш и сакаш да оставиш впечаток на некој страв врз околината. Се сакаш и цениш себеси тоа е повеќе од очигледно. Оставаш некои чувства длабоко скриени и потиснати во себе, не сакаш другите да знаат дека и ти си емотивна личност. Сакаш да склопуваш пријателства, за тоа си отворен максимално.
Сега за сега толку имав време и тоа е се што ми текна од тоа што го прочитав.:helou:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
еве ја ќе ја анализирам Чек он нит.

Искрено, од секад ми било интерсно девојчево. Бар според мене, кај тебе постои таа желба за гламур, за префинетост, знаеш, апарати фрчат на сите страни, вог магазини и сето тоа. Но, за разлика од претенциозно-шмизларската перспектива на овие ствари, ти и оддаваш уметничка конотација на модата. хммм...да, ти си една од ретките што модата ја гледа како вид на уметност.

Ми делуваш на космополитска личност, која сака да биде во тек со светските настани. Ти си толерантна личност, иако, можеби на моменти, имаш проблеми со контролирање на гневот. Или, у кратки црти, алеригчна си на балканизми и сељачки однесувања. Which is great. :) Баш си ми онака, мејнстрим алтернатива.

По никот, би рекол дека си личност која сака да биде видена, која сака да биде центар на внимание, но не по секоја цена. Сакаш да бидеш role model. Сакаш да бидеш земена за пример и да имаш улога во поставувањето на нови стандарди.

Сеа за сеа, тоа. У иднина, ќе видиме. :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Анализата што му ја ветив на Orion2

Прво остава цпечаток на личност која сака и знае да се забавува. Исто така и знае да направи добра забава за личностите кои го опкружуваат.

Се уште во потрага по неговата совршена девојка. Со среќа можеби ќе ја најдеш во скоро време.

Неговиот аватар е човек со крилја кој гледа нагоре... Тоа ме асоцира да помислам дека е најчесто несфатен од околината и неговите мисли достигнуваат до некои граници но сакаат и да ги поминат тие поставени граници и ограничувања. Потписот ми покажува само дека сака да се забавува without limits.

Знае да ги прифати и другите ставови. Не се плаши ниту пак срами да признае кога згрешил, знае да почитува туѓи мислења, а сепак добивам впечаток дека повремено се обидува ненаметливо да ги наметне своите ставови и мислења. Искрен е што претставува голема доблест. Знае да ги каже своите маани и реално да ги претстави проблемите.

...е мислам дека беше доволно нели???

R

Razorblade Kiss

Гостин
Мистер Мокуши,ај и за мене една,сега не бегате никаде...добро сте расположен гледам:)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ајде ќе пробам јас...
Не, јас ќе пробам. :)

Кики бејби... навистина си ми таинствена. Знам доволно за тебе, ама како да не знам ништо.
Имаш на аватар некаков чуден ангел. Јас го сфаќам тоа како андерграунд фора, но познавајќи те, мислам дека повеќе ти се допаѓаат шемаџилуците. Но не секогаш, почесто би одбрала нешто друго отколку да треба да гледаш некои надуени момци како се паунат со своите пари и стомак.
Уште една девојка загреана за модни детали и убедена дека девојка треба секогаш да изгледа топ. Ок, се сложувам... ако момците се дебили со стомак и не посветуваат никакво внимание на себе, во право си не мора и вие да бидете такви. Сепак, колку што момците се неодговорни, ти претеруваш во обратна насока. Престани со опсесивното прегледување на ноктите и олабави со кремата за лице. Секои 3 секунди не е нормално. Знам дека така изгледаш прекрасно и дека сите те сакаат, но тоа ќе те убие еден ден.
Совет до оние кои Кики ќе ја земат под рака. Прво... со неа во пакет оди едно фино братче :) тоа е еден плус. Второ, девојката има стил веројатно повеќе од најголемиот дел од девојките кои ги знаете... втор плус. Не ја интересира силата на моторот на вашиот автомобил (кој како ќе си го сфати со плусчињата).
Една работа што всушност не ми се допаѓа, или можеби само лошо имам проценето, е што Кики има капацитет а не го користи. Кики е умна, но имам чувство дека порадо би го игнорирала светот отколку да се натпреварува со него. Премногу е инертна и мрзелива, но ако нешто доволно ја испровоцира тогаш го покажува вистинското свое светло. За жал, малку работи ја провоцираат. Мора да и е се` идилично. :) И завидувам...

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
лелееееееееј....рејз, мртва си.

*ahem*

So, anyway.

Рејзр.

Дама? Не е дама. Принцеза? не е ни принцеза. Рејзр ее....more like a bloody-fucking-rockstar. да...тоа би било бољи. Рејзр е девојката што мајка ви (тоа важи за другите цури) ви велеше да не се дружите со неа.

рејзр е перфроманс артист. На животот. Тоа е нејзина бранша. She is made of cool. Ако сте шмизла/идиот/сељак/псевдо-трансер, не и се приближувајте на рејзр. Ќе се самозапалите, додека таа ве гледа со мегаломанијачки поглед на лицето и блага, морбидна насмевка. Ако немате муда, не седете до рејзр.

