Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.217
- Поени од реакции
- 84.125
Ја зедов на епик прилично евтино али и прилично досадно делува.
па тоа е што е - живееш живот у Среден ВекЈа зедов на епик прилично евтино али и прилично досадно делува.
Зависи што имаш играмо Вичер 3, Балдерс гејт 3 и Елден ринг се најдобрите игри у последните 10 до 15 годиниDragons Dogma 2 почињам од утре, конечно пораснаа копиљациве и џаџментал погледи од женами нема да трпам. Што би препорачале за повратник љубител на rpg?
Елден Ринг гејмплејови се изнаглеав ко asmr за заспивање, го поштуем Мијазаки али ќе остаам за покасно. Ептен каснам неможев ништо да потфатам годиниве.Зависи што имаш играмо Вичер 3, Балдерс гејт 3 и Елден ринг се најдобрите игри у последните 10 до 15 години
Почни до Дарк соулс и блодборн па продужи даље.Елден Ринг гејмплејови се изнаглеав ко asmr за заспивање, го поштуем Мијазаки али ќе остаам за покасно. Ептен каснам неможев ништо да потфатам годиниве.
Доста интересен side chick за личност што несака да игра мултипеер.Прегледај го приврзокот 431760
Si sajdov side chick
Bukvalno site sum gi igral od ovoj zanr (DoTA 1/2, LoL, HoTS, Smite...), ali ovaa mi bese otsekogas najdobra. Ne bese bas fan-friendly uste od pocetokot (so toa sto ne bese free) ali uspea da me zadrzi najdolgo i pokraj se.
Aj rivalstvoto so Dota 2 mozev da go razberam, ama LoL...
Vo LoL nekolkupati probav da se zadrzam podolgo ali nikako ne me primi. Ne poradi drugo, cisto vizuelno ne me bendisuvase. Izgleda predetski, pogotovo heroite. Zajacinja, ververicki, Anime-looking karakteri...
HoN spored mene bese najbrza, naj-competitive, naj-hardcore, graficki najdobra. Steta sto developerite ja unistija odma otkako napravi bum prvite godini od launch-ot.
Немав играно 4г а ме затепа носталгија за играва бе.Доста интересен side chick за личност што несака да игра мултипеер.
Мене на пример side chick на стратегии и фпс ми е Фифа менаџер модот. Нешто апла спротивно и не мултиплеер.
Од сите ММОРПГ само оваа ХоН ја немам играно. Не дека другите ги имам изнаиграно освен по некои 100тина саати и тоа строго со друшво чисто за смеење и заебанции.Немав играно 4г а ме затепа носталгија за играва бе.
Не знаев дека се уште e активна, знам во 2022 ја изгаснаа комплетно и не можеш ни да ја симнеш. Јас ја симнав од форум, ваљда комјунитито ја одржува некако... И името и е променето, сега е HoN 64.
Се присетив и ми фалеше времето кога после колоквиуми се враќав среќен што имам можност да кренам ранк, и цепав по 10-15 партии во ден.
Иначе мразам мултиплеер, тоа е точно. Чисто од носталгија ќе ја подигрувам, не сум веќе компетитив.
Али да бидам реален... Стално не ја земам во предвид кога зборувам за лични топ 5 игри, али дефинитивно заслужува место. Над 5000 часа гарант имам на сите акаунди досега.
Никогаш не здосадува и секоја партија е нешто ново што нема ништо слично со претходната (ок, освен ретардираните руси).
Не!игра некој Throne and Liberty?