Оваја игра во ова прво полувреме е на ниво на таја истата ко беа пискачо и ефто управа на клубот. Дај боже да сум грешка и да ме демантират до крајот на утакмицата ама овие играчи никој нема менталитет победнички и борбен.
Секако се скопје, странците можи дирек да ги остат на аеродром. Нема потреба да се враќат, можиме со нашите да играме и уште некој од 2ката. Кој шо сака можи да се кладиме поарно ќе изиграме. Таман ќе се заштеди некоја банка барем проектот за салата ќе го платиме
branimir vo normlaen klub na poluvreme ke beshe izbrkan pa neka prodolzi fizioterapevto vtoroto da ja vodi ekipata, sram greojjjjjjj parite sho ni gi lapnavte kaj vi se
Дај бе избркате го Бранко , напрај чорба со екипата не се знај кои јади кој пие , кој кога игра зошто игра , распад систем .
На знам шо кур се чека секако со овај пораз летна титулата Алкалоид од сега нека крени пехарот , толку од сезоната
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.