Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.746
Поени од реакции
4.224
Партија.

Немам. За среќа јас не крадам.
Здравко ти си ? Или можеби си од квир центар што сакавте партијата да ја направите лгбт дувло. Не за џабе е 10.00 интелегентен лидер навреме ги острани Здравковци, Бранимировци кои сакаа да ја претворат Левица во копија на Знам т.е приврзок партија.

Ај владе чекаше вработување 2016 кога го заебаа и падна Дпмне од власт ама ти што мака имаш да утврдиме точно :kafence:

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.220
Поени од реакции
5.452
За вашето здравје ќе се грижи министерството за болести на „нашата земјата„, која, според написов, веќе е потчинета на СЗО, па ќе може да не‘ ванкцинира како и кога ќе му се посака (читај-по команда од СЗО):

Ќе биде забавно...освено ако се земат во предвид најавените „епидеми„ на се‘ и сешто...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.315
Поени од реакции
43.097
Левица се враќаат полека, прво со фејк њуз спинот на говорот на Мицко, сега со баба Гога што помилувала. Се буди црвената младина:kafence:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.153
Поени од реакции
37.714
Левица се враќаат полека, прво со фејк њуз спинот на говорот на Мицко, сега со баба Гога што помилувала. Се буди црвената младина:kafence:
Тоа е таа прогресивност што ни е потребна! :pos:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
41.131
Децата...или внуците?...:unsure:...на комунистите...
Не не, децата и внуците на комунистите биле, се, и секогаш ќе бидат Сдс. Не постои една фамилија која важела за богата тогаш, а денес да не гласаат за Сдс. Левица од друга страна ти се сиромашните братучеди што цел живот ги гледале од страна додека овие се расфрлале со пари, имот, нови коли, језда тоа биле 101ови и Лади ама и за тоа ти требало врски и јаки луѓе за да можеш да си го дозволиш, одмори на Јадран и слично, па сега мислат дека дошло нивното време за да им вратат или да им го земат лесно "спечаленото", уствари она што браварот им го дал гратис.

Затоа Димче Палестина ти е еден обичен шизофрен лик, идол му е браварот, како врвот на едно постоење на држава ја смета Југославија, а уствари сите комплекси му потекнуваат од таа Југославија, затоа се крши внатре знаејќи дека елитите се направиле токму тогаш, луѓето апсолутно не биле рамноправни, тоа што државата го давала гратис го зимале само моќните и богатите, ама од друга страна ја романтизира затоа што "луѓето живееле подобро и се било бесплатно". Тешка шизофренија владее во џукелата.

Последно уредено:
Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.104
Поени од реакции
6.249
Не не, децата и внуците на комунистите биле, се, и секогаш ќе бидат Сдс. Не постои една фамилија која важела за богата тогаш, а денес да не гласаат за Сдс. Левица од друга страна ти се сиромашните братучеди што цел живот ги гледале од страна додека овие се расфрлале со пари, имот, нови коли, језда тоа биле 101ови и Лади ама и за тоа ти требало врски и јаки луѓе за да можеш да си го дозволиш, одмори на Јадран и слично, па сега мислат дека дошло нивното време за да им вратат или да им го земат лесно "спечаленото", уствари она што браварот им го дал гратис.

Затоа Димче Палестина ти е еден обичен шизофрен лик, идол му е браварот, како врвот на едно постоење на држава го смета Југославија, а уствари сите комплекси му потекнуваат од таа Југославија, затоа се крши внатре знаејќи дека елитите се направиле токму тогаш, луѓето апсолутно не биле рамноправни, тоа што државата го давала гратис го зимале само моќните и богатите, ама од друга страна ја романтизира затоа што "луѓето живееле подобро и се било бесплатно". Тешка шизофренија владее во џукелата.
Генерално кога се работи за дијагнозата шизофренија сдс и левица се исто, само различен спектар.
Вчера ги гледам ставаат слики со браварот како положува цвеќе кај Гоце, истиот тој да беше жив како Панко Брашнаров ќе го пратеше на Голи Оток.
Што е најсмешно они се тие што го обвинуваат дпне за идеолошка застранетост :lolzz:
Автоматски споено мислење:

