Фан Клуб: Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
3.975
Поени од реакции
9.636
Cisto sumjam deka partijata ne znae so koj si ima rabota. Ali verojatno i sponzorite kje bidat shady, nekakvo perenje pari pa zatoa i on e staen.
Koga vekje spomna perenje pari, so kakva samo slast mu objasnuvaše na Čupevski što znači perenje pari. Gledačot što go postavil prašanjeto pojma nemal za toa, Čupevski isto, pa batkava kako slasno vleze vo ekspertsko objasnuvanje na problematikata :tapp:.

Член од
17 април 2024
Мислења
597
Поени од реакции
1.419
Koga vekje spomna perenje pari, so kakva samo slast mu objasnuvaše na Čupevski što znači perenje pari. Gledačot što go postavil prašanjeto pojma nemal za toa, Čupevski isto, pa batkava kako slasno vleze vo ekspertsko objasnuvanje na problematikata :tapp:.
Кој за што е учен :misticen:

Член од
26 февруари 2011
Мислења
191
Поени од реакции
709
Cisto sumjam deka partijata ne znae so koj si ima rabota. Ali verojatno i sponzorite kje bidat shady, nekakvo perenje pari pa zatoa i on e staen.
Фала богу! Зар некој би си помислил дека некаков си таму маџарски бизнисмен би поставил одвратен идиот како Миленко на извршна функција, освен ако не е во директна спрега со централната власт. Исто како што своевремено Сергеј го промовираше вмронскиот војник Самоил.
Ја глеам мрсната свиња во подкастот ги чита имињата на оние што имаат најголеми побарувања од клубот. Па ако е шизик како што се претставува, нека каже дека тие штетни договори им ги дадоа неговите другарчиња, со кои самиот тој праеше софри во многу наврати и истото го претставуваше јавно. Само пусто кога ќе даеш гз' под кирија...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Има ли овој два грама мозок бе, ја разбирам да се оградува од постапки на навивачка група ама мрсниов запна да обвинува, вреѓа и клевети домородци.

Лично очекував, како и секоја друга прилика што ја користат владетеливе од оваа гарнитура, првично да ја дотолчат работата па да се претворат во “спасители” како по обичај ама ова е ту мач.

Ова ако не биде решено по брза постапка во наредните две недели и се знае кој јаде а кој пие, и идиотов веќе не седи на масата, пре би прифатил општинска лига и утакмици по Илинден отколку лудаков да проба панично да решава ситуација со матни натпревари каде што штетата може да биде непоправлива.

Последно уредено:
Член од
1 август 2015
Мислења
1.075
Поени од реакции
2.307
Ако сите Вардарци беа како Миленко, Вардар сега немаше да постои.
Така да нека се замисли со тоа мрсната глава, за Вардар навиваат многу луѓе што глас дале за неговата партија и допринеле да дојдат на власт, ама знаат и да казнат кога некој си игра со Вардар и Комити.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.587
Сите сте во заблуда дека нешто може да го дирне тој зевзек.
Работата е да се разбудат каква штета им прави оние што го поставија. Ма да и тоа не верувам.
Ќе влеземе во ера на БББ против Мамиќ, само што ќе ги имаме резултатите на Хрватски Драговољац, а не на Динамо :D

Член од
30 август 2012
Мислења
3.567
Поени од реакции
6.228
Сите сте во заблуда дека нешто може да го дирне тој зевзек.
Работата е да се разбудат каква штета им прави оние што го поставија. Ма да и тоа не верувам.
Ќе влеземе во ера на БББ против Мамиќ, само што ќе ги имаме резултатите на Хрватски Драговољац, а не на Динамо :D
Белки нема пак да ме блокира админот на темата еден месец од форумот шо пишам овде , белки е станат на десна нога инаку ....
Аууиу сега баш реков да слушнам ова интервјуто не го имав слушано , а си мислев дното е 50 и нешто повеќе пијани и дрогирани будали , ама ова до сега шо слушам , не ми се верва шо збора и како ви се моча на све ова шо правевте последни 3 години .

Да не влегувам во детали шо збора , ама де бе не сте белки до толку наивни , очигледно е дека е поставен со претходен договор од тој шо го постави , а се знае кој , да ви распадни групата од внатре (ќе се поделите за брзо , малцинство со него , мнозинство против ) , поголем дел од мнозинство ќе кренат раце нема да одат на утакмици.
Ќе влечкат партиски луѓе на утакмици ( како бе само тој од комисијата за спорт демек на адвокатот се поќе трошоците :))) и тој од кај трошок имал , шо бил кај вас ? А овие другите место да одговара и да се бара поништување на штетни договори тој рекетарски ќе барал да се откажат и забрана на стадион :)))

И тоа е тоа ќе ве вратат во прво одделение, а сега ви е касно за ништо не важи ќе играме општинска ебете си матер .

