Фото натпревар #379 - боите на есента

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.170
Поени од реакции
13.780
Една првоодделенска тема, сите имаме фотки од жолти лисје, црвени печени пиперки, зелено грозје, шарени гумени чизми…

епа бујрум!

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.924
Поени од реакции
12.489
Овие ги собрав пред две години, баш октомври месец беше кога се враќав од Дебар преку Маврово. Морав да си искомбинирам есенска магија која за жал не траеше долго оти за многу кратко време се исушија и се свиткаа. Небитно. Вредеше. Во тоа кратко време максимално уживав во секоја секунда кога ги гледав:
Screenshot_20241010_034906_Instagram.jpg

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.924
Поени од реакции
12.489
Јас пак, на прв поглед си помислив дека ја заебаваш @коцка во стил: ,,знам те коцко кад си дводимензионална била".
Па тек после прочитав шо си напишал и ја зедов лупата за да видам дали доистина се лисја, оти, ти не ми си многу - многу за верување :misticen:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.849
Поени од реакции
23.205
Јас пак, на прв поглед си помислив дека ја заебаваш @коцка во стил: ,,знам те коцко кад си дводимензионална била".
Па тек после прочитав шо си напишал и ја зедов лупата за да видам дали доистина се лисја, оти, ти не ми си многу - многу за верување :misticen:
To za da izdejstvuvam glas od kockata , deka uspeav da najdam nacin da ja vmetnam vo slikata i pak da bidam vo granicite na parametrite zadadeni za natprevarot :sneaky:
Автоматски споено мислење:

ти не ми си многу - многу за верување :misticen:
So ne e tocno, jas sum stabilen ko kurs denar evro :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.268
Поени од реакции
15.381
До кога е рокот? за пријател прашувам...бидејќи планирам во понеделник да ја шетам Бистра, па би има понови фотки

• Ми се допаѓа
Reactions: 831
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.268
Поени од реакции
15.381
Благодарение на Бијонсе, малку ја освежи сликата.....еве ако можи некој админ нека ја бриши првата

Kajgana Shop

На врв Bottom