Tragedii. Mene bi mi bilo sram da sum na teren. Iskačaat na teren i mislat pobedata sama ke si dojde. Stojat kao misiri u odbrana.Каква е оваа игра во прво полувреме!?
Трагедија е што и со било кој состав не можат да му се одлепат на факинг Пролет. Еве скоро 40.минути игра нерешено е. Да се тресеш со Пролет до крај.Нека се носат.Егал со Пролет на полувреме.
Игравме со Николиќ лево, Борозан ко среден и Маргели десно во напад. Очобол е Борозан како среден. Еден гол даде со шут од далеку и имапе 2 асистенции до Мечка. Бавен, тотално некорисен за среден бек. Другите двајца исто така слабо. Николиќ два пати се проби и даде гол, Маргели исто само со шутеви од далеку.
Николиќ доста асистираше до Мечка, кој даде 5 гола.
Ќосевски даде 4 гола од кои 2 од мртов агол. Томи и Танкоски влегоа на крај на прво, учинок 0.
Како само можеа да не најдат замена за јапан и да го донесат оној Крсманчиќ...
Тоа ми смета и неколку пати сум го кажувал. Океј, не мора да се трошат. Ама па нели има доста резерви во составот, еден куп леви бекови. Тие играчи треба да земат и да играат, не да одат на терен како на некој полутренинг да се. Не очекувам дека мора по 10-15 разлика да се победува стално, ама па не треба утакмицата да се решава во последни 5 минути. Затоа што ќе се одбие од глава таква игра кога тогаш.Tragedii. Mene bi mi bilo sram da sum na teren. Iskačaat na teren i mislat pobedata sama ke si dojde. Stojat kao misiri u odbrana.
Ne tret, tuku treba prv golmansreden bi trbelo da se zeme zimava. se nadevam i tret golman
tret na broj, sekako ako se ukaze prilika ke zemat podobar od sto se ima.Ne tret, tuku treba prv golman
Ајдееее катастрофа. Убедливо најбољи беше од бековската линија, ова веќе драстично ни ги намалува шансите да се надеваме на титула. Сеа е јасно зашо е ангажиран Вуко. Добро е што остана и Петриќ, еве баш заради вакви ситуации. Какви малери сме изминативе години, се најдобрите ракометари ги губиме коа е најпотребно. Штета.Огромен пех за Вардар: Горига заработи тешка повреда!
Левиот бек Дмитро Горига ќе биде надвор од терените подолго време, откако заработи тешка повреда на шутерската рака. Oва ќе биде голем проблем за Вардар бидејќи украинскиот репрезентативец беше меѓу најдобрите играчи на почетокот на сезоната. Станува збор за повреда на шутерската рака – скината...24rakomet.mk