Фан Клуб: Вардар

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Не навлагам дали е офсајд или не појма немам како е правилото, но судијата го подигна знамето уште пред шут нели тоа значи дека не може да се поништи офсајдот исто како кај ВАР?
Ne, krevanje na zname ne znaci deka igracite treba da zastanat odnosno deka igrata pod difolt e prekinata, ako glavniot pritoa nisto ne sviri sekako, samo on moze da prekine igra ne pomosnikot, toj samo signalizira na glavniot, a ovoj ne svirna sto bese pametno vo slucajov mnogu ali mislam deka na glavniot odma mu stana jasno sto se izdesi tuka i zatoa ne go recna negoviot pomosnik, posle samo otide na onaa standardna konstultacija i objasnuvanje so nego. Imas slucaj vo PL, mozes da najdes na jutub, kade pomosnikot kreva zname a glavniot ne sviri, timot sto brani zastanuva, vklucuvajki go i golmanot, drugiot tim dava glatko gol, i normalno golot si ostana.

Eve dur pisuev mi tekna bas koj igrac dae vakov gol u PL

Член од
11 април 2023
Мислења
2.071
Поени од реакции
6.831
Да бидеме реални со оваа екипа и во втора лига би биле во долниот дел на табелата.Ова е страшно и тешко за очи не се гледа,не се играчите криви толку им се можностите криви се тие што ги донеле.

Член од
18 август 2019
Мислења
233
Поени од реакции
401
А можеш да издвоиш некој што одиграл добро? :D
Да се соберевме од форумов, што 5 години фудбал немам играно, подобро ќе одигравме.
Без срце, без душа, без знаење, пола позиции пополнети со играчи што ни кај Бецко во Драчево не би фатиле место.
Дали градски не им одговара,незнам што е работава,од четири утакмици на градски вклучувајќи ја и таа со Работнички минатата сезона Вардар беше надигран на три,само со Пелистер беше во најмала рака рамноправен

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
Една шанса имавме во 90 минути фудбал, Дианеси биеше со глава во 65та ми се чини. Од таа шанса, па се до крајот на натпреварот притискавме и само кружевме околу нивниот гол без идеја. Се гледа дека одбраната ни е убедливо најслаба карика. Не може Мишковски на свои 36/37 години да биде главен фактор повеќе, иако игра со срце и треба да се цени тоа. Околу офсајдот, можеби беше можеби не, не навлагам, но срамно е прво да не го признаеш голот, а потоа божем имаме ВАР систем да го признаеш. Каква одлука си донел од прва, така треба и да остане. Исто така, времето кое што беше потрошено за консултација околу одлуката, не беше надокнадено. Да не звучи сето ова како алиби, ама сепак си има влијание. Од Шкендија не ни бегаат 5 ,,комада", единствено со некаков тежок бункер па да извадиме X. Тоа е тоа, не чекаат уште поголеми нервози до крај на сезонава... Комити грмење, лудница беше на трибина, ако ништо друго бар тоа вреди.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Очаен Вардар денес , многу слабо само еден шут во гол на Дианеси со глава во 75 минута..

На западна трибина се прави спектакл како да играме во Лига Европа а не против факинг Силекс од Кратово ...

Без разлика дали е офсајд или не , заслужен е поразот бидејки ништо не изигравме ..

На крајот нормално критки си добија играчите ,треба да знаат каков дрес носат на грбот , игра како без душа или до толку да сме дрва незнам стварно ...

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.196
Поени од реакции
2.195
Тоа е тоа, тешки дрва сме ни акции ни посед ни енергија на терен ништо ама баш ништо. Ако го спомнам омерагич уште еднаш некој ќе помисли дека веќе нешто лично имам против него али апла појма нема од фудбал ништо не знае ништооо дупка, со време нека положи за Ц-Д или која категорија и нека фати автобусите на тато...
одбраната катастрофа у први 4мин 5 пати се збунија им ја дадоа топката на ѕинговци, чудо како примивме гол дури на крај. Средина нема, ништо нема само Комити светла точка освен крајот!?
се брзав па излегов одма после свирежот ама дали сериозно им се пееше на овие трупци: "иии ако изгубите"...???

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Очаен Вардар денес , многу слабо само еден шут во гол на Дианеси со глава во 75 минута..

