Premier League - 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Никој не збори за тоа дека Вест Хем платија 50 милиони за Килман.
Вакво дрво да потпишеше за помалку пари во Ман Јун. или Челзи до сега ќе беше трендинг на Твитер.
Тодибо уште полош ама барем он им е на позајмица.
Јас се уште се чудам како се залетаа Вест Хем за она дрвото на клупа. Па Мојс е Ферги и Гвардиола во едно за овој ботот.

Овие Јунајтед се малери невидени. Не е лесно да си навивач на клубов.

Вака некако другар, најдобри на секоја позиција, само да го најдат теренот кај што ќе му тргне шутот

Многу ми е смешно кога некој ми игра цупала за преценивање на играчи. А истите тие си ги ставаат своите црепови у "најјачи сва времена" со една освоена титула и пар мики маус купови. :pos:

Многу ми е смешно кога некој ми игра цупала за преценивање на играчи. А истите тие си ги ставаат своите црепови у "најјачи сва времена" со една освоена титула и пар мики маус купови. :pos:
И истите тие магично ги снемува кога не им оди :masa:

Ај да речиме дека беше црвен ама што виде од овие снимки шѕо му ги покажаа од вар јас ништо не бидов дали го чепна со нога или го повлече со раце ништо не се виде од дадените снимки како 2 МК лига а не најгледаната лига во светов.

Ај да речиме дека беше црвен ама што виде од овие снимки шѕо му ги покажаа од вар јас ништо не бидов дали го чепна со нога или го повлече со раце ништо не се виде од дадените снимки како 2 МК лига а не најгледаната лига во светов.
Ако немало црвен како што тврдиш ќе му го поништат, на Бруно му го поништија за стартот над Медисон.

Немаше потреба да гледа дали е фаул, не беше тоа предмет на ВАР проверка. Фаулот си го свирна и даде жолт картон за него, гледаше дали играчот е последен во одбрана за да ја смени одлуката од жолт во црвен.

Од снимките убаво се виде дека станува збор за последен играч во одбрана и одлуката за црвен на Салиба е потполно исправна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom