ТИФОМАНИЈА!

Член од
20 септември 2024
Мислења
3
Поени од реакции
2
Ајде малце разбијте а темата со глупости
Утре вардар-тиквеш каква бројка очекувате на комити каква на лозари?
Чкембари дали иако има забрана кје гостуваат кај беса?
Добар викенд пред нас со среќа!
Па добра вие политиката секогаш истото ко ќе дојди до делот шо треба да се збора баш сега после објавеното видео на Чкембари,Сега одиме на то кој каде ќе гостува...Епа да зборниме до кај е линијата или се прекина

Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762
berzekers prasanje dali ke idete so lozarite sea u nedela posto ne vi se idee za palister Vardar igra normalno i ova snimkava ebati snimkata kombe baklji gluposti edinstvena navivacka grupa sho ne naviva za svojot tim nego ide za protivnickiot hhahah nemam stv sho da se kaze ebati napadot nit imalo nesto pa ajde pustaj samo gluposti bezvezni. I konjite zemete gi za kavadarci ne trosete gorivo blisku e

Член од
10 ноември 2022
Мислења
65
Поени од реакции
237
(y)

Се е кажано веќе, еве видеото за тие шо го немат уште видено.

Абе они не бегале од нас, пес му се пуштил зато бегат :lolzz:

Член од
20 септември 2024
Мислења
3
Поени од реакции
2
berzekers prasanje dali ke idete so lozarite sea u nedela posto ne vi se idee za palister Vardar igra normalno i ova snimkava ebati snimkata kombe baklji gluposti edinstvena navivacka grupa sho ne naviva za svojot tim nego ide za protivnickiot hhahah nemam stv sho da se kaze ebati napadot nit imalo nesto pa ajde pustaj samo gluposti bezvezni. I konjite zemete gi za kavadarci ne trosete gorivo blisku e
Одма безвезни видеа биле нашите во спротивно од ко си ги видовте "другарите" како трчат ко боси по жар а вас ви се фалеа дека држеле линија ...Епа сеа жежи е жежи и трпи

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.389
Поени од реакции
24.542
Абе они не бегале од нас, пес му се пуштил зато бегат :lolzz:
jas ne gledam beganje nego mirno zaminuvanje so kombe duri grupa neandertalci trca i probuvaat da frlat baklji i kamenja. najjak e bratot sto zazema zamav stranicno, ocigledno ili nema mozok i neznae da trca ili se sprema za takmicenje bacanje kamena sa ramena... zosto pobogu se sramite?
Автоматски споено мислење:

Одма безвезни видеа биле нашите во спротивно од ко си ги видовте "другарите" како трчат ко боси по жар а вас ви се фалеа дека држеле линија ...Епа сеа жежи е жежи и трпи
dobro kazi mi sto vide ti u vaseto video? nozovi? sabji? kamenja od komiti? kako mislis treba da izgleda zaminuvanje od lokacija u kombe?

Член од
20 септември 2024
Мислења
3
Поени од реакции
2
jas ne gledam beganje nego mirno zaminuvanje so kombe duri grupa neandertalci trca i probuvaat da frlat baklji i kamenja. najjak e bratot sto zazema zamav stranicno, ocigledno ili nema mozok i neznae da trca ili se sprema za takmicenje bacanje kamena sa ramena... zosto pobogu se sramite?

dobro kazi mi sto vide ti u vaseto video? nozovi? sabji? kamenja od komiti? kako mislis treba da izgleda zaminuvanje od lokacija u kombe?
Значи знам дека нема да се помирите со то шо трчаате ко попарени но ајде ке го формулираме како
"Заминување од локација во комбе" ххахахах е да си здрав и жив ме насмеа

Член од
10 ноември 2022
Мислења
65
Поени од реакции
237

Абе ти си последнио шо требаше да се јавиш вепар иди брзо у кујна ке ти изгорат ќовтињата

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.389
Поени од реакции
24.542
Значи знам дека нема да се помирите со то шо трчаате ко попарени но ајде ке го формулираме како
"Заминување од локација во комбе" ххахахах е да си здрав и жив ме насмеа
izvini kade trcame? edini sto trcate ste vie odkako kombeto trgna be... kakvi kurtoni be...

aj sledniot pat ke ostaneme kako vas u tetovo da jademe amburgeri.... kakvi dilajli majko moja... im doagas 14 dusi, ocigledno se mnogu poveke brojcano i na 5 dzandari ne uspevaat so vreme da razbijat kordon i dojdat do nasite i posle nie sme im pazi krivi... istite gomnari imaat svoja utakmica u skopje i ne se ni pojavuvaat i sega treba nekoj seriozno da ve sfati? :pos: mockovci be

Абе ти си последнио шо требаше да се јавиш вепар иди брзо у кујна ке ти изгорат ќовтињата
teraj vezbanje frlanje kamenja po kombinja ebate toa siptarskiot huligan

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.400
Поени од реакции
16.631
(y)

Се е кажано веќе, еве видеото за тие шо го немат уште видено.

Заш не ми го отвара видеото бе?

Член од
10 ноември 2022
Мислења
65
Поени од реакции
237
izvini kade trcame? edini sto trcate ste vie odkako kombeto trgna be... kakvi kurtoni be...

aj sledniot pat ke ostaneme kako vas u tetovo da jademe amburgeri.... kakvi dilajli majko moja... im doagas 14 dusi, ocigledno se mnogu poveke brojcano i na 5 dzandari ne uspevaat so vreme da razbijat kordon i dojdat do nasite i posle nie sme im pazi krivi... istite gomnari imaat svoja utakmica u skopje i ne se ni pojavuvaat i sega treba nekoj seriozno da ve sfati? :pos: mockovci be

teraj vezbanje frlanje kamenja po kombinja ebate toa siptarskiot huligan
Ти си бил поголем пациент од то шо мислев, теле едно вашите се тие на снимката алооо комбето тргна ке му избегаше прашај ги прво пред да тресиш глупости овде

Член од
18 мај 2024
Мислења
45
Поени од реакции
144
Каде,на кое гостување нас ни се запленети ножој/палки??
За вас има 2 докази Белград и Битола така да..
Зошто мешаш баби и жаби одма?
Моето прашање беше едно, твојот одговор е сосема друг? Доста со тоа плачење како пичкици некои: вас ви запленија, вие први почнавте.. до кога вие ке бидете цвеќе за мирисање??? До кога вие како група со вашите браќа од кавадарци ке ве слишаме само како плачете???? Лозари имаат пораз на секој чекор нхахаха. ВИЕ И БРАЌАТА ВАШИ нели ги каменувавте автобусите на ЦПБ и на ФА на купот у Кавадарци?? Или тоа беше оддамна и не се важи? Или не било поврзано со Комити па не важи????
Доста со тоа плачење 30 страни по форумов се вас не ви одговара, се другите лажат… само вие сте најпаметните..
Автобус неможеле да најдат за гостовање зошто Комити ги каменувале еднаш… тогаш и Комити излегоа со став дека беше погрешно, и вие каменувате па НИКОГАШ не сте излегле со став дека е погрешно. НИКОГАШ!!

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
Ти си бил поголем пациент од то шо мислев, теле едно вашите се тие на снимката алооо комбето тргна ке му избегаше прашај ги прво пред да тресиш глупости овде
Видеото ви е без контекст, сите тврдања од ножеви, сабји, мачети и што уште не... 300 глупости магично ги снема, а само се објави видеово колку да извадите реакција на вчерешната снимка :D

Член од
21 септември 2023
Мислења
34
Поени од реакции
115
Јасно се гледа дека ја имате убрзано снимката стварно сте најголеми КРЕТЕНИ

Имам прашање ,каде на видеото се качуваме во комбе и бегаме?

Kajgana Shop

На врв Bottom