- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.746
- Поени од реакции
- 19.052
И вас, штом на секој пост се беситеОчигледно многу ти е досадно штом на сите им реплицираш.
И вас, штом на секој пост се беситеОчигледно многу ти е досадно штом на сите им реплицираш.
Нема да се откажеш никад а Петко Последни или као да се викаше тој на парвати другарот у 2ро одделение што јадел булинг и само што не се претворил у модерен американски тинејџер и не ги разнел со бе пет кец. Што ги чекал цело лето за на 1 септември да му рече на некој друг еее ти си шуга, ми текнува на 10ти јуни ме допре.И вас, штом на секој пост се бесите
Види Џонтра јас никој не цитирам прваНема да се откажеш никад а Петко Последни или као да се викаше тој на парвати другарот у 2ро одделение што јадел булинг и само што не се претворил у модерен американски тинејџер и не ги разнел со бе пет кец. Што ги чекал цело лето за на 1 септември да му рече на некој друг еее ти си шуга, ми текнува на 10ти јуни ме допре.
Опасна си. Јас затоа не те цитирам, ми е страв да не ми вратиш па да си ја земам бељата.Види Џонтра јас никој не цитирам прва
Ако ме цитираш ти или некој кој било од овие сељаците ќе му вратам.
Петко не Петко, не ме гибај не те гибам и то е то
Колку контра примери треба да најдам за да се повлечеш од дискусијава и да речеш дека не си во право?Види Џонтра јас никој не цитирам прва
Види Џонтра јас никој не цитирам прва
Ако ме цитираш ти или некој кој било од овие сељаците ќе му вратам.
Петко не Петко, не ме гибај не те гибам и то е то
Еден најди кај шо јас имам цитирано прва и се имам чепнатоКолку контра примери треба да најдам за да се повлечеш од дискусијава и да речеш дека не си во право?
Во право си.Еден најди кај шо јас имам цитирано прва и се имам чепнато
Ти се плаши.Дани сакаш да си го мериш ама изгледа краток ти е