- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 7
Од “Криминалци и криминални групи” дојдовте до БДП и Увоз-Извоз, олабајте малку.
Hahahahaha ne si informiran (kako i povekjeto drugi kauri tuka).Се виде со Албафон мобилниот оператор само од Албанците колку може една фирма да опстане па затоа после 4 години пропадна.
Кога ги има видено смешните казни затвор од 5 и 2 години се решил да се вратиТолку издржа во бегство со парите 1 год .Еден од осомничените за грабнувањето на Самоил фатен на Табановце и спроведен во Шутка
Александар Трпковски, еден од осомничените за грабнувањето на Самоил Костадиновски, внук на сопругата поранешниот министер за внатрешни работи, Љубе Бошкоски вчера бил фатен на граничниот премин Табановце. Трпковски беше во бегство и се бараше со меѓународна потерница, а вчера порталот...infomax.mk
Сам се предаде,договор,најпрво даде интервју за еден подкаст,не е фатен.Кога ги има видено смешните казни затвор од 5 и 2 години се решил да се врати
Умни се. Вадат наше државјанство, и им следува бесплатно здравство.како тоа без пари се лечат кај нас, коа на клиникиве им наплакаме пута 2 од цената?????
Продажбата на коли во Косово не покажува апсолутно ништо во поглед на развој на една држава. Македонија ги има најголемите увозни давачки во регионот и тоа масовно го парализира пазарот на нови а и половни возила. На возилата што се продаваат на Косово, нема царина, акциза, данок на CO2, ДДВ.Za site vie shto se smeevte so mojot koment.. eve nekoj popameten os vas shto ima kazhano.. a vie prodolzhete da bojkotirate Kipper i Kit Go
Прегледај го приврзокот 430227
Koj ti dal informacija deka u mkd kafici ida albanci? u TE imate 4 kafica i tolku, a za drugo so vi sa shisha bar. I da e mnozinstvo albanci ovde pak retko koaj se mesaa makedonci i albanci u kafic. A za temava so ti e so biznisov oladi malu, kako u mkd take i u albania ima uspesni biznismeni sto moza da progresiraa u druga drzava. Kipper ima najeftini cene toa e fakt, plus ima "imperia" ovdeka i nema nekoja teska konkurencija.drugar, ako borbata protiv kipper kako albanski biznes ne e obid za unishtuvanje, togash ne znam shto bi mozhel da ti izgleda toa. Osven ako ne gi zemete kallashite i da pocnete vojna.
Kazhi mi nekogash koga albancite imaat napraveno neshto slicno? Organizacija da ne vlezat vo MKD bisnesi, znesh deka vo Tetovo, site Albanci frekuentirat makendoski kafici ?
Za tepanje po Avtobusi, znaesh deka toa beshe vo periodot 2013 - 2016, koga VMRO go stigna kulminacijata na negovata etnicka omraza.. i toa go imashe na dvete strani.
a za danoci i kradenje, drugar, zborevme ISTA GOMNA SITE, eve ti primer, BISNISMEN, a kamo li obicen covek: