E
elena.
Гостин
Кечап јадам најчесто, особено со сендвичи и тестенини! Мајонез се трудам да одбегнувам (иако не ми оди баш
), а сенф јадам многу ретко и многу малку...
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Што има чудно?Пуштени се овие во продажба? Некој ги пробал?
Чудно ми е малку дека им текнало на VIVA да произведуваат кечап и доматни сосови бидејќи се препознатлива фабрика за производство на овошни сокови?
Што е следно? Мајонез, Сенф, сос за скара..?
Ок во право си ама барем можеле уште на почеток на производство на кечап и доматен сос пакувања како што имаат и Нектар, Фруктал и останати што произведуваат кечапи и сосови. Дојпак ми е некако непрактично пакување.Што има чудно?
Фруктал и Нектар одамна фураат со нивните салса сосови. Нема некоја различна технологија меѓу производство на сок од овошје и парадајз сос.
За сосови си е одлично пакувањето, за кечап не баш „стандардно“ ама се е ствар на навика.Ок во право си ама барем можеле уште на почеток на производство на кечап и доматен сос пакувања како што имаат и Нектар, Фруктал и останати што произведуваат кечапи и сосови. Дојпак ми е некако непрактично пакување.
Вежбај брат ајде со тебе сме, напорен процес ќе биде ова ама сите цврсто сме уверени дека на крај ќе успееш да се навикнеш на кесево.кечап се знае шише. На ова ќе ми треба многу време да се навикнам.