Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
23 август 2024
Мислења
404
Поени од реакции
809
Џабе мудруваме, под итно е потребен нов плејмејкер. Немаме замена за Бруно во тимот, Маунт веќе не го сметам за фудбалер, а Ериксен е стар и игра малку поназад. Потребен е и нов лев бек и резерва за Мејно, но нова 10ка е приоритет. Проблемот е што не гледам некоја опција на пазарот, можеби Wirtz.

Јас по Езе би одел, иако не е технички кој знае што, сигурен е на топка и многу стабилен. На крајот на краиштата и Ливерпул нема класична десетка, па средниот ред одлично им функционира.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.039
Поени од реакции
1.555
Џабе мудруваме, под итно е потребен нов плејмејкер. Немаме замена за Бруно во тимот, Маунт веќе не го сметам за фудбалер, а Ериксен е стар и игра малку поназад. Потребен е и нов лев бек и резерва за Мејно, но нова 10ка е приоритет. Проблемот е што не гледам некоја опција на пазарот, можеби Wirtz.

Јас по Езе би одел, иако не е технички кој знае што, сигурен е на топка и многу стабилен. На крајот на краиштата и Ливерпул нема класична десетка, па средниот ред одлично им функционира.
Sto e problemot so Mount? Pred povredava super igrase. Ne znam zasto ne go stai nego vcera, ko sto znam fit e. Ne se otkazuvam od nego jas. Na 10ka gi imame i Amad i Zirkzee, vtoriov bi sakal da go vidam tamu posto ne pokazuva bas klasicni napagacki afiniteti, ako nemozeme da se nasloneme za golovi moze bar da go probame tamu.
Se soglasuvam so ova Liverpul, Szoboslai im igra mn dobro tamu.

Член од
23 август 2024
Мислења
404
Поени од реакции
809
Sto e problemot so Mount? Pred povredava super igrase. Ne znam zasto ne go stai nego vcera, ko sto znam fit e. Ne se otkazuvam od nego jas. Na 10ka gi imame i Amad i Zirkzee, vtoriov bi sakal da go vidam tamu posto ne pokazuva bas klasicni napagacki afiniteti, ako nemozeme da se nasloneme za golovi moze bar da go probame tamu.
Se soglasuvam so ova Liverpul, Szoboslai im igra mn dobro tamu.
Маунт откако е дојден во Јунајтед ниту еднаш не одиграл ниту 50% од она што го играше во сезоната кога беше најдобар играч на Челзи. Плус е склон на повреди, не бива од него носител на играта на Јунјатед. Зиркзе не е никаква 10ка, тоа што знае да даде топка кога ќе се загради со грб спрема противникот го прави корисен но никако не го прави 10ка. Спор е тромав за тоа. Амад е бескорисно, преценето џуџе кое е на ниво на Сандерленд.
Играчиште ни треба таму, не полуиграчи.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.039
Поени од реакции
1.555
Маунт откако е дојден во Јунајтед ниту еднаш не одиграл ниту 50% од она што го играше во сезоната кога беше најдобар играч на Челзи. Плус е склон на повреди, не бива од него носител на играта на Јунјатед. Зиркзе не е никаква 10ка, тоа што знае да даде топка кога ќе се загради со грб спрема противникот го прави корисен но никако не го прави 10ка. Спор е тромав за тоа. Амад е бескорисно, преценето џуџе кое е на ниво на Сандерленд.
Играчиште ни треба таму, не полуиграчи.
Pa malce izbrzan ti e zaklucokov mislam posto lani bese povreden pola sezona a i ja imavme najlosata sezona vo istorija na PL, ne bi ja zimal kako reper. Mozno e da stanal sklon na povredi, se nadevam ne, ako e taka togas e eden od najlosite transferi sto gi imame napraveno. Moze da si vo pravo, ama on samiot ima kazano deka e 9.5 a ne klasicna 9, sakam da gi vidam kako bi izgledale zaedno so Hojlund toa mi bese poentata. Go zaboraviv Eriksen na 10ka, treta utakmica po red igra odlicno i moze da vrsi rabota samo 45min max tolku mu e dushata. Ne si normalen sto zboruvas za Amad, jas mislam deka e prekorisen igrac i golema greska bese vcera sto go izvadi Ten Hag, trebase garnacho da ide mesto nego.
Ne nemame potreba od "igracishta" na sekoja pozicija za da bideme top 4 vo PL. Imame mnogu pogolemi problemi od bruno i amad vo timov. Mi se cini deka sekoj dr trener bi znael kako da gi koristi najdobrite igraci kako bruno i rashford, osven nasiov. Totalno limitirani.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.721
Поени од реакции
22.705
Фернандес цел интернет го масакрира,и стварно е за никаде од почетокот на сезоната, а и добар дел од минатата.
Во последно време сака атрактивно да игра односно за себе не за тимот, затоа и губи премногу топки а нормално губи и тимот што мора одново да гради акција..