Но би додал дека бугарите се уште поголеми шизофреничари, го гледам оној гревон кобајаги внук на Гоце диригент Христо, фатил честита родендени на Тодор Александров па го хвалоспева, притоа убиец на Тодор Чопов внук од сестрата на Гоце негов дедо :pos:

Последно уредено:
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
41.131
Генерално кога се работи за дијагнозата шизофренија сдс и левица се исто, само различен спектар.
Вчера ги гледам ставаат слики со браварот како положува цвеќе кај Гоце, истиот тој да беше жив како Панко Брашнаров ќе го пратеше на Голи Оток.
Што е најсмешно они се тие што го обвинуваат дпне за идеолошка застранетост :lolzz:
И најголемите поделби кај народот ги прават токму они левичарите. Ако си десничар си лош, ако си левичар си добар, истото го прават и со историските личности.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.436
Поени од реакции
24.155
Што штета направиле тркало едно, што учествувале на протести против режим кој се дрзна да се прислушкува се живо и диво и што реши да украде милиони евра пари од проект како Скопје 2014 ? Буквално 0.1% штета имаат направено во споредба со водечкиве партии пред се тука мислам на Сдс, Дпмне и Дуи Абе овие на сликава толку не ги критикувавте како Левица, тоа доволно зборува какви луѓе сте

Прегледај го приврзокот 433091
Bas slikata sto ja stavi e vase delo, vas proizvod. Za da dojdis do ovaa slika treba da postiras uste nekolku so toj vasiot nekapen lider kako rusi rezim, kako si se setka po SJO . Ova se samo plodovite na vaseto rusenje rezim, ne znam oti ne si se gordeete so plodovite od taa vasa revolucija tuku se pritresvate ko nesalam i gi negirate.
Ali posto ste glupi sarenokurtonci ni togas a ni sega ne vi e jasno kolkava steta napravivte, naprotiv uste i se gordeete so taa revolucija a se izzemate od se sto proizleze od taa revolucija ebate severdjanot tup. I vas treba nekoj vlast da vi dade. Abe samo pendrak, da ve prekrsat, da se vleckate ko macki pretepani. Toa bese nasa najgolema greska kako narod togas. Gledas sarenokurtonec, ubigo od kjotek. Ne prasvaj ni zosto ni kako, palkata i mavaj duri preta, duri krv ne pocni da moca. Uste bolka mi e so ne vi ebaja mater na protestite a voedno i neostvarena zelba eden toa da se sluci.

Член од
4 октомври 2024
Мислења
29
Поени од реакции
13
Bas slikata sto ja stavi e vase delo, vas proizvod. Za da dojdis do ovaa slika treba da postiras uste nekolku so toj vasiot nekapen lider kako rusi rezim, kako si se setka po SJO . Ova se samo plodovite na vaseto rusenje rezim, ne znam oti ne si se gordeete so plodovite od taa vasa revolucija tuku se pritresvate ko nesalam i gi negirate.
Ali posto ste glupi sarenokurtonci ni togas a ni sega ne vi e jasno kolkava steta napravivte, naprotiv uste i se gordeete so taa revolucija a se izzemate od se sto proizleze od taa revolucija ebate severdjanot tup. I vas treba nekoj vlast da vi dade. Abe samo pendrak, da ve prekrsat, da se vleckate ko macki pretepani. Toa bese nasa najgolema greska kako narod togas. Gledas sarenokurtonec, ubigo od kjotek. Ne prasvaj ni zosto ni kako, palkata i mavaj duri preta, duri krv ne pocni da moca. Uste bolka mi e so ne vi ebaja mater na protestite a voedno i neostvarena zelba eden toa da se sluci.
У право си ама ако големите сили веќе решија да го сменат името тоа е. Немаше да биде шарена ќе беше нешто друго. Внатрешен раскол во ВМРО или не знам што. Ипак мое мислење

Kajgana Shop

На врв Bottom