п.с. нас ич нека не не спасват , фала ќе си отпадниме во 10-та лига сами , око да не му видам

Член од
17 август 2011
Мислења
10.261
Поени од реакции
18.217
Белки нема пак да ме блокира админот на темата еден месец од форумот шо пишам овде , белки е станат на десна нога инаку ....
Аууиу сега баш реков да слушнам ова интервјуто не го имав слушано , а си мислев дното е 50 и нешто повеќе пијани и дрогирани будали , ама ова до сега шо слушам , не ми се верва шо збора и како ви се моча на све ова шо правевте последни 3 години .

Да не влегувам во детали шо збора , ама де бе не сте белки до толку наивни , очигледно е дека е поставен со претходен договор од тој шо го постави , а се знае кој , да ви распадни групата од внатре (ќе се поделите за брзо , малцинство со него , мнозинство против ) , поголем дел од мнозинство ќе кренат раце нема да одат на утакмици.
Ќе влечкат партиски луѓе на утакмици ( како бе само тој од комисијата за спорт демек на адвокатот се поќе трошоците :))) и тој од кај трошок имал , шо бил кај вас ? А овие другите место да одговара и да се бара поништување на штетни договори тој рекетарски ќе барал да се откажат и забрана на стадион :)))

И тоа е тоа ќе ве вратат во прво одделение, а сега ви е касно за ништо не важи ќе играме општинска ебете си матер .

п.с. нас ич нека не не спасват , фала ќе си отпадниме во 10-та лига сами , око да не му видам
A ti mislis deka nekoj ve prasuva vas ili komiti za vakvi raboti. Pa kasno bilo pa rano bilo...

Член од
7 август 2011
Мислења
4.933
Поени од реакции
14.961
Опциите беа целосно пропаѓање на клубот или миленко. Остајте ги тие приказни за 4та лига, и таму за да бидеш компетитивен ти требаат барем 30к евра. Понатаму, ти требаат луѓе кои ќе волонтираат и ќе го посветат животот на тоа. Дали некој од тие што коментираат дека комити не требале да ја прифатат понудата, беше спремен да ги замени луѓето што беспари работеа полно работно време за ФК Вардар. Сите што одат на трибина ги знаете луѓето што работеа, прашајте ги финансиски како излегоа од приказната после 2 години волонтирање. Сите имаат животи и семејства кои се распаѓаа заради Вардар. Не е само тоа боље ќе играме четвртата лига. Треба и тоа некој да го истрча.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.261
Поени од реакции
18.217
Па акциите беа кај вас ако не.
Mislis akcii od komercijalna imaa, a ne bure bez dno so 7 milioni evra dolg. Realnosta e deka klubot ne mozhe sam da se finansira, ostanuva na milost na politikata. Vmro ima apsolutna vlast i kje pravi sto saka, niedna firma nema da dade denar i da se zameri so vmro za ova. Oni ocigledno imaat nekoj plan so milenko i razni shady likovi od stranstvo koj kje bidat paravan za nasi biznismeni.

Moe mislenje nema potreba da se kreva tenzija so milenko zaso toa so resile kje go isturkaat. Verojatno kje go napraat Vardar sampionski tim ama deka kje ima transparentnost ili cistenje na dolgovi, malo morgen.

Член од
31 март 2011
Мислења
112
Поени од реакции
609
Треба да му се врати на свињата со цела сила полна трибина и само вреѓање према него - ни пиро ни корео.
Него највеќе тоа го боли затоа сере по портали.
Имам случка со него пред 13 год. за статус на фб, му се спремивме во автокоманда тогаш за две мин. Алфи не легнаа доле 4ца со репетирани пиштоли у нас.
Нека не помислува некој на глупост го чуваат ко бубрег у лој само ќе се изгори.
А пошто има тука и од ВРО ( без М ) што читаат ова ќе им биде со Миленко и онаа свињана дебела минстерка за образование потоп, прошли пат летаа вака дека нема кој да ги смени па со Димче дпасов и компанија се спакуваа.
Нека си го тргнат на страна на време веќе е касно!

Член од
23 април 2022
Мислења
428
Поени од реакции
2.148
Истото тоа здружение и навивачи кои ги омаловажува пред неполни 2 години го испочитуваа и го сместија во редот на заслужни луѓе во историјата на клубот. Ликот нормално не ги удостои, да дојде и да ја прими плакетата, како и сите овие 20 години, период кога не се појавил на стадион. Ова јасно кажува дека тие немаат хир и нетрпеливист према него, туку тој самиот со својор однос и настап во меѓувреме го предизвикува тоа. FB_IMG_1729203980051.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom