ТИФОМАНИЈА!

Член од
27 ноември 2021
Мислења
466
Поени од реакции
2.919
Абе пички едни 14 души точно дојдовме со знаме и песна, нападнавте после 10 минути кога дојдоа повеќе џандари и тоа вие 30ина души, накај вас летнаа 2 бакљи само а накај нас фрливте преку 30 камења и 3-4 бакљи, не сме ние криви што не можевте да го пробиете кордонот. Поздравете го ликот што фрла со маса нека застане од кога ќе фрли.

Член од
14 февруари 2022
Мислења
29
Поени од реакции
162
Со камења вие почнавте да фрлате,прашајте го ќељавиот ваш миленик со ножој кај тргнавте?
Апсолутно ни еден камен не се фрли, нож нема никој во него, се што имаше од наша страна беа бакљи и еден пендрак.
И вреди да се спомене фактот дека постоите за Комити. Денес требаше и вие да имате гостување во СКопје, но не е реализирано зошто сите сили ги насочивте во Новаци. Те молам поправи ме ако грешам.

Член од
8 октомври 2015
Мислења
931
Поени од реакции
2.888
Кама бе кама извај, зошто лажиш бе, и пендраци. Зошто попримивте од неандерталците зошто. Само напредвавме на линијата, сами се пикнавте вкомбе, ко тргнавме неколку души веќе заминати бевте останаја 4 5 души и се повлекоја и тие. Билтенот ќе кажи утре, најдени ви се 7 ножој и неколку пендраци. Со голи раце сите до еден бевме. Еееее мажишта едни

Член од
14 февруари 2022
Мислења
285
Поени од реакции
2.514
Еејјј замисли 15 на 15, 7 ножој и пендрации имавте,запаливте 4 5 бакли ѓи фрливте и рикверц вкомбе.

Член од
25 август 2023
Мислења
390
Поени од реакции
723
Кама бе кама извај, зошто лажиш бе, и пендраци. Зошто попримивте од неандерталците зошто. Само напредвавме на линијата, сами се пикнавте вкомбе, ко тргнавме неколку души веќе заминати бевте останаја 4 5 души и се повлекоја и тие. Билтенот ќе кажи утре, најдени ви се 7 ножој и неколку пендраци. Со голи раце сите до еден бевме. Еееее мажишта едни
Znaci da ne bese kombeto gotovi ke bile svekja da mu palat na kombeto treba od deneska

Член од
20 мај 2024
Мислења
24
Поени од реакции
73
Срам и арам да ви биди како еднаш не собравте мадиња да признајте и за оружјето и за повлеквањето, како немате лице и образ бе, па тој полноглавецо Кама вади хаха греој греосани.

Член од
14 февруари 2022
Мислења
29
Поени од реакции
162
Првите бакљи кој ги запали? Инспекторот нека ви го даде билтенот и објавете го тука за сите да видат кој носел ножеви.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.071
Поени од реакции
6.827
Било кога - било каде,
освен на улица, по битолски “џаде”.
Чесен зашто не дојдовте во неделата на гостување или знаевте што ве чека,кога ќе гостувате во Скопје?????

Член од
5 ноември 2022
Мислења
60
Поени од реакции
355
Znaci nie sme navivaci i treba da se udrime so race, razocaruvacki e sho komiti nosea cel arsenal ladno oruzje, pendraci nozevi, jas licno so svoi oci vi gi vidov nozojte i pendracite, od ckembari nikoj ne nosese ladno oruzje, ne e vredno rivalstvo da se izgubi zivot, da si udrime po nekoja tupajnca vo red e, akp ste tolku mazi ke zemam macheta kako so nosevte i ela neka mi se doblizi nekoj. Me rwzocaravte so ladnoto oruzje koe non stop trubite za malcinstvoto deka go upotrebuva a ne ste nisto porazlicni od niv, sekoe idenje bitola nosite golem broj na nozoj. Sramota e to, da se udrime mashki tupajnca ti rekov mi rece ama so nozoj ne ja biva deca. Samo kukavicite nosat nozoj.

Член од
13 февруари 2024
Мислења
28
Поени од реакции
419
Абе за втрење на приказната сте први,Б.М КАКО СИ ПИЧКО?
ПРВА ЕКИПА СО НОЖ СЕ ПРИЈАВУВАШ БЕ?
ВАШ ЧЛЕН ИМА НАСТРАДАНО ОД ТИЕ РАБОТИ И ВИЕ ГО ПРИМЕНВАТЕ ТО?
СЕ ДА ВИ ЕБИМЕ!!!

Член од
27 ноември 2021
Мислења
466
Поени од реакции
2.919
Znaci nie sme navivaci i treba da se udrime so race, razocaruvacki e sho komiti nosea cel arsenal ladno oruzje, pendraci nozevi, jas licno so svoi oci vi gi vidov nozojte i pendracite, od ckembari nikoj ne nosese ladno oruzje, ne e vredno rivalstvo da se izgubi zivot, da si udrime po nekoja tupajnca vo red e, akp ste tolku mazi ke zemam macheta kako so nosevte i ela neka mi se doblizi nekoj. Me rwzocaravte so ladnoto oruzje koe non stop trubite za malcinstvoto deka go upotrebuva a ne ste nisto porazlicni od niv, sekoe idenje bitola nosite golem broj na nozoj. Sramota e to, da se udrime mashki tupajnca ti rekov mi rece ama so nozoj ne ja biva deca. Samo kukavicite nosat nozoj.
Никој немаше нож во него ниту па фрли камен, не ширете дезинформации. Од кај вас летнаа 4-5 бакљи и 30 камења од кај нас 2 бакљи само.

Kajgana Shop

На врв Bottom