Кога пренесуваш вест која е гола пропаганда како да ја третирам?
Пишувале новинари (експертите за се и сешто) и што ако пишувале не значи дека тоа по автоматизам е вистина, зависи кој како ги инструирал почесто/секогаш новинарите ги користат како пропагандисти.
Тоа што во војната ЕУСА vs Руска Федерација би сакал РФ да излезе како победник не значи дека треба и да верувам во руската пропаганда која и јас ја користам ама само за да ги тртам овие демокративе/талмудашите и сличните имбецили и не, не вервам во ниту една пропаганда.
Ова што си пишувал, или не разбираш па само правиш инает или....
Сам си поставуваш прашања сам си даваш одговор, која е целта?
Како бе тоа настрана мојата “експертност“, не треба да верувам во онаа што сум учел/работел ами да вервам во тоа што напишал некое пискарало
![Ѕид :yid: :yid:](/styles/default/xenforo/emot/zid.gif)
Никаде не го реков тоа што ти си го напишал за некакви 50км, или пак не си разбрал што сум напишал што и не е проблем не секој мора да ги знае тие работи ... очекуваш сега да отвараме тема за или-нили-мили (ова мили не е логичко коло туку заебанција) за радарски дијаграми, за ЕД и ПЕД за да ти се убедиш дека најчесто новинарите пишуваат глупости. (имаше еден како Црпе со хоризонтално-вертикално -радарски снопови- и му велам тоа не е така, а тој ама професорот доктор на наука еееј доктур така рече, кој си ти да го оспоруваш бидејќи ми беше од интерес да го научам му најдов цртежи и објкаснувања по што почна да збори амо зошто професорот така не учи ... и што да му речам на тоа?)
...е па немам интерес и овде да терам со тоа, секое добро, верувај во што сакаш!