На западна трибина се прави спектакл како да играме во Лига Европа а не против факинг Силекс од Кратово ...

Без разлика дали е офсајд или не , заслужен е поразот бидејки ништо не изигравме ..

На крајот нормално критки си добија играчите ,треба да знаат каков дрес носат на грбот , игра како без душа или до толку да сме дрва незнам стварно ...
Ги заболе нив стапот од критики! Ќе наведнат глава 5 минути, ќе си идат под туш па на журче. Банда без команда. Да има игра, залагање, шутеви, дриблинзи, па и да изгубат никој нема да им сере. Ама ова што гледаме е дно дна, посебно кога играме дома.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Ќосиќ денес 3 пати згреши во одбрана , Глишиќ од него е неколку класи подобар ..

Оној Ким што го донесоа сега ево го на клупа дреме бидејки и тој е дрво , значи Миленко се докажа дека носел катасрофални играчи во Вардар ..

Пола играчи немаат појма кај дошле и во каков клуб , за Омерагиќ што да се каже веќе сите знаат дека ради татко му мора да игра барем 45 минути , прашање е дали може да игра и во 2 лига а не па прв тим во Вардар ...

Тука и Гвардиола да дојде нема да не спаси со овие играчи , ние гол даваме само од индивидуален шут или некако на среќа од корнер , од акција само еден дадовме тој против Воска и тоа беше све во овие 7 кола .

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.787
Поени од реакции
17.308
Ќосиќ денес 3 пати згреши во одбрана , Глишиќ од него е неколку класи подобар ..

Оној Ким што го донесоа сега ево го на клупа дреме бидејки и тој е дрво , значи Миленко се докажа дека носел катасрофални играчи во Вардар.
Чекаат во клубот да ја достигне формата од Кипар, па да заигра пак.
Автоматски споено мислење:

Како бе она е офсајд, кој каже дека е огсајд нека престане да гледа фудбал. Иста ситуација е и ако штопер му ја врати топката на голманот, а ако играчот му ја пресече. Ова се сеќавам еднаш против звезда го судеа како офсајд. Како и да е, да му се плукнеш во ногата на оној вол што не знае да исфрли топка. ТРеба да си специјалец да го направиш она. Разбирам и паника и се, ама она е дно дна.

Последно уредено:
Член од
2 декември 2022
Мислења
247
Поени од реакции
584
Комити бомба , него имам приметено така беше и во маџари и сега исто , играме со екипа што нема навивачи, никаква опасност за инцидент, зашто толкава бројка на полиција ? Кого ќе нападнеме не ми е јасно

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Комити бомба , него имам приметено така беше и во маџари и сега исто , играме со екипа што нема навивачи, никаква опасност за инцидент, зашто толкава бројка на полиција ? Кого ќе нападнеме не ми е јасно
Ти нема да нападнеш никого, зошто си тежок бот и спамер, најмалку па дел од Комити или навивач на Вардар, така да не мораш да замараш непотребно на темава...

Член од
3 септември 2020
Мислења
353
Поени од реакции
1.455
Браво за Комити,единствено светла точка засега...
За екипата немам зборови со кој можам да се изразам,па оваа екипа е послаба од моментално пола второлигашки екипи,такви незналици треба директ дресот да го остават и да заборават на фудбало...
Катастрофа вчера,никаква игра,средина и напад непостоеа...каков е бе тај лев бек шо незнае еден напад да истрче,еден центаршут да убоде?!
Шо е со тај омераѓич,одма шо упадна у очи,топка на 20 метри од голо на силекс он ја враќа назад кон средината на Вардар,меѓутоа директ у нозе на играч на силекс...закарич и онај последнио шо дојде како засилување немат снага еден шпринт да истрчат...
За голо може да се дискутира,при шутот од играчот на силекс,оној што го даде голот е во евидентен офсајд и нема дискусија...е сега,ако помошникот дига одма офсајд,главнио ја уважува неговата одлука,па после ја променува,има си ффм комесари нека одлучуват...
Едино шо ке кажам дека со овие играчи тешко му се пише на Вардар...без добри бекови,без напаѓач и креативен везен играч,нема шо да се траже у лигата...

Kajgana Shop

На врв Bottom