She will hurt you.

Таа нема влакна на јазик. Таа ќе ви рече во лице дека вие смрдите, дека изгледате на идиот, дека сте прости ко грав.

Fear her mighty gorgon gaze.

Тhere, ya happy? :D

Сеа чекам две анализи.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Не, јас ќе пробам. :)

Кики бејби... навистина си ми таинствена. Знам доволно за тебе, ама како да не знам ништо.
Имаш на аватар некаков чуден ангел. Јас го сфаќам тоа како андерграунд фора, но познавајќи те, мислам дека повеќе ти се допаѓаат шемаџилуците. Но не секогаш, почесто би одбрала нешто друго отколку да треба да гледаш некои надуени момци како се паунат со своите пари и стомак.
Уште една девојка загреана за модни детали и убедена дека девојка треба секогаш да изгледа топ. Ок, се сложувам... ако момците се дебили со стомак и не посветуваат никакво внимание на себе, во право си не мора и вие да бидете такви. Сепак, колку што момците се неодговорни, ти претеруваш во обратна насока. Престани со опсесивното прегледување на ноктите и олабави со кремата за лице. Секои 3 секунди не е нормално. Знам дека така изгледаш прекрасно и дека сите те сакаат, но тоа ќе те убие еден ден.
Совет до оние кои Кики ќе ја земат под рака. Прво... со неа во пакет оди едно фино братче :) тоа е еден плус. Второ, девојката има стил веројатно повеќе од најголемиот дел од девојките кои ги знаете... втор плус. Не ја интересира силата на моторот на вашиот автомобил (кој како ќе си го сфати со плусчињата).
Една работа што всушност не ми се допаѓа, или можеби само лошо имам проценето, е што Кики има капацитет а не го користи. Кики е умна, но имам чувство дека порадо би го игнорирала светот отколку да се натпреварува со него. Премногу е инертна и мрзелива, но ако нешто доволно ја испровоцира тогаш го покажува вистинското свое светло. За жал, малку работи ја провоцираат. Мора да и е се` идилично. :) И завидувам...
Ова беше екстремно точна анализа за мене. фала виктор:pipi:

R

Razorblade Kiss

Гостин
лелееееееееј....рејз, мртва си.

*ahem*

So, anyway.

Рејзр.

Дама? Не е дама. Принцеза? не е ни принцеза. Рејзр ее....more like a bloody-fucking-rockstar. да...тоа би било бољи. Рејзр е девојката што мајка ви (тоа важи за другите цури) ви велеше да не се дружите со неа.

рејзр е перфроманс артист. На животот. Тоа е нејзина бранша. She is made of cool. Ако сте шмизла/идиот/сељак/псевдо-трансер, не и се приближувајте на рејзр. Ќе се самозапалите, додека таа ве гледа со мегаломанијачки поглед на лицето и блага, морбидна насмевка. Ако немате муда, не седете до рејзр.

She will hurt you.

Таа нема влакна на јазик. Таа ќе ви рече во лице дека вие смрдите, дека изгледате на идиот, дека сте прости ко грав.

Fear her mighty gorgon gaze.

Тhere, ya happy? :D

Сеа чекам две анализи.
Јас морам да ти направам апдејт на анализата што ти ја направив пред 3 века...*плаче*
Huh?!double huh?!
Фала ти Torcho
Сега сите ќе се плашат од мене:)
Можеше да речеш бар дека сум убава :pipi: :pos2:
Тоа со самозапалувањето ќе го сфатам во смисла-плени со појава :nesvest:
Благо кажано...ќе има ќотек!:back:

Инаку...Буш(ав) колега:wink: очекувај анализа деновиве:)
....никој нема да сака да се дружи со мене сега:nesum:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Ајде ја че го пробам анализата ,да го анализирам на Чек Он Ит

Прво вратарот,аватарот де,па ништо специ,се си е на место,убаво на очи,позната личност,ставено од естетика,ништо друго.Потписот,животот е љубов,нема љубов мртов си,блабла,ова се зборови на заљубена која е подобра особа кога некој ја сака и сака да сака,љубовта ти помага да се изградиш и да застанеш на нозе.
Мода и убавина,најактивна си таму ако не грешам.Облека мора да се купи,од сезона до сезона,од тренд во тренд,значи важно ти е што се носи,важно е на другите како ќе им паднеш у око,што не е ништо лошо.
Љубовта ти е три третини од денот,знае да ти го расипе денот до бескрај,ама знае и спротивното,облаците не ти се далеку.Љубовта ти е потреба и ти го диктира расположението.
Добра музика,добри сфаќања на работите,ништо што не држи вода,без многу филозофии.Од тоа што го прочитав,очекуваш љубовта да ти го организира животот,значи секогаш има двајца во твојата иднина.
Се цениш себеси,знаеш кај си и што си,смирена,може некогаш и пасивна.И во врска со љубовта сакаш да кажеш...

Тоа го доста од ја,се надевам погодив колку на толку ако го згрешив немој да го тепаш мене.
Втора анализа,ако може некој присилно да се инспирира за една анализа да фрли.

едит:Ехх ме претица Торе,ај нема штета.

Kajgana Shop

На врв Bottom