Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
13 август 2023
Мислења
925
Поени од реакции
2.266
Никој не збори за тоа дека Вест Хем платија 50 милиони за Килман.
Вакво дрво да потпишеше за помалку пари во Ман Јун. или Челзи до сега ќе беше трендинг на Твитер.
Тодибо уште полош ама барем он им е на позајмица.
Јас се уште се чудам како се залетаа Вест Хем за она дрвото на клупа. Па Мојс е Ферги и Гвардиола во едно за овој ботот.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.957
Поени од реакции
8.141
Овие Јунајтед се малери невидени. Не е лесно да си навивач на клубов.

Вака некако другар, најдобри на секоја позиција, само да го најдат теренот кај што ќе му тргне шутот

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.327
Поени од реакции
9.453
Многу ми е смешно кога некој ми игра цупала за преценивање на играчи. А истите тие си ги ставаат своите црепови у "најјачи сва времена" со една освоена титула и пар мики маус купови. :pos:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
Многу ми е смешно кога некој ми игра цупала за преценивање на играчи. А истите тие си ги ставаат своите црепови у "најјачи сва времена" со една освоена титула и пар мики маус купови. :pos:
И истите тие магично ги снемува кога не им оди :masa:

Член од
3 декември 2014
Мислења
382
Поени од реакции
294
Ај да речиме дека беше црвен ама што виде од овие снимки шѕо му ги покажаа од вар јас ништо не бидов дали го чепна со нога или го повлече со раце ништо не се виде од дадените снимки како 2 МК лига а не најгледаната лига во светов.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.327
Поени од реакции
9.453
Ај да речиме дека беше црвен ама што виде од овие снимки шѕо му ги покажаа од вар јас ништо не бидов дали го чепна со нога или го повлече со раце ништо не се виде од дадените снимки како 2 МК лига а не најгледаната лига во светов.
Ако немало црвен како што тврдиш ќе му го поништат, на Бруно му го поништија за стартот над Медисон.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.097
Поени од реакции
25.107
Немаше потреба да гледа дали е фаул, не беше тоа предмет на ВАР проверка. Фаулот си го свирна и даде жолт картон за него, гледаше дали играчот е последен во одбрана за да ја смени одлуката од жолт во црвен.

Од снимките убаво се виде дека станува збор за последен играч во одбрана и одлуката за црвен на Салиба е потполно исправна.

Kajgana Shop

На врв Bottom