Ete ja![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Odlicno e montirana so Zdravje da se koristi dolgo da sluzi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ete ja![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Абе сеа ова Charmo Arctic PRO II GWH09ATCXB 2.5кава шо се продава 29.000 денари ем на попуст сигурно е поарнa од Pular-от.Gree Pular Premium 23’499 den, samo 10’000 poeftina

Taa Mitsu mozes so Pular da ja sporeduvas, Charmo e bajagi nad nea. Klasa so klasaАбе сеа ова Charmo Arctic PRO II GWH09ATCXB 2.5кава шо се продава 29.000 денари ем на попуст сигурно е поарнa од Pular-от.
Дај да видиме шо нуди да споредиме за цената пошто е најблиску до Мицуто 2.5ка![]()
Хах значи авионот Charmo Arctic PRO II е бајаги над Мицу DM .Taa Mitsu mozes so Pular da ja sporeduvas, Charmo e bajagi nad nea. Klasa so klasa
Za tebe specijalnoХах значи авионот Charmo Arctic PRO II е бајаги над Мицу DM .
Ама се продава и постои само во Македонија... бар јас не успеав да ја најдам никаде по интернет да видам некој ривјув и да ја споредам.
Ако се продава под друго име надвор дај кажи кое е?
Ете сакам да ја разгледам и да споредам во што е толку подобра од Mitsubishi DM25.
Еуровент исто да не има?
Za tebe specijalno

Ти пак забораваш, пиши на македонски…алоооOvi strucnjaci iz Gree vise znaju o drugim klimama nego o svojim![]()
Критики беа ефикасни. Започна да учиш граматика. Ако ништо друго, барем ќе се описмениш малку на форум.Ти пак забораваш, пиши на македонски…алооо
Ова е најновата верзија А од моделот Perfera од серијата Siesta.Daikin Perfera ATXM50A5V1B/ARXM50A5V1B 1289 euro