Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Ни брада ни мустаќи! Може некогаш да изгледа убаво малце подрасната брадичка(не Робинзон Крусо).. ИЗГЛЕДА ама зашто на допир не ми се свиѓа..сепак мазно лице

Нејќам избричени,сакам малку да ми боцка,ама не мустаќи

Малку брадичка е секси. Иако не е воопшто пријатно за женското лице.:)

Мустаќи не, бљак.

Јас па коа ке се избричам, изглеам ко 13 годишно детенце па ме сопираат сегде и ми бараат лична карта, а коа сум забраден изглеам ко мутав.....Е ај сеа најди н.з.с? Шо се однесува до партнерката, вришти и пишти коа ке ја боцнам со брадата и на таван се качува али мислам дека на вас не ви смета толку само глумите дека боцка, ест да имам слушнато дека ја заебува мазната женска кожа (ма немој:tapp:)

Брадичка може малку, мустаќи никако :)

Што е ова бре, никоја неќе мустаќи?
Абе не си маж ако немаш брк.

Добро, а како на Хитлер може ли? Малечки, елегантни, средени.

абе мустаќ се носи на постари години каде си видел младо момче со мустаќи(едноставно не личи)

Значи ме сакате мене? Со брадиче ...goatie :) хахахаха

Ако ако сакајте така по маженствени маШи :Р

mmm onaka bradice malku ne e loso :) mustaki :nenene:....ama bradicka si sakam i koga se baknuvam so nekoj takov se cuvstvuvam mnogu prijatno :toe:

Види види...зато жените по мене се спопалиле :) буахахахахахахахха

Ај доста беше зезање на темава...сепак пријатно изненаден сум...

не дека сакам попска брада,ама мразам ептен мазни машки-ко бебешки газиња во фаците-бљак!
малце да грепка е интересно(ама малце)

Sephiroth напиша:
Јас па коа ке се избричам, изглеам ко 13 годишно детенце па ме сопираат сегде и ми бараат лична карта, а коа сум забраден изглеам ко мутав.....Е ај сеа најди н.з.с? Шо се однесува до партнерката, вришти и пишти коа ке ја боцнам со брадата и на таван се качува али мислам дека на вас не ви смета толку само глумите дека боцка, ест да имам слушнато дека ја заебува мазната женска кожа (ма немој:tapp:)

Како што ти си против како и другите машки за небричени девојки така е и таа само што неа ја боли а тебе ти е грозно. Секој има различен тип на кожа и според тоа некои ги боли повеќе а некои помалку. Но сепак нема потреба од многу пиштење.
Е сега може да има брада ама не и мустаќи, ме асоцираат на стари мажи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom