Заборавиле да пишат недосуден пенал врз него, копија досудена за Ливерпул.
Му почнала Фортнајт сезоната изгледа.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заборавиле да пишат недосуден пенал врз него, копија досудена за Ливерпул.
Му почнала Фортнајт сезоната изгледа.![]()
Добро да беше ептен после средина фаулот направен, ама пак мислам со два допири и доаѓаше сам пред голман. Не е важно, немаат константност судиите тоа ми е муабетот.Последен човек не значи под дифолт дека е црвен, ако не е чиста 1 на 1 со голман, и ако други играчи од страна може да реагираат.
Ова ако мислиш на Пул у прво со Жота, жолт беше тоа. Ако спречува чист зицер и 1 на 1 со голман, тогаш е црвен, овде топката идеше бочно и други играчи на Челзи имаа простор да реагираат и покријат, немаше секако да е 1 на 1 со голман.
А иначе судењето во ПЛ е срамно веќе со години и имам пишувано тука ко намерно да го минираат варот судиите, зашто ко и во тенисот, со тек на време технологијата ќе им ја земе работата, во тенисот пример скоро и да не користат веќе линиски судии на големите турнири, дури и Вимблдон се реши од следна година таа традиција да ја прекине и да ги тргне целосно линиските, тоа им се заканува и на мувлите у фудбал во наредни неколку години.
У што го рангираат тоа асистенции, голови или шутеви на гол?Заборавиле да пишат недосуден пенал врз него, копија досудена за Ливерпул.

Шутеви во рамки на голот на член* од твоето блиско семејство.У што го рангираат тоа асистенции, голови или шутеви на гол?![]()
Копук ај гитла таму со другар ти Костич и двајцата имате дупки во мозокот.Шутеви во рамки на голот на член* од твоето блиско семејство.
*Дефинирај го сам членот.
Костиќ за тебе е Аристотел.Копук ај гитла таму со другар ти Костич и двајцата имате дупки во мозокот.
Немора да ме читаш следен пат имаш копче за игнор
Ако незнаеш да удираш бантер не учествувај, одете со Костич пишете си го.Костиќ за тебе е Аристотел.
Последен играч во одбрана, прави фаул од позади и му дава само жолт.![]()
Ako lik so x useri koj ni lajka postovi vo fan klub redovno e za tebe na nivo so lik poradi koj denes postoi logika i red drugi raboti, ondak zal mi e za tebe. Deckoto e bolen vo glaata i si lajka, nema so da prai drugo.Костиќ за тебе е Аристотел.
Abe se mi e jasno, ama ne mi ja razbra komparacijava koj so kogo sporeduvam. Ne za mene, nego za x user.Ako lik so x useri koj ni lajka postovi vo fan klub redovno e za tebe na nivo so lik poradi koj denes postoi logika i red drugi raboti, ondak zal mi e za tebe. Deckoto e bolen vo glaata i si lajka, nema so da prai drugo.
Veruvam deka site fanovi na junajted pravat po edno huurrayyy koga ke dobijat smesna notifikacija od random user vo fk mu. I mislam deka treba da mu ispratime edna razglednica za rodenden so site otvoreni useri na forumov, da si se smeat zaedno vo soba.
Abe se mi e jasno, ama ne mi ja razbra komparacijava koj so kogo sporeduvam. Ne za mene, nego za x user.

Ќе му пратиме разгледница од мајка му со цел фан клуб Јунајтед и Интер, тука е најактивен, има нешто...Ako lik so x useri koj ni lajka postovi vo fan klub redovno e za tebe na nivo so lik poradi koj denes postoi logika i red drugi raboti, ondak zal mi e za tebe. Deckoto e bolen vo glaata i si lajka, nema so da prai drugo.
Veruvam deka site fanovi na junajted pravat po edno huurrayyy koga ke dobijat smesna notifikacija od random user vo fk mu. I mislam deka treba da mu ispratime edna razglednica za rodenden so site otvoreni useri na forumov, da si se smeat zaedno vo soba.
Не треба некои посебни параметри и не навредив никого и не реков дека некој е глуп. Само споредив два екстремно напорни членови кои се мислат себеси интересни. Зошто сметаш за навреда ако речам х е Аристотел за у? Каде гледаш тука навреда и во што? Ако одиме според навреди, У прв ме навреди мене.По кој параметар ти се сметаш за паметен и навредуваш некој друг? Ме интересира во огледало се убедуваш или?![]()
А ова што е (болдот)? И не знам зошто го сметаш за навреда дека најголемиот наркоман во Македонија е Аристотел за тебе, ваљда мува на капа си имаш??Овој стварно е на иста бранова линија како Костич.
Кога неможе со фудбалски аргументи и факти да врати се врти на лични навреди после цмиздри пизда како го навредувале.
Прегледај го приврзокот 433062
Прв го навредиле ..... Боже каков морон....![]()