Кечап, мајонез или сенф?

Кечап или мајонез? ...... или сенф

• Кечап

Гласови: 237 52,4%
  • Мајонез

Гласови: 147 32,5%
  • Сенф

Гласови: 68 15,0%

• Вкупно гласачи
    452
E

elena.

Гостин
Кечап јадам најчесто, особено со сендвичи и тестенини! Мајонез се трудам да одбегнувам (иако не ми оди баш :)), а сенф јадам многу ретко и многу малку...

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.972
Поени од реакции
8.315
Пуштени се овие во продажба? Некој ги пробал?
Чудно ми е малку дека им текнало на VIVA да произведуваат кечап и доматни сосови бидејќи се препознатлива фабрика за производство на овошни сокови?
Што е следно? Мајонез, Сенф, сос за скара..?

Последно уредено:
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.463
Пуштени се овие во продажба? Некој ги пробал?
Чудно ми е малку дека им текнало на VIVA да произведуваат кечап и доматни сосови бидејќи се препознатлива фабрика за производство на овошни сокови?
Што е следно? Мајонез, Сенф, сос за скара..?
Што има чудно?
Фруктал и Нектар одамна фураат со нивните салса сосови. Нема некоја различна технологија меѓу производство на сок од овошје и парадајз сос.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.972
Поени од реакции
8.315
Што има чудно?
Фруктал и Нектар одамна фураат со нивните салса сосови. Нема некоја различна технологија меѓу производство на сок од овошје и парадајз сос.
Ок во право си ама барем можеле уште на почеток на производство на кечап и доматен сос пакувања како што имаат и Нектар, Фруктал и останати што произведуваат кечапи и сосови. Дојпак ми е некако непрактично пакување.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.742
Поени од реакции
4.208
Ок во право си ама барем можеле уште на почеток на производство на кечап и доматен сос пакувања како што имаат и Нектар, Фруктал и останати што произведуваат кечапи и сосови. Дојпак ми е некако непрактично пакување.
За сосови си е одлично пакувањето, за кечап не баш „стандардно“ ама се е ствар на навика.
Ако е добар квалитетен кечапот никој нема да се замара за пакувањето

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.235
Поени од реакции
42.986
кечап се знае шише. На ова ќе ми треба многу време да се навикнам.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
кечап се знае шише. На ова ќе ми треба многу време да се навикнам.
Вежбај брат ајде со тебе сме, напорен процес ќе биде ова ама сите цврсто сме уверени дека на крај ќе успееш да се навикнеш на кесево.

Kajgana Shop

На врв Bottom