La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
5 март 2018
Мислења
16.493
Поени од реакции
18.750
Зошто го мочавте Хименез од трибини?
Не ве личи така на толку одана група :(
И на Симеоне Легендата петсто мајки му ебавте.

П.С.

Честито на бодчето инаку, заслужено. Бар патот да не ти биде за џабе.
Кај то ? Хименез, Коке и Симеоне беа тие кои ја смирија цела ситуација инаку никад немаше да се изигра натпреварот.
Ако читаш вести од мк сајтови тогаш погрешно си информиран.
Симеоне дури беше на трибина кај фондо сур, цела стадион го скандираше неговото име
Инаку бодот е голем оти беше 95 минута без никаква игра претходно.
Не секирај се ти, ми се исплати мене патот до тука :)
Камо да си дочекате сите ваков доживљај

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Кај то ? Хименез, Коке и Симеоне беа тие кои ја смирија цела ситуација инаку никад немаше да се изигра натпреварот.
Ако читаш вести од мк сајтови тогаш погрешно си информиран.
Симеоне дури беше на трибина кај фондо сур, цела стадион го скандираше неговото име
Инаку бодот е голем оти беше 95 минута без никаква игра претходно.
Не секирај се ти, ми се исплати мене патот до тука :)
Камо да си дочекате сите ваков доживљај

Не читав по наши портали, на пренос покажаа мала секвенца кога отиде Хименес да ги смирува позади гол, некој го посипа со пиво/вода/сок од бесните ви навивачи. Побарај по инста/фејс, гарант го има делот.
Инаку фала на желбите. До сега сум добар.
Само претпочитам финалиња (три до сега , со три трофеи, нели Реал не игра финалиња, туку ги добива) и уште 6-7 комбо Мадрид и на гости.

Не знам сега дали па да ти посакам ти тоа да го почувствуваш? :cautious:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.808
И да за влакно ќе бидев згазната од коњ, ни утакмица ќе видев ни кур
После она со ќесата ова е втор сомнителен момент кој укажува дека можеби Џонтра бил во Мадрид викендов а никој не знаел.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.493
Поени од реакции
18.750
Не читав по наши портали, на пренос покажаа мала секвенца кога отиде Хименес да ги смирува позади гол, некој го посипа со пиво/вода/сок од бесните ви навивачи. Побарај по инста/фејс, гарант го има делот.
Инаку фала на желбите. До сега сум добар.
Само претпочитам финалиња (три до сега , со три трофеи, нели Реал не игра финалиња, туку ги добива) и уште 6-7 комбо Мадрид и на гости.

Не знам сега дали па да ти посакам ти тоа да го почувствуваш? :cautious:
Во таа хаварија свашта леташе од таа трибина, сигурна сум дека не било наменето за Хименез, најомилен лик е таму.
Инаку фала ама претпочитам повеќе да одам на погреб отколку на натпревар со атмосфера како на Бернабеу, не е се до трофеите ама на навивач на Реал тоа е тешко да му се објасни :)

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.424
Поени од реакции
13.476
Цц не ми се јасни овие, значи толку алчност немам видено. Син му игра у Реал и зема милиони он земал прај циркус пред стадион.. Абе иди гледај си го син ти како игра бе ужувај малку у живот.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.781
Поени од реакции
30.640
barsa shampioni 2024/2025. Real dzabe i mbappe i prime messi neka go zemat nisto ne pravat sezonava, od segde ke ispadnat. Ednostavno tolku im e, baska site utakmici so penali izguraa i gi izvadija. No hate just real talk izvinete real fanovi
Ок е, Барса у најдобра форма го почна првенството и му бега на лошиот Реал кој е далеку од добра форма за само 3 бода.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.493
Поени од реакции
18.750
Ок е, Барса у најдобра форма го почна првенството и му бега на лошиот Реал кој е далеку од добра форма за само 3 бода.
Само шо Барса изигра еден куп тешки натпревари досега а вие имавте тренинг утакмици со исклучок со нас

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.781
Поени од реакции
30.640
Само шо Барса изигра еден куп тешки натпревари досега а вие имавте тренинг утакмици со исклучок со нас

Абе остај јаките утакмици :pos:

Член од
7 август 2011
Мислења
1.057
Поени од реакции
2.202
1000062857.jpg

Поради оваа изјава Реал одма во контра напад.:pos:

1000062858.jpg

Нема доволно зборови во Македонскиот речник да се опише колку сте дно моментално.

Лапорта колку и да беше ироничен со изјавите сепак во право беше. Кога и да и тргне на Барса одма излагаат овие вести.

Да ви се исере цела Индија и Пакистан во таа белата шоља од стадион.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.530
Поени од реакции
2.388
Аааа да бе. Му текнало на некоја будала да тражи пари од Барселона и овие седнале и одлучиле дај бе стварно ке му даваме миљони секоја година, може сиромав е за леб трпи. И така секоја година, пошто можело случајно за Барса и полошо да стане од некоја причина. Нека го тужи Лапорта сега сиромавиот и за изнуда, таман да среди долговите и да се врати на 1:1 правилото.

Абе седете си мудро и терајте верзијата дека за извештаи сте давале пари.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.057
Поени од реакции
2.202
Легално се докажа дека нема ништо, пуленот Тебас збореше на интервју башка и тука пуштив нешто од неговите муабети.
И самиот кажа Мадрид премногу филмови си праат и сега засега можат само парично да ги казнат.

Дали е коинциденција кога Реал осеќа најмала криза одма да плаче по Негреира? Смешна е веќе оваа тема да се збори. Никој друг на планетава не се замара освен Реал. Let it go.

Kajgana Shop

На врв Bottom