Гледав статистика,имаме најмногу креирани шанси но залудно кога нема кој да ги користи.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.069
Поени од реакции
1.555
Во последно време сака атрактивно да игра односно за себе не за тимот, затоа и губи премногу топки а нормално губи и тимот што мора одново да гради акција..

Гледав статистика,имаме најмногу креирани шанси но залудно кога нема кој да ги користи.
Не е тоа во последно време туку во последно време ви/им се отворија очите, се подисчистија дежурните за плукање па повоочливи се вистинските маани а тој предничи во тоа. Ниту е нешто посебно квалитетен, ниту е лидер, ниту е блиску до прва лига во неговата позиција, ниту некогаш бил најдобар во Јунајтед (тој период кога така изгледало тоа беше затоа што беше центар внимание на сметка на соиграчи), ниту е за капитен а најмалку носител на тим кон врвот. Единствено нешто што не му спорам е што трча премногу АМА и тоа пола му е непотребно и му паѓа газот кога најмногу му треба на тимот. Не паметувам ништо (ај да не велам "ви велев") таков ми е ставот од кога рози цветаа околу него дека во топ тим би бил дебела резерва.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.337
Поени од реакции
9.497
Иначе Мазрауи баш машки изигра, ме интересира кога че ни се вратат левите бекови дали келчово ќе го седне на клупа. Според мене дечкото е моментално најконстантен играч во тимот.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
460
Поени од реакции
652
Ја го хејтав Далот,ама дечкото ми остава многу добар впечаток во последно време,многу сигурно игра.
Угарте не е замена за Касемиро,не ме нешто импресионирал многу е лимитиран некако се надевам дека ова е почеток и дека најдоброто ќе го видиме од него. Овака е Андер Херера уана би.
Автоматски споено мислење:

Де Лихт игра многу добро,прав лидер е. Ако евентуално нешто позитивно може да се извлече од викендот е дека одбраната беше на ниво.
А за мечот генерално најјако ќе беше на таа доминација да влезеше нешто од тие ударите од Езе, обично така оди во фудбалот.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.556
Поени од реакции
66.181
Тоа де, вакви екипи секогаш ке направат една или две добри шанси. Проблемот кај нас е што ни требаат 5 зицера, да дадеме 1 гол. Се надевам дека со Хојлунд ке го намалиме овој лош процент на реализација.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.433
Поени од реакции
11.350
Тоа де, вакви екипи секогаш ке направат една или две добри шанси. Проблемот кај нас е што ни требаат 5 зицера, да дадеме 1 гол. Се надевам дека со Хојлунд ке го намалиме овој лош процент на реализација.
Епа тој беше муабетот лани кога лупнаа толку пари на Хојлунд наместо да се фрлеа за Кејн или некој друг искусен
Него ми текна Ставро лани ептен големи надежи имаше дека ке искинел Хојлунд ама нешто си легна на брашното

Член од
30 јануари 2009
Мислења
489
Поени од реакции
434
И јас мислам дека може да функционираат Хојлунд и Зиркзе заедно на некои утакмици, поготово во Лига Европа, ќе имаат и бенефит од Амад сезонава напаѓачите зошто правењето на одлуки кога да шутне а кога да подаде му е на многу повисоко ниво од Рашфорд и Гарначо.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.337
Поени од реакции
9.497
И јас мислам дека може да функционираат Хојлунд и Зиркзе заедно на некои утакмици, поготово во Лига Европа, ќе имаат и бенефит од Амад сезонава напаѓачите зошто правењето на одлуки кога да шутне а кога да подаде му е на многу повисоко ниво од Рашфорд и Гарначо.
Да ја има фудбалдката интелегенција Амад но ќе видиме дали го има квалитетот за голем клуб, тоа допрва треба да докаже.
Зеркси е супер за 10ка само прашање е дали ќе го користи келчово.

Kajgana Shop

На врв Bottom