- Член од
- 13 август 2024
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 6
Со камења вие почнавте да фрлате,прашајте го ќељавиот ваш миленик со ножој кај тргнавте?
Апсолутно ни еден камен не се фрли, нож нема никој во него, се што имаше од наша страна беа бакљи и еден пендрак.Со камења вие почнавте да фрлате,прашајте го ќељавиот ваш миленик со ножој кај тргнавте?
Znaci da ne bese kombeto gotovi ke bile svekja da mu palat na kombeto treba od deneskaКама бе кама извај, зошто лажиш бе, и пендраци. Зошто попримивте од неандерталците зошто. Само напредвавме на линијата, сами се пикнавте вкомбе, ко тргнавме неколку души веќе заминати бевте останаја 4 5 души и се повлекоја и тие. Билтенот ќе кажи утре, најдени ви се 7 ножој и неколку пендраци. Со голи раце сите до еден бевме. Еееее мажишта едни
Првите бакљи кој ги запали? Инспекторот нека ви го даде билтенот и објавете го тука за сите да видат кој носел ножеви.Кама бе кама извај, зошто лажиш бе, и пендраци. Зошто попримивте од неандерталците зошто. Само напредвавме на линијата, сами се пикнавте вкомбе, ко тргнавме неколку души веќе заминати бевте останаја 4 5 души и се повлекоја и тие. Билтенот ќе кажи утре, најдени ви се 7 ножој и неколку пендраци. Со голи раце сите до еден бевме. Еееее мажишта едни
Како да се маниме ко неможи чоек да ги стигни, атлетичари.абе се мавнавте или не не туку вртете тука
Чесен зашто не дојдовте во неделата на гостување или знаевте што ве чека,кога ќе гостувате во Скопје?????Било кога - било каде,
освен на улица, по битолски “џаде”.
Никој немаше нож во него ниту па фрли камен, не ширете дезинформации. Од кај вас летнаа 4-5 бакљи и 30 камења од кај нас 2 бакљи само.Znaci nie sme navivaci i treba da se udrime so race, razocaruvacki e sho komiti nosea cel arsenal ladno oruzje, pendraci nozevi, jas licno so svoi oci vi gi vidov nozojte i pendracite, od ckembari nikoj ne nosese ladno oruzje, ne e vredno rivalstvo da se izgubi zivot, da si udrime po nekoja tupajnca vo red e, akp ste tolku mazi ke zemam macheta kako so nosevte i ela neka mi se doblizi nekoj. Me rwzocaravte so ladnoto oruzje koe non stop trubite za malcinstvoto deka go upotrebuva a ne ste nisto porazlicni od niv, sekoe idenje bitola nosite golem broj na nozoj. Sramota e to, da se udrime mashki tupajnca ti rekov mi rece ama so nozoj ne ja biva deca. Samo kukavicite nosat nozoj.